![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szafa pełna inspiracji... ^_^witam serdecznie wątek nieaktualny zapraszam do wymian ze mną, jednak uprzedzam że mam zasady i jeśli nie zgadzasz się z nimi to nie traćmy czasu na negocjacje... ![]() 1. jeśli masz mniej niż 40 przekupek lub chociaż jednego negatywa- wysyłasz pierwsza. 2. mogę wysłać równocześnie, jeśli masz >40 pozytywnych przekupek 3. tylko paczki REJESTROWANE! 4. z reguły wolę ekonomiczny, ale jeśli się spieszysz to zrobię priorytetowy wyjątek ![]() 5. nie wymieniam ciuchów starych, zniszczonych, śmierdzących, także i Ty takich mi nie proponuj 6. nie musisz specjalnie prać rzeczy przed wysyłką, jeśli ich stan tego nie wymaga!!! 7. ja również nie piorę i nie prasuję, ale na Twoje życzenie mogę to zrobić zapraszam rzeczy z tego postu oddam tylko za coś extra cropp szare rurki rozm.26/32 stan idealny h&m falbanowa sukienka plisowana rozm.M NOWA Z METKĄ Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-08-21 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szafa pełna inspiracji... ^_^
NEW LOOK
brązowa torba stan bdb- (delikatne uszkodzenie, niewidoczne podczas noszenia) C&A czarny sweterek z koronką można nosić biustonosz, bo koronka jest tylko do połowy pleców kruczoczarny, intensywny kolor, na zdjęciu przekłamany rozm.S (mimo że na metce jest M, ale to nieprawda) NOWY, jeszcze ma pozostałość z papierowej metki- żyłkę ![]() Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-11 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tally weijl
sukienka bombka rozmiar 36 stan idealny zara pudrowe peep-toe rozmiar 39 stan: idealny- (założone raz, użycie widoczne tylko na podeszwie) h&m czarne klasyczne czółenka rozmiar 40 stan: nowe, bez metek chusty - czarno biała h&m 90cm x 90cm, grubszy materiał, stan idealny (raz założona) - czarno-miedziana reserved 165cm x 70cm stan bdb - ciemnozielona terranova 77cm x 210cm stan bdb- (kilka delikatnych wad materiału, ale podczas chodzenia nie rzuca się w oczy) - pistacjowa stradivarius 50cm x 200cm stan idealny, jak nowa ![]() - czarna 110cm x 140cm chyba promod, stan bdb- (kilka maleńkich zaciągnięć, ale nie rzucają się w oczy) Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-10 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
vero moda
sukienka mała czarna plisowana (kiepsko widać na zdjęciach, ale starałam się to ukazać) rozm. 36 nowa, nieużywana, ale bez metek sukienka w łączkę tuba, ściągacz na biuście rozmiar 36 stan bdb+ diesel seria crafted szara zwiewna sukienka rozm. 34 raz założona nie wiem czy chcę się z nią rozstawać ![]() atmosphere zielona dzianinowa bluzka bufki na rękawach ażurowe wykończenie rozm. 36 stan idealny stradivarius nude koszula rozm. S stan bdb koszula morska rozm.S stan idealny szerokość od pachy do pachy 39cm długość całkowita 63cm reserved marszczona tunika nude rozm. S stan bdb- (maleńka dziurka) Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-11 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
c&a
zielony sweter rozm. 34 stan bdb szerokość od pachy do pachy 39cm długość całkowita 57cm NIE MA h&m pudrowa narzutka rozm. S stan: nowa z metką f&f dzianinowa tunika kolor ciemny granat!!! (zdjęcie wyszło jaśniejsze) golf zapinany skośnie rozm. 36 stan: już bez metki, raz założony, stan idealny c&a sweterkowa tunika rozm. M stan: bdb- reserved zielony golf marszczone rękawy ciemna zieleń stan bdb rozm.S vila gruby, ciepły sweter ażurowe wykończenie rozm.34 (moim zdaniem do 38) stan bdb tylko za coś extra, był drogi! ![]() c&a brązowe spodnie rozm.S stan bdb stradivarius rurki rozm. 34 stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-11 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
torba
czerwona skórkowa torba odpinany pasek stan idealny stradivarius duża brązowa torba mieści a4 bardzo pojemna zapinana na długi pasek, albo 2 krótsze stan: zewnętrzny- idealny, wewnątrz gorzej bo jest zepsuty zamek w wewnętrznej kieszonce i lekka dziurka w podszewce ale mimo tego i tak będę wybredna, bo była droga i to moja ulubiona ![]() h&m brązowa w łatki stan bdb- (w podszewce dziurka) Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-20 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
