![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥♥ Sierpniowa wymianka u Cotki.♥♥
Nieaktualne.
*Nie wysyłam pierwsza, jednocześnie z osobami<60 przekupek. *Nie wklejaj linków. TYLKO ZA RZECZY PONIŻEJ!!!!!!!!!!!! Ze względu na to, że mam masę ciuchów i niezbędne mi kosmetyki, szukam konkretów. Zanim zaproponujesz mi wymianę zerknij. Podpowiedź ze zdjęciami- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536750 Lista:
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-09-01 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥ Sierpniowa wymianka u Cotki.♥♥
Beżowa nowa.
Z metkami. L-ka Góra koronkowa, dół dwuwarstwowy. Silver Apple. Sukienka dzianinowa sexowna. Imprezowa z posrebrzaną górą. WYMIENIONA Nowa tunika/sukienka. M-ka góra granat z kieszonką, dół floral Sukienka w paski. Nowa, m-ka ew. s-ka Tunika Gina Tricot Używana, stan db+ ( ma jakieś plamki od wewn. ale ich nie widać podczas noszenia). Sukienka w serduszka. Firmy i rozmiaru nie pamiętam. Ale to takie L/XL SPRZEDANA Raz założona sukienka. Bufki, elastyczna sexi. M-ka Kombinezon f&f M/L db ++ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-16 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sweter duży ok L/XL
ja nosiłam jako luźny. Różowa dłuuga bluza. Noszona może dwa razy, jest świetna. L/Xl ale specjalnie bo lepiej wygląda na luźno. Sweterek- narzutka. Stan db+ , rozmiar ok M/L/XL Nowa bluzka primark s/m Mgiełka h&m nude, nowa m-ka Nowy kubraczek ;-) kremowy, nie wiem czy oddam. L-ka Nietoperz Laura nowy M/L Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-10 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Legginsy w kolorze kawy z mlekiem.
M/L atmo, nowe ! Nowe treginnsy xxs/xs/s bershka, imitują ciemny jeans. Są świetne , na mnie za małe. Zakolanówki f&f z kokardkami NOWE. Pierścionek na dwa palce NOWY Kolczyki sukienki NOWE Wisior piesek Nowy- oddam za coś mega. Pierścionek kokardka Nowy "elastyczny" Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-11 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dwie bluzki amisu- została tylko czarna
Nowe z bufkami, źle wybralam rozmiar a szkoda, bo są boskie. M-ki , elastyczne. BRAK BEŻOWEJ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-16 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nowy nietoperz z frędzelkami tunika.
Stradi M/L świetny luźny nietoperz, cudo. Nietoperz M-ka też dłuższy, ładnie się układa Nowy Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-04 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Panterkowa bokserka.
Stan bdb-- chyba h&m Świetna duża bluzka. XL świetnie wygląda na M/L również. NOWA Nowa bluzka z małpką L/XL Nietoperz z pagonami pull&bear stan db, śliczne pagoniki. Nowa bluzka long, nietoperz. Kremowy/toffie. L-ka Bluzka w kokardki Nowa M/L WYMIENIONA Bokserka z połyskującą nitką. db++ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-16 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Świetna markowa torebka.
masa kieszonek/przegródek/ zameczków. Daniel Ray, lekko przybrudzona. Nerdy. Skórkowa z nitami. Nowa. Pierścionki : biały, różowy, zeberka,pawie oczka, czarne oczko, podwójny. Wisior kokardka. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-06 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Atmo, stan bdb floral, bez paska.
L-ka atmo. Mini floral. terranova db+ Spódniczka nowa amisu L-ka elastyczna floral. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-04 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sukienka nowa xs/s atmo.
