![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Lipiec - Szybka wymiana u Ani: Yves Rocher, Queen Helene, Kryolan, Estien:) ZAPRASZAM
Wątek nieaktualny!!!
Hej dziewczyny ![]() ![]() 1. Nie wymieniam się 1:1!!! (oczywiście, jeżeli coś mi się u Was spodoba jestem w stanie oddać bardzo wiele za ten 1 Wasz kosmetyk, ale nie proponujcie mi wymiany błyszczyka na błyszczyk bo to jest po prostu nieopłacalne a ja chcę się jak najszybciej pozbyć tych wszystkich rzeczy). 2. Wysyłka zawsze listem poleconym, produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem (i tego również oczekuję od Was). 3. Szczerość (wiem wiem, jestem tu praktycznie nowa ale informuję dokładnie o zużyciu i stanie rzeczy które tu wystawiam i o to samo proszę). 4. Odpisujemy na zmianę – Ty u mnie, ja u Ciebie. 5. Nie olewamy się wzajemnie – jeżeli o coś pytam, proszę – ODPISZ ![]() Hmmm to chyba wszystko ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28258230 Na wymianę mam: ZAPACHY: - Puma Create, deo atomizer, 75 ml (pozostało trochę więcej niż połowa, ale nie wiem czy chcę oddać:P) - Avon Perceive Dew, 50 ml, pozostało ok. 90% pojemności (flakon nie był napełniony po brzegi) MAKIJAŻ: - Avon Perełki brązujące, użyte 2 razy - Avon Perełki rozświetlające (diamentowa edycja), użyte 2 razy - Sensique Perełki rozświetlające (są naprawdę SUPER, ale mam za dużo rozświetla czy i muszę się czegoś pozbyć), zużycie widoczne na zdjęciu (niewielkie, chociaż używałam często) - Avon Pędzel kabuki, idealny do perełek i nie tylko, użyty raz, wyprany i zdezynfekowany - OLAY krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor, dla jasnej karnacji, pozostało trochę więcej niż 70% - Rimmel Lasting Finish, podkład mineralny (stara wersja), kolorek 103 (true ivory), zostało go niewiele, ale jeżeli ktoś go lubi do dorzucę do wymiany za jaką próbkę czy maseczkę w saszetce ![]() - Lirene Natural Look, 2 w 1 fluid + baza, kolor 404 Ivory, myślę że zostało ok. 50%, bardzo możliwe że więcej - Manhattan Cover Stick – korektor w sztyfcie, odcień Vanilla, użyty 3 razy pędzelkiem więc zużycie minimalne - Essence korektor Stay All Day, odcień 10 Natural Beige, NOWY - Avon Super Enchant, tusz do rzęs czarny, otworzony niedawno i użyty 1 raz - Max Factor False Lash Effect, tusz do rzęs czarny, użyty 2 razy (zamawiałam na allegro, nie wiem dlaczego mi nie podpasował, czy jest jakiś inny niż ten zachwalany? pojęcia nie mam ale jest świeżutki dlatego komuś chętnie oddam) - My Secret, czarna kredka do oczu, zużycie niewielkie - My Secret Magic Dust, cień do powiek (kolor jasny róż z drobinkami), pozostało ok. 70% - Essence cień do powiek, kolorek 25 Go All Girl, maźnięty 1 raz, zużycie praktycznie niewidoczne - My Secret lakier do paznokci, kolor 139 (matowy kryjący jasny beż wpadający delikatnie w róż), użyty raz na 1 paznokieć ![]() - NIVEA Fruity Shine, pomadka nawilżająca o pięknym owocowym zapachu, zostało ok. 50% - CATRICE pomadka, słynny kolor nude 110 Gentle Beige, użyta chyba 3 razy - Rimmel pomadka, kolorek 600 Soft Coral, śliczny koralowy wpadający delikatnie w róż, użyta 2 razy - ESSENCE Into The Wild - 2 błyszczyki: 40 Degree (użyty z 4 razy) oraz Heart Chakra (użyty 2 razy), napisy się zdarły od noszenia w kosmetyczce - ESSENCE XXXL nudes – błyszczyk 01 Pure Beauty, delikatny kolorek nude, NOWY (delikatnie zarysowane opakowanie) - Avon Cool Pout – błyszczyk powiększający usta z efektem mrowienia, kolor Iced Latte, myślę że pozostało ok. 50% - L’oreal Glam Shine 6H, błyszczyk w odcieniu Forever Nude 103, pozostało ok. 40% - Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk w odcieniu Strawberry Sizzle, pozostało ok. 40-50% - Bourjois Eau de gloss- błyszczyk w odcieniu 19 pamplemousse givre (delikatna transparentna pomarańcza), nie mam pojęcia ile go zostało, myślę że jakieś 60% - Maybelline Color sensational gloss, kolorek 130 Exquisite