new look
grzybek rozm. 36 stan idealny NIE MA c&a kardigan rozm.S stan bdb NIE MA orsay bluzka z bufkami motyw floral rozm. S nowa philip russel ażurowe bolerko rozm.S raz założone, więc jak nowe ![]() reserved musztardowe bolerko rozm.M (moim zdaniem S) stan bdb- Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-03 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czarna satynowa bombka
rozm.34-38 (moim zdaniem, bo wiązana jest jak gorset) nie wiem czy chcę oddawać stan idealny (użyta raz) orsay szary żakiet rozm.34 brak metek stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-04 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
stradivarius
zwiewna tunika motyw koronki rozm. 36-38 stan bdb szerokość od pachy do pachy 42cm długość całkowita 78cm orsay bluzka z bufkami rozm.S stan bdb h&m pudrowa bluzka duży dekolt rozm.S stan idealny c&a sweter z koronką na plecach rozm. M (moim zdaniem S) stan: nowy, bez metek Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-17 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mohito
spódnica bombka rozm.S stan bdb reserved spódnica bombka zakładana rozm. M stan bdb- (miała zszytą dziurkę, ale nie widać tego, nawet teraz chciałam zrobić zdjęcie, ale nie potrafię tego zlokalizować ![]() stradivarius chanelka nowa oddam tylko za coś super! Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-17 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
stradivarius
mini z ćwiekami rozm.34 stan bdb- (kilka ćwieków odpadło, ale nie rzuca się to w oczy) szerokość w pasie: 35cm x 2 szerokość w biodrach: 42cm x 2 długość całkowita: 31cm h&m mini w kratkę rozm.38 (wychodzi nieco mniejsza) stan bdb nie będę wybredna f&f ołówek/tulipan rozm. S stan idealny szerokość w pasie: 38cm x 2 długość z tyłu: 52cm szerokość w biodrach: 47cm-53cm x 2 (dopasowuje się) Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-24 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
new look
koszula w wisienki rozm. dziecięcy, ale pasuje na S z przodu kokarda (starałam się to ukazać na zdjęciu, ale nie bardzo widać ![]() top secret wzorzysta bluzka rozm. 34 stan bdb- reporter czarna mgiełka prześwitująca rozm.S stan bdb szerokość od pachy do pachy: 41cm x2 długość całkowita: 64cm Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-19 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
orsay
fioletowy płaszcz rozm. 36 stan db+ (widać normalne ślady użytkowania) nie będę wybredna ![]() urban surface kupiony w orsay'u czarny płaszczyk dwurzędowy idealny na wiosnę/jesień rozm.M (moim zdaniem S-M) stan bdb chabrowy pasek stan bdb szary pas cropp stan idealny zielony pasek diverse stan bdb fioletowy h&m rozm.36 nie wiem czy chcę oddawać ![]() Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-14 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
f&f
lejąca tunika rozm.34 nowa z metką zara zwiewna koszula z bufkami wycięte metki delikatna wada przy kołnierzyku (trzeba się dobrze przyjrzeć) stan bdb- kolczyki fioletowe h&m raz założone musztardowe reserved nieużywane staniki czerwono-czarny B70 czarny A75 nie mam do nich ramiączek za drobiazg lub dorzucę do większej wymiany ![]() Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-04 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
bombka
wiązana na szyji rozm.34-36 stan bdb spodnie w jodełkę rozm.S, na osobę o wzroście 170-176cm stan idealny, założone raz (nie mój styl) reporter krótkie spodenki efekt zniszczenia, vintage rozm.S stan bdb- (zamek do wymiany) Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-06 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
h&m
golf w cętki rozm.36 stan idealny new look ażurowe bolerko bez metek, ale rozmiar jest uniwersalny (xs-l) stan bdb ichi tuba z guzikami rozm.S stan idealny Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2010-12-28 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
amisu
