![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WRZESIEŃ H&M, Orsay, Reserved, C&A i inne
Wystawiam rzeczy, które już na mnie nie pasują i ogólnie przewietrzam szafę. Większość z nich miałam po parę razy na sobie, ale wszystkie są w bardzo dobrym stanie, bez oznak noszenia. Pewnie jeszcze coś dorzucę. Coś Ci wpadło w oko - pisz
![]() 1. bufiaste spodnie, rozmiar M, nienoszone 2. spódnica w pawie pióra, H&M, rozmiar z metki 36; używana, miała lekkie rozdarcie z tyłu, ale zszyta tak, że nie widać. kosztowała 200 zł, polecam ją bardzo! 3. zwiewna spódnica z C&A, czarno-biała, z przewiązywanym paskiem z dzwoneczkami, rozmiar S/M; ubrana kilka razy 4. lniania spódnica z ozdobną różą, ORSAY, rozmiar 36. nieżywana. super podkreśla figurę 5. marynarka sztruksowa, NEW YORKER, rozmiar M. świetna na jesień. ubrana kilka razy 6. marynarka jeansowa, RESERVED, rozmiar 36. ubrana ze 3 razy. ponadczasowy krój, nie wychodzi z mody. 7. czarne spodnie, ORSAY, rozmiar M. bardzo dobry materiał - nie gniecie się ani w noszeniu, ani przy praniu. - nie ma 8. niebieska torebka, CAMAIEU. w środku materiał w słodkie groszki. można prać w pralce. 9. butelkowo-zielona torebka. niepowtarzalna, bo "składana" przeze mnie 10. granatowe spodnie w cienki biały prążek, ORSAY, rozmiar M, noszone Edytowane przez Joanna_89 Czas edycji: 2011-11-27 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: WRZESIEŃ H&M, Orsay, Reserved, C&A i inne
1. czerwony sweterek, New Yorker, XS.
2. niebieska bluzka z koronkową górą. S. nowa! 3. bluzka w czarno-biały zygzak, bez ramiączek. H&M, roz.S. nieużywana 4. delikatna bluzka, dobra do noszenia samodzielne i pod coś (np jesienne sukienki bez rękawów). marki brak - kupiona na Wielkopolskiej Giełdzie Odzieżowej. rozmiar "na oko" S. 5. ażurkowy sweterek, H&M, rozmiar - pasuje na S, M... jeszcze nie wiem czy na pewno chcę się z nim pożegnać, ale zobaczymy ![]() edit - drugie zdjęcie wrzucone pomyłkowo, miała być prezentacja czerwonego sweterka na ciele. a są guziki od spodni z postu wyżej ![]() Edytowane przez Joanna_89 Czas edycji: 2011-09-14 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
interesuje Cię wymiana pasiak za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1315685901 ?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. jasna spódnica w różowe kwiaty, rozmiar S-M
2. połyskująca fioletowa spódnica z szarą wstążką. Reserved, rozmiar 38 3. brązowa bluzeczka w małe jasnoróżowe groszki. oderwany dolny guzik, może uda mi się go znaleźć, ale nie obiecuję. Fishbone/New Yorker. rozmiar S, dobra na M. będę jeszcze później coś dorzucać, tymczasem można pisać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety rzeczy nie w moim stylu, nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Poniższe rzeczy dorzucę bonusowo do wymianek lub oddam za drobiazgi
wąska apaszka, czarna w złote kwiatowe wzory czarna materiałowa przepaska/chustka na włosy, z tyłu ściągana gumką piękna błękitna apaszka ze wzorami "picasso" duża chusta z motywami ludowymi damki krawat w kratę beret w brązowo-beżową kratkę ozdobny krzyżyk na szyję Edytowane przez Joanna_89 Czas edycji: 2011-10-30 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
przepraszam za słabą jakoś zdjęć, przez chwilowy brak aparatu robię zdjęcia komórką
czarna bluzka z delikatnym krótkim rękawkiem, ORSAY, roz. XS. kolory intensywniejsze niż na zdjęciach, wzory na dole bluzki i przy dekolcie w kolorach fiolet-róż szara sukienka wiązana na szyi, gołe plecy. H&M, roz. 34 sznurkowa sukienka w kolorze pudrowego różu, H&M, roz. S. założona raz na wesele. sukienek (zwłaszcza 1.) nie muszę oddawać, więc będę wybredna ![]() na życzenie zrobię wyraźniejsze zdjęcia, podam dokładne wymiary etc. w razie czego pytać. Edytowane przez Joanna_89 Czas edycji: 2011-09-19 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. te rzeczy mi się podobają
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post29263775
tu masz listę rzeczy, których szukam ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
marynarka H&M, roz. 36. zdjęcie nie oddało koloru, w rzeczywistości jest w wyraźniejszym odcieniu zieleni. mogę podłożyć później lepsze zdjęcie.
ciepły pleciony sweter, roz. M. rzeczywisty kolor - czekolada przeplatana delikatną cieniutką mieniącą się lekko nitką bluzka w biało-niebieskie pasy. roz. S/M. dobra na jesień, ciepło w niej ![]() bluzka 3/4 w szaro-różowo-czarno-białe pasy. rozmiar M czarna bluzka z szerokim dekoltem. New Yorker, roz. S/M. bardzo fajnie wygląda z założoną pod spód bluzką na szerokich naramkach lub t-shirtem. ciepły czarny sweter z powiększonym kołnierzem z tyłu. pasuje na S/M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
źółte spodnie z prostymi nogawkami. lekkie zabrudzenie po wewnętrznej stronie nogawki (na samym dole), mogę zrobić zdjęcie, jakby ktoś był nimi zainteresowany. oczywiście, jak wcześniej, kolor dużo intensywniejszy niż na zdjęciach, typowo żółty. roz. z metki 42, ale ja je nosiłam mając 38
![]() mega miły w dotyku, cieplutki sweterek kopertowy. rozmiar w miarę uniwersalny, bo regulowany przez kopertowe złożenie, chociaż eSce może być luźny w ramionach i rękach (od góry) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
przypomnij mi co u mnie chciałaś
jak możesz to pisz w wymiankowym ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius. czy ta prostownica ciąga za włosy? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- hm... ok, więc co proponujesz? ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wiesz, ja jednak zrezygnuję
bo nie chcę oddawać tych wszystkich rzeczy poza tym zależy mi tylko na prostownicy... ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ja od Ciebie chcę chustę i prostownicę (ale tylko i wyłącznie jeśli dobrze prostuje i jeśli nie ciągnie za włosy) co byś chciała za te rzeczy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za sznurkową sukienkę hm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
więc ja bym od Ciebie chciała prostownicę i chustę
pokaż mi jeszcze raz jakie chciałaś ode mnie bluzeczki ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
za prostownicę i chustę mogę oddać:
białą koszulę i bluzkę z żabotem jeśli Ci odpowiada zapraszam na PW
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dam znać do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.