Sukienka nowa s/m atmo. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-16 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kokardkowa tunika xs/s
nowa sukienka nowa bershka L-ka ale m/l będzie ok. Sukienka z falbanką nowa l-ka elastyczna Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-04 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
...nowy kombinezon L-ka
Nowe pumpy atmo m-ki Nowa bluza nie pamiętam jaka firma. cekiny na rękawach m-ka Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-16 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Od razu informuję, że nie oddam tego jako gratis, nie dorzucę , nie oddam za coś małego. Wszystko nowe.
wisiorek nowy cudny, napisy, zawieszki. Wisior jaskółka. wisior list z ptaszkiem bransoletka z fryzjerskimi zawieszkami 3pierscionki, regulowane. koleczyki, kulki i króliczki. perełki z zawieszkami perełki z zawieszkami marine 3 bransoletki, nie oddam łatwo, z zawieszkami pleciona skórka.- BRak Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-16 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wisior kokardka nowy
pierścionek na dwa palce nowy kolczyki których nie oddam łatwo. Skórkowa bransoletka z nitami. na dwa zatrzaski. nowa nowy wisior róża nowy wisior serce - brak KIniak naszyjnik z jaskółkami Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-08 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
2 pierścionki - nowe. Regulowane.
Wisior z kwiatkiem. Bransoletka z zawieszkami. Śliczny wielki pierścionek. Sowa. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-06 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki. Zawartość podam później.
Oddam szybko, mam remont łązienki i wyzbywam się tego czego nie używam i wadzi. Daty ważności na pewno do końca roku następnego. Kupowane w przeciągu 2-3 miesięcy. aa- użyty kilka razy szampony - uzyte 3/4 razy żel - mleczko nivea- użyty kilka razy woda toaletowa passion dance 50ml ok.połowa , lub więcej. Balsam ujędrniający. ok połowa albo ciut mniej clean&clear, prawie nowy, chyba raz go używałam Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-04 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Pasiak long.
M/L stan db+ śliczny śliczna letnia sukienka w paski, noszona z 2-3 razy s/m elastyczna Sukienka we wzorki elastyczna xs/s/małe m Bluzka z falbanką zwężana na s/m śliczna Nowa sukienka chyba bershka s/m bufki Czarna sukienka na gumce. Świetna, zwiewna, czarna. s/m Biały sweterek z bufkami. s-ka orsay, stan bdb- Różowy sweterek z krótkim rękawkiem bdb xs/s/m Biała bluzka z koronkowymi rękawkami m-ka nowa Body z żabotem, stan db++ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-05 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za zakolanówki i bluzkę amisu z kokardkami w panterkę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
A.
|
cos u mnie za
Sweter duży ok L/XL ja nosiłam jako luźny. bransoletka z fryzjerskimi zawieszkami 3 bransoletki, nie oddam łatwo, z zawieszkami pleciona skórka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za
czarne treginsy xxs/xs/s bokserke z połysującą nitka nerdy czarną bluzke z kokardkami sweter szary naszyjnik z napisami pierścionki wiazane bransoletki pierscionek na dwa palce ?/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
jeśli cos Ci sie spodobalo, zawsze moge podac wymiarki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś za bluzkę z bufkami amisu (jasną) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
A.
|
a zerkalas do watku z ciuszkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dwie bluzki amisu.
Nowe z bufkami, źle wybralam rozmiar a szkoda, bo są boskie. M-ki , elastyczne. ta brązowa, Panterkowa bokserka. Stan bdb-- chyba h&m Świetna duża bluzka. XL świetnie wygląda na M/L również. NOWA 3pierscionki, regulowane. koleczyki, kulki i króliczki. wisior kokardka nowy wisior serce 2 pierścionki - nowe. Regulowane. oddam za te rzeczy duzo duzo duzo!
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
Nietoperz M-ka też dłuższy, ładnie się układa Nowy
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za leginsy kawa z mlekiem ii:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1312464072 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
COS U MNIE ZA
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1312463914 ORAZ https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312463364 ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Cześć.
Może znajdziesz coś u mnie, podoba mi się u Ciebie: " 3 bransoletki, nie oddam łatwo, z zawieszkami pleciona skórka. "
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() A mnie podoba się u Ciebie; kombinezon F&F, wisiorek jaskółka, bransoletka korale + duże zawieszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.