![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU koosmetyki u gothiki, MINERAŁY, PĘDZELKI I INNE, DORA
NIEAKTUALNE
Jak coś znajdę to odpisuję u was, jak nie to u siebie Osoby z ilością przekupek poniżej 10 wysyłają pierwsze kładania podkładu min. Maestro 360 lub kopytko Nie ukrywam że będe wybredna, oprócz tego co wyzej to skuszę się na podkład mineralny jasny w tonacji żółtej, żele waniliowo-ciasteczkowe itp, hydrolat oczarowy, Logona Lavaerde Ziemia Wulkaniczna ( Biala lub Brązowa) - Jericho Facial Saltsciuszki dla dziwczynki na 110, zabawki na 3-4 latka, ciuchy 42 Pędzle, minerały p albo ori duuuży puchacz purple sapphire - próbka cienia, w rzeczywistości jasny fiolet Meow Abyssinian 3 PP próbka oryg. (bym powiedziała że sampel w woreczku bo dużo) Deluxe Foundation base, conservatorie[/COLOR] Pielęgnacja czko do ciała 12%omega - próbka[/COLOR] Płatki peelingujące Iseree Clinique Krem przeciw oznakom starzenia się do cery suchej i mieszanej), miniaturka 7ml, zostało 60%, daty ważności nie ma a otwarty był pod koniec grudnia (zużyć w ciągu 24miesięcy) link Maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinką i kwasem salicylowym Avon Clearskin, data waznosci 06.2013 Makijaż Podkład Avon rozświetlająco-antystresowy - próbki cream - 6 sztuk warmest beige - 4 ivory - 5 almond - 9 nude - 12 2 w 1 kredka i cien do powiek, Avon, kolor stell smoke (szara kredka i szaro-srebrny cień), nie używane Poniższe 5 kosmetyków oddam szybko i za cokolwiek przydatnego Złociście połyskujacy eyeliner, avon, kolor amber (brąz), używany dwa razy Avon, Glazewear Sparkle (Iskrzący błyszczyk do ust), ubytek myślę ok 20% lakiery: Luminelle YR- zniewalająca malwa Ados z seri Safari, turkus Avon, Inglot Wibo Colormania Sally Hansen Avon Color trend Avon Color trend Perfumy Aromabliss Calming Oriflame, zostało 75% mogę służyć odlewką Fleur de noel YR Orient Pcharma 50ml ze 100ml Absynthe Avon - odlewka 5-10ml lub całość za coś super
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-12-14 o 10:41 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: koosmetyki u gothiki, MINERAŁY, PĘDZELKI I INNE, DORA
niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
puder Jadwiga do tłustej cery, podzielę się albo oddam cały Tonik Pure Calmille YR, użyty kilka razy, świeży Soin clarifiant Yves Rocher Musujący żel oczyszczający - jeden nowy nieotwierany, drugi zużyty w 20%drugi jeszcze mam Roletka zapachowa Avon Treselle ewentualnie: Nabłyszczający puder pyłkowy Giordani gold Oriflame???? oddam naprawdę duuuuużo ![]() ![]() ![]() proszę odpisz u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544576 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za:
Roletka zapachowa Avon Treselle
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
pędzel Maestro 790 rozmiar 1
znajdziesz coś u mnie? ![]() proszę o odp. w moim wątku ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
te wszystkie maseczki estien rozrabia się z wodą, można je kłaść na twarz jak rownież na ciało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
aaniaa18 odpisane
anka1892, zanciolek , niestety nie opłaca mi się wymiana na tak drobne rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU koosmetyki u gothiki, MINERAŁY, PĘDZELKI I INNE, DOR
kochana, za:
-cały puder Jadwiga -Tonik Pure Calmille YR, użyty kilka razy, świeży -Soin clarifiant Yves Rocher Musujący żel oczyszczający - jeden nowy nieotwierany, drugi zużyty w 20%drugi jeszcze mam (rozumiem, że masz ten napoczęty????) -Roletka zapachowa Avon Treselle i miniaturkę so elixir mogę oddać od siebie: pędzel kabuki 20 g pudru Kryolan w woreczku strunowym (nie mam opakowania)... Kryolan jest dość drogi więc dlatego tak liczę, mysle że sie zgodzi cenowo maseczkę algową glinkę białą ![]() co Ty na to?? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2011-07-27 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, bardzo bym chciała pędzel Maestro 790 rozmiar 1
znajdziesz coś?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU koosmetyki u gothiki, MINERAŁY, PĘDZELKI I INNE, DOR
mam w wątku ciuszki na 110.