pink, pozostało ok. 60% UWAGA!!! Jeżeli coś mnie szczególnie u Was zainteresuje, mogę wymienić się za puder matujący Anti Shine firmy KRYOLAN(posiadam duże zapasy) ![]() PIELĘGNACJA: - maseczka algowa Estien – pozostało 3/4 opakowania - glinka biała Estein – pozostało jakieś 90% - glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% - maseczka len + czekolada Estien – 90% - maseczka miętowa Queen Helene (ciężko powiedzieć ile zostało, ale myślę że jest to 70% może nawet więcej, jest bardzo wydajna) - serum śródziemnomorskie do szyi i dekoltu, Avon Planet Spa, 50 ml, użyte 2 razy - Avon – mineralny krem do rąk „Diamentowa poświata”, 75 ml, nowy -Yves Rocher, VANILLE NOIRE, perfumowany żel pod prysznic 200 ml, NOWY -La Roche Posay, Effaclar Duo – 8 próbek każda po 2 ml - AKNICARE SR skin Roller (preparat punktowy na pryszcze), jest po terminie (02.2011) ale myślę że nie zaszkodzi, ja go uzywałam ostatnio i jest ok, została połowa BIŻUTERIA - wymienię tylko i wyłącznie wszystko razem (to co jest na pierwszym zdjęciu)... nie oczekuję za to wiele, chcę po prostu oddać komuś bo u mnie leży nieużywana ![]() ![]() Edytowane przez aaniaa_18 Czas edycji: 2011-08-22 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - Szybka wymiana u Ani: Yves Rocher, Queen Helene, Kryolan, Estien:) ZAP
Coś za:
- Avon Perełki brązujące, użyte 2 razy - Avon Pędzel kabuki, idealny do perełek i nie tylko, użyty raz, wyprany i zdezynfekowany - Avon Super Enchant, tusz do rzęs czarny, otworzony niedawno i użyty 1 raz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipiec - Szybka wymiana u Ani: Yves Rocher, Queen Helene, Kryolan, Estien:) ZAP
To interesuje mnie u Ciebie:
- Avon Perełki brązujące, użyte 2 razy - Avon Perełki rozświetlające (diamentowa edycja), użyte 2 razy - Sensique Perełki rozświetlające (są naprawdę SUPER, ale mam za dużo rozświetla czy i muszę się czegoś pozbyć), zużycie widoczne na zdjęciu (niewielkie, chociaż używałam często) - Avon Pędzel kabuki, idealny do perełek i nie tylko, użyty raz, wyprany i zdezynfekowany - puder matujący Anti Shine firmy KRYOLAN - My Secret lakier do paznokci, kolor 139 (matowy kryjący jasny beż wpadający delikatnie w róż), użyty raz na 1 paznokieć Może coś wybierzesz u mnie? Edytowane przez iskra103 Czas edycji: 2011-07-13 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1310585149 mam też dużo rzeczy poza wątkiem ![]() odpisz u mnie. prosze mam nadzieje, ze sie dogadamy ![]() Z twojej wish mam maseczki z oriflame i avonu owocowe tonik oriflame nowy zel pod prysznic
Proszę odpisywac w 1 wątku Dziękuję ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post27463344 ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536846 Edytowane przez z_t Czas edycji: 2011-07-13 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Avon Perceive Dew, 50 ml, pozostało ok. 90% pojemności (flakon nie był napełniony po brzegi
i biżuteria coś u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
maseczka algowa Estien – pozostało 3/4 opakowania
- glinka biała Estein – pozostało jakieś 90% - glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka kosmetyków, znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej kochana podoba mi się u Ciebie pare rzeczy czy chciałabyś coś ode mnie żebym w ogóle mogła o cokolwiek pytać
![]() ![]() mam sporo rzeczy poza wątkiem m.in maseczkę do twarzy i włosów z yves rocher z glinką i marakońską różą bo chyba o te Ci chodzi 30ml nowa nigdy nie używana mam też meteorki no mam dużo rzeczy jeszcze ale przede wszystkim to co w wątku jeszcze przejżyj ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-07-13 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hello. maseczka quenn helene i kuleczki rozswietlajace avon , cos u mnie ?napisz co ci potrzeba bo nie wszystko mam w watku
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za perełk irozświetlające avon?
