|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wrzesień - trzy pary butów - czółenka 37, 38 - koturny 38
NIEAKTUALNE
Jak widać po braku przekupek jestem nowa, więc oczywiscie ja wysyłam pierwsza ![]() Najchętniej wymieniłabym się na to, co mam w Wish list ale jestem otwarta na propozycje ![]() rezerwacja wyminione/nieaktualne 1. Czółenka kupione w Deichmannie, rozmiar 37, kolor szary, założone dwa razy, wysokość obcasa - około 12 cm, wysokość platformy - około 1,5 cm 2. Koturny kupione w TK Maxx, rozmiar 38, noszone ale w dobrym stanie (mają tylko małe przetarcia na szwie i odbarwienie z przodu - wszystko widać na zdjęciach), wysokość: 6cm 3. Różowe czółenka, rozmiar 38, stan bardzo dobry (maja tylko małe przybrudzenia po wewnętrznej stronie - wszystko widać na zdjęciach), wysokość: około 9cm Wish list: - matowy bronzer, - róż w cukierkowym kolorze, - błyszczyk jasnoróżowy/jasnobrzoskwiniowy, - wcierki na porost włosów - lakiery do paznokci (nude, mleczny, mleczna czekolada - kryjące) - biżuteria hand-made szklana - bluzka koszulowa w intensywnym kolorze zdolna pomieścić biust w rozmiarze 34H - duża, ciepła chusta (nie szalik) - kolorowy beret - Pilipiuk, Norweski dziennik, tom III Edytowane przez linka_12 Czas edycji: 2012-02-03 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - trzy pary butów - czółenka 37, 38 - koturny 38
1. Czółenka kupione w Deichmannie, rozmiar 37, kolor szary, założone dwa razy, wysokość obcasa - około 12 cm, wysokość platformy - około 1,5 cm
coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za czółenka?;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam biżuterię hand-made, napisz jak coś dorzucisz z ciuchów lub torebek, bo butki będą za małe na mnie
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś za pierwsze czółenka Deichmann 37?
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Kochana niestety ale trampki już poleciały w świat ![]() Maski są praktycznie 2 razy użyte. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej,coś u mnie za czółenka nr 1 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kochana starałm się uchwycić wszystko na zdj. w sumie chyba tak , ale to w niczym nie przeszkadza zupełnie - wręcz przeciwnie dodaje oryginalności ...
![]() powiem Ci że są mega wygodne i bardzo żałuje że się z nimi muszę rozstać, założyłam je raz jedyny więc są praktycznie nowe . ja chętnie bym przygarnęła te twoje czółenka, nawet mogłabym dorzucić coś niedużego dla pełnej twojej satysfakcji ( np. cienie NOWE oriflame - mam w wątku) także daj mi znać co tam postanowiłaś ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- w sumie nie mam nic takiego, mam takie coś jakby sieć rybacka czarno-szare ładnie się prezentuje jak się owinie nią np. szyje ![]() i też ma takie delikatne cekinki jakby ![]() ładna ale co się komu podoba ![]() no ale w tych czółenkach to się zakochałam ![]() a może coś z kosmetycznego byś chciała?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś za koturny??
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- A mogłabyś mi jeszcze napisać najpierw długość wkładki i czy nadają się one na szczupła stopę?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Torba miesci a 4 spokojnie
Koszulka latte ma w biuscie około 48 cm ![]() a sukienkę zmierze wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
moje baleriny to raczej małe 38, zwykle nosze buty właśnie tak pomiędzy 37 a 38 i te są na mnie dobre, jesli chcesz mogę zmierzyć dł.wkładki, a zdjęcia podeszwy zrobię troche później-jak aparat mi się podładuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Chodziło mi o całą długość w środku buta
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Proszę bardzo zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ojej..dopiero teraz spojrzałam że Twoje czółenka maja rozmiar 37...więc nie wiem czy się w nie wcisne..ale napisz czy jestes zainteresowana wymianką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
oki,to wstępnie jestem zainteresowana wymianką, jesli byś miałą chwilke czasu to bym poprosiła o długość wkładki-w środku buta..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
w takim razie jestem za wymianką,jesli sie zdecydujesz daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
up!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja przyszłam spytać czy coś ewentualnie postanowiłaś w sprawie " czółenka za tenisówki " ?
![]() ![]() bo nie odzywasz się i nie wiem czy się rozmyśliłaś czy zapomniałaś ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
tak, jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
wysyłamy równoczesnie,umawiamy się na ten sam dzień-proponuje poniedziałek rano-bądz tez o innej porze jeśli ta Ci nie pasuje,a po powrocie z poczty robimy zdjęcie pokwitowania które własnie z poczty otrzymalismy i wysyłamy sobie na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ekonomiczny polecony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.