![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ♥ Wymiana u Reni :) ♥ PAZDZIERNIK ♥DOKŁADKA #4 POST 17.11.2011r!! Witam kolejny raz na targowisku ![]() ♥Nie wysyłam pierwsza do osób majacych mniej niż 20 przekupek!!! Od 20 wysyłamy równocześnie. Chyba że masz dużo wiecej to moge wysłac pierwsza. ♥Zastrzegam sobie prawo do wycofania ubrania, ale jesli jestesmy juz wymienione adresami i umówione na wyslanie, nie ma tajiej opcji ♥W razie dluzszej mojej nieobecnosci prosze o wyrozumialość, mam malutkie dziecko ktore potrzebuje dużo uwagi , ale staram sie codziennie wchodzic po kilka razy ♥Mow do mnie opisami ![]() ♥Na szaro bede zaznaczać rzeczy ktorych nie ma juz. ♥Rzeczy staram się prać przed wysyłką wiec prosze o czas na to chyba że coś świeżo uprane ![]() ♥Nie prasuje, nie mam na to czasu po prostu , tak czy siak bedzie wygniecione. ♥Nie wymagam prania, bo i tak będe prała rzeczy, ale tez nie chce dostac rzeczy uplamionej. SZUKAM: ♥ubrań w rozmiarze S, M ♥gier na Play Station 3 (ewentualnie moge wymienic na inne gry) ♥tunik różnego rodzaju najlepiej sweterkowych szarych, bialych, czarnych, fioletów, w paski ♥ i po prostu co wpadnie mi w oko ♥ spodni jeansowych biodrówek rozmiar S, mniejsze M. Prosze wtedy rowniez o wymiary bo rozne rozmiary kupuje.. , legginsów ocieplanych i całej masy innych rzeczy. POZA WĄTKIEM MAM : - PASKI WYBIELAJACE DO ZĘBÓW (ponad pół opakowania) - DEPILATOR BRAUN NOWY (tylko wyprobowany jednak to nie dla mnie ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-11-24 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ Wymiana u Reni :) ♥ PAZDZIERNIK ♥
Śliczna nowa sukienka z metkami. Rozmiar 36.
Lezy świetnie. Wymianiam poniewaz nie chodze w sukienkach a impreza sie nie zapowiada ![]() Wady sa pokazane na zdjęciu - po kupnie zauwazylam to, przy zamku to przy przymierzaniu sie stalo ![]() NARAZIE WSTAWIAM TYLKO TĄ SUKIENKE, JAK JUŻ PISALAM MUSZE PRZEJRZEĆ SZAFE ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-10-26 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
TURKUSOWA SUKNIA!!!
Była dosc droga , okolo 400 zł . Wiec naprawde nie proponujcie byle czego. Wymiary dla zainteresowanych. Na sobie niestety zdjec nie mam (skasowalo mi sie wszystko z komputera ) Ale jak gdzies znajde te fotki to tez wrzuce, no na zyczenie moge zrobic. Rozmiar byl to 40 , ale z tylu jest regulacja wiec sie dopasuje. 40 byla ze wgledu ze bylam w ciazy wiec musialam ciut wieksza mieć. W gorsecie sa druty usztywniajace troche. Wzór litery A. Pieknie wygląda. ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-10-26 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!!!!! Grafitowe tregginsy rozmiar M Te same co na zdjeciu, kupiłam ale niestety za duże. NOWE!! Wymiary na zyczenie ![]() Tuba Atmoshere rozmiar 10 czyli 38. Stan dobry + a to dlatego ze gora troche rosciagnieta ale w niczym to nie przeszkadza. Z żalem sie z nią roztane bo jest super wygodna! Za coś fajnego ![]() Fioletowa bluzka z wzorami z przodu i z tyłu oraz małe cekiny z przodu, mialam ja moze ze 2 razy na sobie. Czyli stan celujacy. Jednak w fiolecie niezbyt korzystnie wygladam ![]() Rozmiar S/M Śliczna MINI jeansowa rozmiar S/M na mnie niestety minimalnie za duża. Stan bardzo dobry ![]() KARDIGAN z koronkowym motylem z tyłu ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-11-24 o 08:50 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 24.11.2011r. ♥Golfik rozmiar S/M dość cienki z bufkami. Raz ubrany. Kolor kawa z mlekiem ![]() ♥Golfik rozmiar S/M dość cienki z bufkami. Raz ubrany. Kolor rudy, ma krotszy golf niz ten wczesniejszy ♥Bluzka H&M rozmiar 36, kruczoczarna (aparat koloru mi nie chciał chwycic) Ma takie pasy co widac na zdjeciu od suszenia na kaloryferze, moze po praniu to zejdzie. ♥Tunika floral, lekkie marszczenia na rękawach, rękawy 3/4 , niewiem czy chce oddać, stan bdb. Za cos fajnego. Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-11-24 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dla dzieci!!! Cudna sukienka , idealna na roczek albo jakąś wiekszą impreze typu ślub, komunia itd. Kupilam ja jako uzywana i troche za nią dałam wiec bede wybredna, kolor to jasny róż , sliczne koronki i cekiny, kwiatki na samym dole . ![]() z tylu do zawiazania na kokarde ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-11-24 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Buty: ♥ Sandałki z cyrkonami rozmiar 35, wyszłam w nich raz. Te cyrkonie się odklejają ale to mozna bez problemu dokleić (nie same cyrkonie tylko ten pasek jest tak jkby podwójny , kropekla kleju załatwi sprawe) ♥ Czarne szpilki rozmiar 36 też ubrane raz, buty nie były myte stad na obcasie coś jest, ale tak to są bez wad. Dł wkładki i obcasa na zyczenie ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-11-24 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Prosze pytać
![]() Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-12-02 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
♥ zapraszam do wymiany!!!! ♥
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-11-12 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Grafitowe tregginsy rozmiar M wymiana?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś za tregginsy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, nie mam juz spodniczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
u mnie znajdziesz 2 jeansowe mini
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś za tregginsy ?
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ok ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- jasne, zaraz podam ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- szerokość w biodrach 38 cm szerokość w udach 18,5 cm szerokość nogawki na dole 12 cm długość nogawki 84 cm |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a co bys u mnie chciala za te paski?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
sukienka jest mojej siostry i ona nie ma sprecyzowanej listy poszukiwań
![]() poza tym jest strasznie wybredna podobają się jej np. torebki listonoszki w takim stylu: http://szafa.pl/c8117270-cwieki.html po za tym ciuchy m/l - np. spodnie, bluzy ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- nie chodzi o ćwieki tylko o fason, taka "zginana" musi być ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, ale koronkowych nie szukam. treginsy mi sie podobaja z awanti
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.