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś za:
żel pod prysznic vanille noire pędzel z avonu maskę miętową queen helene? Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2011-07-14 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Chętna jestem na obydwa pudełeczka kuleczek z Avonu.
Mam z YR Brzoskwinię nieużywaną ![]() Mam też sporo maseczek ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za któreś z :
- Essence korektor Stay All Day, odcień 10 Natural Beige, NOWY - serum śródziemnomorskie do szyi i dekoltu, Avon Planet Spa, 50 ml, użyte 2 razy -Yves Rocher, VANILLE NOIRE, perfumowany żel pod prysznic 200 ml, NOWY
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos w oich wątkach za maseczki Queen Helene i Estien?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za
maseczka miętowa Queen Helene glinka zielona Estien Avon Perełki brązujące, użyte 2 razy - Avon Perełki rozświetlające (diamentowa edycja), użyte 2 razy - Sensique Perełki rozświetlające (są naprawdę SUPER, ale mam za dużo rozświetla czy i muszę się czegoś pozbyć), zużycie widoczne na zdjęciu (niewielkie, chociaż używałam często) OLAY krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor, immel Lasting Finish, podkład mineralny Essence korektor Stay All Day, odcień 10 Natural Beige My Secret, czarna kredka do oczu My Secret lakier do paznokci, kolor 139 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Avon Perełki brązujące i Avon Perełki rozświetlające (diamentowa edycja) zapraszam do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
- Avon Perceive Dew, 50 ml, pozostało ok. 90% pojemności (flakon nie był napełniony po brzegi)
- Max Factor False Lash Effect, tusz do rzęs czarny, użyty 2 razy (zamawiałam na allegro, nie wiem dlaczego mi nie podpasował, czy jest jakiś inny niż ten zachwalany? pojęcia nie mam ale jest świeżutki dlatego komuś chętnie oddam) - maseczka algowa Estien – pozostało 3/4 opakowania - glinka biała Estein – pozostało jakieś 90% - glinka zielona Estien – pozostało ok. 70% -- serum śródziemnomorskie do szyi i dekoltu, Avon Planet Spa, 50 ml, użyte 2 razy - Avon – mineralny krem do rąk „Diamentowa poświata”, 75 ml, nowy zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
- Avon Perceive Dew, 50 ml, pozostało ok. 90% pojemności - Max Factor False Lash Effect, tusz do rzęs czarny, użyty 2 razy - My Secret lakier do paznokci, kolor 139 (matowy kryjący jasny beż wpadający delikatnie w róż), - CATRICE pomadka, słynny kolor nude 110 Gentle Beige, użyta chyba 3 razy -Yves Rocher, VANILLE NOIRE, perfumowany żel pod prysznic 200 ml,
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A interesuje Cię tusz lash architect za te rzeczy nowy?