nietoperz rozm.36-38 stan bdb- (mała plamka z przodu, nie wiem czy da się sprać bo nie próbowałam ![]() h&m miętowa sukienka zwężana do S stan bdb tylko za coś extra ![]() cubus czarny płaszcz rozm. 38 stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-17 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
biżuteria
pierwsza bransoletka srebrna, nowa, perełki bijou brigitte też nowe (za coś z wish ![]() reszta głównie promod i reserved brak wisiora z kwiatem pytać o szczegóły Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-17 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
NIE MA
vero moda marynarka boyfriend look rozm.34 stan idealny rękawy można odwinąć szerokość w paszkach: 41cm x2 szerokość w talii: 35cm x2 długośc całkowita: 66cm długość od ramienia w dół: 54cm orsay żółty t-shirt dopasowany rozm.34 stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-03 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
c&a
gruby pleciony sweter bardzo ciepły krótki rękaw rozm.36 stan idealny bershka sukienko-tunika rozm.S stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-07 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ewentualna dokładka
Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-17 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
banana republic
zwiewna koszula rozm.34-36 stan idealny szerokość od pachy do pachy 40cm długość całkowita 69cm orsay bluzka w kropki "lejący" dekolt optycznie powiększa biust rozm.34-36 stan idealny szer od pachy do pachy: 39cm x2 szerokość w talii: 33cm x2 długość całkowita: 55cm wymieniona - Depresja2010 torebeczka na bigiel czerwony kolor dobra jakość skórki stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-02-11 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
bombka
beżowa sukienka czarny wzór super się układa rozm.36 stan idealny f&f sukienka tuba czarno-biały wzór NOWA rozm.36 pasek nie jest na wymianę big star klasyczne proste jeansy rozm. 26/34 gruby, porządny materiał stan idealny big star rurki z podwyższonym stanem vintage rozm. 26/34 raz założone, ale za ciasne na mnie (podczas przymierzania zepsułam suwak ![]() tak więc stan idealny, ale minus za zepsuty suwak Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-07 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mohito
koszula z żabotem rozm. 36 kolor to zgaszona, morska zieleń, a nie tak jaskrawa jak na fotce ![]() nowa z metką c&a czarna bluzka ażurowe dodatki falbanki na rękawach rozm.S stan bdb reserved bluzka bombka zapinana na szyji rozm.S stan bdb Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-03-17 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
żabot
koszula z żabotem na guziki rozm.38 (moim zdaniem nieco mniejsza) stan bdb orsay czarno-biała tunika super dekolt optycznie powiększający biust wiązana rozm.36 stan idealny (nowa) dwuwarstwowa guziczki perełki rozm.S stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
h&m
sukienka wiązana na szyji rozm.36 stan idealny (nowa) pull&bear pierścionki rozm. S nowe, ale żyłkę już rozerwałam, bo w komplecie były 3, a mi podobał się tylko jeden ![]() stradivarius chabrowy ażurowy sweterek rozm.S stan bdb (odprute metki, bo prześwitywały) Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-01-06 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za
stradivarius mini z ćwiekami orsay chabrowa bluzka żabot waterfall new look rozmiar z metki 38 (moim zdaniem uniwersalny od XS do L) broszka gratis stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
czesc znajdziesz cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1293288278 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1293288372 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1293288465 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1293288774 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1293289714 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1293289803
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cos za fioletowy plaszczyk i mini z cwiekami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.