|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Platformy ASH 39
oczywiście nieaktualne
![]() Mam do wymiany platformy marki ASH, w rozmiarze 39. Stan butów oceniam na bdb- ze względu na drobną rysę z przodu buta, praktycznie niezauważalną podczas chodzenia. Buty są wykonane ze skóry. Kupione były pod wpływem chwili - założone były kilka razy, jednak zupełnie nie pasują do mojego stylu, dlatego chciałabym je wymienić. Buty były warte ok. 200£. Więc nie oczekujcie, że wymienię je (przykładowo) za dwie bluzeczki^^ Poszukuję: *jesiennych sukienek r.S-M *ciemnych, jeansowych rurek r. 29/M *buty na obcasie (co najmniej 7cm) w kolorze nude, r. 39 *legginsów r. S *boyfriend jacket, granatowy lub czarny, r. M *spodenek z wysokim stanem r.M *eleganckich koszul, NIE BIAŁE, r. M (z falbanami, żabotami ![]() *eleganckich bluzeczek, r.M *różowej parasolki ![]() *czarnych balerin z zaokrąglonym przodem/noskiem r.39 *toreb xxl *tunik z bufkami (granatowe, czarne, białe) r. S/M *staników 65FF/G *sukienki z suwakiem z przodu r. S-M *klatki dla świnki morskiej, o wymiarach co najmniej dł. 120cm, szer. 60cm :P Lista jest dosyć obszerna. Jeśli jesteście zainteresowane wymianą, piszcie w tym wątku które z tych rzeczy macie, wklejenie zdjęć lub linków do nich będzie mile widziane ![]() Proszę nie pisać "coś u mnie?". Takie posty zostaną po prostu zignorowane.^^ Więcej zdjęć i wymiary na życzenie (możliwość zrobienia zdjęć lepszej jakości, zdjęcia poniżej wykonane telefonem ![]() ++++ preferuję wysyłkę tego samego dnia, poleconym priorytetem ![]() +++++wymianka "ważna do" 5.09 ![]() Edytowane przez plastic_princess Czas edycji: 2013-02-03 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Platformy ASH 39
nic wielkiego, mogę wysłać pierwsza i dać skan nadania^^
po prostu tak jest szybciej ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- up^^ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Może znajdziesz cos w moich watkach za buciki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja też bym chętnie przyjęła. Mam boyfrienda w kol. khaki i trochę wartościowych kosmetyków (jeśli wchodzą w grę to zapraszam do kosmetycznego wątku).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
mam u siebie ciemne jeansowe rurki rozmiar na oko 38 podam wymiary i zdjęcie na sobie jeśli jestes zainteresowana bo zdjęcia na łóźku wyglądają jak z du..y ^^ torbę xxl tez mam, legginsy 'jeansowe', elegancką bluzkę czarną...
![]() |
#11 |
BAN stały
|
może u mnie ? mam rurki M, koszulę, buty na obcasie, czarne baleriny 38 oraz 39 (poza wątkiem, moge dodać zdjecia jeśli coś ), czarną sweterkową sukienkę na jesień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
up
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- up ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.