znajdziesz coś u mnie za: Szampon dla dzieci Dora, 400ml, Avon Care, Ujędrniający krem do twarzy z kompleksem ujędrniającym Tonik Pure Calmille YR, użyty kilka razy, świeży Maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinką i kwasem salicylowym Avon Clearskin, data waznosci 06.2013 Soin clarifiant Yves Rocher Musujący żel oczyszczający - jeden nowy nieotwierany, drugi zużyty w 20%drugi jeszcze mam
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
inglot jest na tym zdjęciu
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1311519186 to taki w tubce https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...od-oczami.html Bardzo wydajny i fajny, ale ostatnio kupiłam sporo korektorów i nie wiem kiedy go wykończę, więc lepiej niech posłuży komuś innemu ![]() co do mydełka lush to takowego w wymiance nie wystawiłam, ale mam akurat odkrojony, nieużywany kawałek z wymianki poza, nie wystawiałam go bo nie znam nazwy ;] a co bym chciała dobrać, to nie znam się na tyle na minerałach, więc mam nadzieję, że mi doradzisz;] chciałabym jakiś jasny podkład nadający się do suchej skóry ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ok wzielabym i ten puder oriflame, faktycznie... no nie mam zadnego opakowania niestety
![]() ![]() ![]() ![]() -cały puder Jadwiga -puder oriflame -Tonik Pure Calmille YR, użyty kilka razy, świeży -Soin clarifiant Yves Rocher Musujący żel oczyszczający - jeden nowy nieotwierany, drugi zużyty w 20%drugi jeszcze mam (rozumiem, że masz ten napoczęty????) -Roletka zapachowa Avon Treselle i miniaturkę so elixir Tym jestem zainteresowana na 100% od Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- http://www.shea.pl/?328,maseczka-len...da-rewelacyjna!! tu masz opis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- tylko ze opakowanie len + czekolada ma 50 g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
spodni h&m już nie mam
za 3 spódniczki(dżinsowa z dłuższym tyłem, dżinsowa z kwiatkami i asymetryczna czerwona) twoje-szampon,avon krem do twarzy,żel brak20% i maseczka Tak będzie dobrze?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Nabłyszczający puder pyłkowy Giordani gold Oriflame z fajową gąbeczką, minimalne zużycie
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ten pędzel jest trudny do zrobienia mu zdjęcia, bo on wygląda jak "języczkowy" ale ścięty ;p a taki nie jest, to takie kopytko, jest okrągły, tutaj go widać http://zebykk.blogspot.com/2011/02/r...d-contour.html.
a nie masz więcej pędzli na oddanie? ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
napisalas że perfumy używasz, tzn ile ich jest?
![]() ![]() czyli ostatecznie: - puder Jadwiga -Tonik Pure Calmille YR, użyty kilka razy, świeży -Soin clarifiant Yves Rocher Musujący żel oczyszczający - jeden nowy nieotwierany, drugi zużyty w 20%drugi jeszcze mam -Roletka zapachowa Avon Treselle i miniaturkę so elixir za: pędzel kabuki 20 g pudru Kryolan w woreczku strunowym (nie mam opakowania)... maseczkę algową glinkę białą?? ![]() kochana ale będzie Ci pasowalo żebysmy sobie wyslaly to jak wrócę do domu? czyli po 8 sierpnia? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawości, jaki to pędzel z maestro?