Mam jeszcze Co do maseczek to mam: avon naturals różową wild fig & kiwi nourishing ( zostalo pol opakowania) a druga taka fioletowa z oriflame yogurt & blackcurrant 1/4 zużyta WISH balsam z vonu mineral gems glamorous gold - NOWY perfecta spa balsam czekoladowo- kokosowy - prawie caly ( raz uzyty) krem Olay nowy lakier do paznokci miętowy - raz użyty paletę cieni cienie z avonu zielone odcienie 4 nowe krem do twarzy nivea nowy painka do golenia meska nivea ( może cię zainteresuje) ![]() zel pod prysznic dove nowe - WISH krem nivea 400 ml niebieski nowe mam tonik clean& clear pomaranczowy WISH mogę zaproponowac jeszcze maszynki do golenia o zapachu kokosa (2sztuki) puder golden glow rozświetlający cienie turkusowe okulary kubek termiczny nowy mam tez percive dew nowe - ale ty tez je masz wiec nie proponuję ![]() nie wiem co tam jeszcze bo z głowy lecę ![]()
Proszę odpisywac w 1 wątku Dziękuję ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post27463344 ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536846 Edytowane przez z_t Czas edycji: 2011-07-14 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi się
ESSENCE XXXL nudes – błyszczyk 01 Pure Beauty, delikatny kolorek nude, NOWY (delikatnie zarysowane opakowanie) CATRICE pomadka, słynny kolor nude 110 Gentle Beige, użyta chyba 3 razy puder matujący Anti Shine firmy KRYOLAN(posiadam duże zapasy) ![]() Avon – mineralny krem do rąk „Diamentowa poświata”, 75 ml, nowy mam maseczkę winogronową dwa razy użytą, mam maseczkę tę z glinką której ani razu nie użyłam, mam dwa eyelinery granatowy i zielony jasny z kolekcji I love berlin, mam raz użytego pędzelkiem lip smakersa jagodowego w słoiczku w kształcie serduszka, no i mam ew mateorki ale to za coś super i tylko odsypkę sama je uwielbiam i nie wiem czy chcę oddać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
- Avon Perceive Dew, 50 ml, pozostało ok. 90% pojemności (flakon nie był napełniony po brzegi)
- OLAY krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor, - Max Factor False Lash Effect, tusz do rzęs czarny, użyty 2 razy - serum śródziemnomorskie do szyi i dekoltu, Avon Planet Spa, 50 ml, użyte 2 razy coś u mnie? też lubię większe wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za krem olay i tusz MF ? jeszcze coś bym dobrała ;-)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a gdybym chciała jeszcze puder matujący Kryolan?
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- a nic już nie dobierzesz?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ESSENCE XXXL nudes – błyszczyk 01 Pure Beauty, delikatny kolorek nude, NOWY (delikatnie zarysowane opakowanie)
CATRICE pomadka, słynny kolor nude 110 Gentle Beige, użyta chyba 3 razy ten krem do rąk skin so soft też chętnie z pudru jednak zrezygnuje, bo myślałam że cały masz do zaoferowania (nie lubie odsypek ![]() za te rzeczy mogę oddać maseczkę winogronową, odlewkę tej z glinką z Yves rocher i próbki już Ci wypisuje jakie 4,5 ml eucerin dermo purifyer krem-żel physiogel 3ml la roche posay ostatanio dostałam w aptece także świeżutkie la roche posay rosaliac UV RICHE 4ml la roche posay hydraphase intense legere 4ml toleriane riche 2ml biovax A+E serum wzmacniające 1,5ml tak żeby się cenowo zgadzało ![]() ja płaciłam za maseczkę winogronową ok 30zł ![]() napisz co o tym myślisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
moge zrobic ci odlewke maseczki strictly professional z glinka, i honey and oat z TBS , pozatym mam odzywke treesemme rich i szmpon profesjonalny szwarzkopf dla blondynek
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
z Twojej wish mialabym mandarynkę z Yves Rocher praktycznie nowa.
ale masz nowy puder czy odsypkę?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
kochanie ale w wishu masz napisane, że interesuje Cię chociaż odlewka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
na pewno mandarynkę ;-)
tylko myslalam ze masz oryginalny produkt... skąd takie odsypki? i jaka jest data kremu olay?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
wiesz co no tak żebyś mogła potestować ja wiem 5ml moze ciut więcej, ja mam jej 30ml więc to też nie jest jakaś ogromniasta ilość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- kochanie data ważności o ile dobrze widzę to 10.2013 ale generalnie kosmetyki Yves rocher są zrobione z naturalnych składników i maseczka ta powinna być zużyta najlepiej w ciągu 6 miesięcy od otwarcia ale bez obaw była kupowana nie dawno ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- to w takim razie zapraszam na prw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.