![]() |
#1 |
BAN stały
|
wrzesień <3
+ MAM DOŁADOWANIE DO PLAY ZA 30ZŁ, BRACISZEK MI KUPIŁ ZŁE
![]() Mogę wysłać pierwsza do osób które mają > 9 pozytywów. Jeżeli się nie zgadzasz nie proponuj wymiany. Na koncie allegro (AvaKava) mam ponad 60 pozytywnych komentarzy. Szukam: - trampki za kostkę rozmiar 37, 38 - koszula z rękawem długim lub 3/4 XS (kratka, prążki, gładka) - mini spódniczki XS (mam 160cm) falbanki i jeans odpada - nowa bielizna - góra A, dół XS-M - mini sukienki (mam 160cm) - ozdobne kartonowe pudła - przedmioty do zdobienia decoupage Za te rzeczy będę wybredna, nie muszę ich wymieniać: Szara bluza H&M, metki wycięłam bo gryzły, teraz nie jestem pewna czy to S czy M, szerokość pod paszkami 45cm, długość 60cm. Przydałoby się pozbyć kulek, poza tym stan idealny. Bluza na wzór Japan Style, polskiej firmy Stillo, wygląda tak samo ale jest lepszej jakości. Rozmiar S długość całkowita - 72 cm, szerokość w biuście - 44 cm, długość rękawka od pachy - 47 cm. Założona jeden raz, ma delikatnie rozprutą kieszeń - krawcowa poradzi sobie bez problemu. NOWY pomarańczowy kostium kąpielowy, góra A/B, dół S/M, staniczek ma miejsce na wkładki. Bokserka Stradivarius kolor beige, stan idealny, założona tylko raz. Z metki S, materiał rozciągliwy, M też wejdzie. Nowy, biały T-shirt, z metki XS (będzie luźny), według mnie idealny na S. Wyrazista pomarańczowa bokserka Atmosphere, rozmiar S. Dopiero co ją dostałam, niestety nie jest to mój kolor. Nowa, komplet metek. Cukierkowy pasek Carry, rozmiar S. Torba worek Reserved, kolor ciemny brąz, stan bardzo dobry, mieści A4 na styk. Śliczne niskie rurki biodrówki R.M Denim, kolor szaro-błękitny rozmiar 25/33, długość nogawki od kroku 85cm, całkowita 100cm, szerokość na samej górze 37cm, ciut niżej 42cm , szerokość nogawki na dole 16cm. Założone tylko jeden raz, kosztowały 112zł. NOWE kolczyki Apart, żółte złoto + białe złoto + cyrkonie, oddam za coś co mnie powali, kosztowały 399zł, mogą zniknąć. Edytowane przez Avu Czas edycji: 2011-09-16 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: wrzesień <3
Tunika Orsay, rozmiar XS, materiał przyjemny w dotyku. Dość często noszona do pracy - świetna gatunkowo nic się z nią nie dzieje, nadal wygląda jak nowa. Długość 71cm.
Nowy top House, rozmiar XS, kolor cukierkowy/landrynkowy, jak na zdjęciu Metki oderwałam... Nie muszę oddawać. Niebiesko-biała koszula w kratkę. Rozmiar z metki S, wg. mnie XS. Często noszona ale w idealnym stanie. Fioletowa bombka Y.O.U. z metki 32/34, wg. mnie to S-ka, szerokość pod pachami 36cm (rozciąga się), długość 75cm. Nowe spodnie z kompletem metek, rozmiar 25, szerokość na samej górze 33cm, długość 101cm, szerokość nogawki na dole 16cm. Boska Oldschoolowa bluza, w rzeczywistości biała w drobne srebrne kropki które na zdj. zlewają się w całość. Fajnie odbija światło Z metki S, na XS też będzie świetnie leżeć. Założona raz na imprezę tematyczną mi już nie posłuży. Nowa z metkami mini spódniczka Sister Point, , rozmiar z metki S, szerokość na górze 40cm, długość 27cm. Nowe stringi Primark Atmosphere, rozmiar S. Nowa, czarna cekinowa kopertówka, jest urocza. Paleta Make that change, zużycie widoczne na zdjęciu. Stan wizualny opakowania - ideał. Edytowane przez Avu Czas edycji: 2011-09-15 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Komplet kolczyki + zawieszka, srebro + turkus. Nowe, nienoszone ale przydałoby się wyczyścić
![]() Rurki MuskeTeer, rozmiar z metki 27, długość nogawki od kroku 82cm, całkowita 104cm, szerokość na samej górze 38cm, ciut niżej 44cm,szerokość nogawki na dole 16cm. Nowe niskie szpilki (5cm), rozmiar 36, ozdobione brylancikami, kolor czarny, mam dodatkowe fleki. Czarne niskie szpileczki, założone kilka razy, fleki do wymiany,posiadam zapasowe. Rozmiar 36. Dziurkacze ![]() Raz założone gladiatorki, rozmiar 37, oddaje z bólem serca ale mimo wkładek nie pasują na moją wybredną nogę... Tylko na inne buty. Piękne Nike Flash, rozmiar 38, założone 2 razy, niestety jedna sznurówka jest naderwana, jeśli po zawiązaniu chowa się sznurówki w niczym to nie przeszkadza. Kupione za 299zł, oddam tylko za inne buty Nike lub Reebok. Nowy top z różyczkami, kolor ecru, regulowane ramiączka. Rozmiar S. Za coś super. Nowa z metką lejąca się tunika w kwiaty. Rozmiar 34. Będę marudzić. Bokserka Zara TRF, brudny róż, stan bdb -. Edytowane przez Avu Czas edycji: 2011-09-21 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za bluzę japan ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
#9 |
Zakorzenienie
|
Komplet kolczyki + zawieszka, srebro + turkus
cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1315142545 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1315143210
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej,
Coś u mnie za doładowanie play ? ![]()
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ok, jesli jestes zdecydowana czekam na PW
![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
A co moglabys za nie oddac?? Bo ja tak sie zastanawiam i nie mam pojecia
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
A.
|
cos za trampki
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej, ta sukienka ma w biuście ok 36,5 cm, długość ok 84 cm (mierzone na płasko).
Jeśli zgadzasz się na wymianę to daj znać na PW ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
witam
![]() znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzecz: Szara bluza H&M Wyrazista pomarańczowa bokserka Atmosphere Czerwone trampki, rozmiar to typowe 38 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.