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mogę służyć odlewką Fleur de noel YR
Absynthe Avon - odlewka 5-10ml lub całość za coś super czy cos u mnie mam tez poza watkiem organique - glinka ghassoul - na 1 - 2 uzycia,
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oj że nie kryję to się nie zgodzę, mam wielkie wory do zakrycia pod oczami;p ale faktem, że trzeba umieć go nakładać, bo ma bardzo płynną konsystencję i można go po prostu zetrzeć zanim nie wsiąknie. o kurde, języczkowymi zawsze można mnie skusić, więc jakbyś jednak chciała to ja chętna ;p dobra, będę próbowała przemyśleć sprawę elfa, zacznę się z nim żegnac ;]
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- kurcze nie wiem jak ale spróbuje wysokość włosia w najwyższym miejscu to 1,5cm, w najkrótszym 1,1cm, średnica to tak 1,1cm używałam do tego centymetra krawieckiego, bo nie wiem gdzie wywiało wszystkie linijki ;] a nie namówię Cię na tego języczkowego ? ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- pędzel Maestro 790 rozmiar 1 na minerałach tych marek się nie znam, więc jasne próbki po prostu ;] poza lucy jak chcesz to mogę przygarnąć Clinique Krem przeciw oznakom starzenia się do cery suchej i mieszanej i z chęcią przygarnę maestro języczkowy ^^ wartość pędzla nie wiem, na allegro chodzi coś koło 25zł z przesyłką, jest wydaje mi się całkiem mocno zbity, chociaż no nie mam porównania, ale te pędzle z serii studio są naprawdę porządnie wykonane nie, próbka afterglow to struna, nie używałam go. a kostki lush to marudna jestem ;p bo nie wiem czy sobie nie zostawić ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- bedzie dobrze ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
narazie podziękuję, najbardziej zależało mi na żelu i szamponie
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
OCC Light OCS Pale olive OCC Cream Original Creamy olive Original Pale olive ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
pusty pojemnik jest mniejszy niz big z edm, wiec 20g nie zmiesci.
atomków nie mam, to moze całe perfumy ![]() jaki zólty szukasz? mam taki złoty, mocno zólty, lub bialozolty opalizujacy delikatnie na rozowo.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za
Kremowa baza pod cienie My secret, kilka razy użyta 2 w 1 kredka i cien do powiek, Avon, kolor stell smoke (szara kredka i szaro-srebrny cień), nie używane Maseczka głęboko oczyszczająca pory z glinką i kwasem salicylowym Avon Clearskin, data waznosci 06.2013 lakiery?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
diablica piekielnica - nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
inglota po prostu trzeba cieniutką warstwę nałożyć pod oczami i przypudrować, na wypryski też nieźle działał, on jest mokry i nie wysusza, więc nie ma suchych skórek po nim. i on ma jakieś działanie, mówi producent, że obkurcza naczynka krwionośne, przez co cienie są mniejsze.
co do elfowego korektora to musiałabym zrobić nowe zdjęcie, bo zdarzyło mi się go po ostatnim kilka razy użyć (pędzelkiem, żeby nie było ;]) też fajny, ślicznie pachnie, tak owocowo i nawilża, krycie podobne jak inglotowe. azjatyki to marudna będę ;p mało mi zostało i chciałabym większą partią na palety z urban decay wymienić ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
elf to sztyft, najjaśniejszy dostępny kolor
![]() słuchaj, jak nie jesteś pewna, to możemy wymienić tyko pędzle ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to ja bym mogla przygarnac jeszcze zel z yves rocher, próbki i miniaturkę clinique, mogłabym za to dać korektor z inglota. wiadomo, większe wymianki się opłacają, tylko po prostu nie chcę też na siłę się wymieniać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.