|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzesień wątek zapachowy:):):)
Wątek zamknięty!!!
Christian Dior Hypnotic Poison Elixir 30 ml minus kilka testów (ubytek poniżej 1 ml) - najchętniej za za Chanel Coco Mademoiselle edp lub Chanel Chance edt; nieaktualne Givenchy Ange ou Demon edp. tochę ponad 40 ml/100 ml (tester); nie ma Avon Extraordinary ilość, jaka została z 50 ml; Ciaszunia miniatura Estee Lauder Sensuous 4 ml ze sprayem (minus jeden test)rezerwacja CzerwonaKokardaminiatura Estee Lauder Sensuous 4 ml ze sprayem (nowa, nietestowana) powędrowała do villete miniatura T. Mugler Angel 5ml minus kilka testów powędrowała do vilete Givenchy Eaudemoiselle, edt. 50 ml, nowa (raczej tylko za Pradę lub Euphorię) Anulenka Givenchy Eaudemoiselle - balsam do ciała 75 ml, nowy (balsam i perfumy są w zestawie w ozdobnym pudełku) nie ma odlewka Chanel Allure edt. ok. 9-10 ml.rezerwacja CzerwonaKokarda Surge Lutens Clair de Musk CzerwonaKokarda Burberry Brit Red CzerwonaKokarda Gucci edp Ciaszunia Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2011-10-12 o 17:24 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień wątek zapachowy:):):)
coś za miniaturkę angel i EL?
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz coś za
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, chętnie bym go wymieniła
czy nowy pytasz o zapach? wydaje mi się, że ta wersja absolu jest od niedawna, ale bardzo fajna, wydawała mi się ładniejsza od klasyka ;]
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
raczej nie mam Twego wisha, ale może znalazłabys coś za któreś: miniatura T. Mugler Angel 5ml minus kilka testów miniatura Estee Lauder Sensuous 4 ml ze sprayem (nowa, nietestowana) i próbeczkę le baiser du dragon?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Czy cos u mnie za mini Angel?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, szkoda, że nie masz więcej Angela, bo akurat mam Pradę Amber, ale 20 ml.
Nie znalazłabyś nic innego za tą miniaturkę i ewentualnie Givenchy/Addict?
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi My cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-09-08 o 17:15 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za
Rozważam też oddanie Dior Addict (granatowy) (25/50 ml), jak coś mnie zachwyci ![]() ? |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
miniatura T. Mugler Angel 5ml minus kilka testów odlewka Ch. Dior Midnight Poison Extrait de Parfum ok. 7 ml, Burberry Brit Red ?
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? : ) Mogę poszukać poza wątkiem (mam sporo odlewek różnych), ale z twojej wish nic nie mam, zaznaczam od razu : ) Najbardziej zależy mi na Sensuous i Dior Midnight Poison.
Hermes Eau Claire de Merveilles Cartier Le Baiser du Dragon |
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Ja wiem czy za dużo?
Według mnie może być i Dali ![]() A nie chcesz odpsikać z 3 ml.Poisona? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Dobrze. Czekam więc na info,jakbyś sie zdecydowała
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-09-08 o 22:06 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musisz odpisywać u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532007
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo kusząca propozycja, ale niestety, Prada i Euphoria są tylko za Angela, bo są mojej mamy. Jeszcze z nią skonsultuję, co do oddania Prady za Angela + coś.
Obie kochamy Angela, ale niestety, dla niej wszystkie inne perfumy cuchną łącznie z Pradą i Euphorią... Wszystkie tylko nie Aniołek. Ja na szczęście nie ograniczyłam się tylko do jednego zapachu i mam całą szafkę perfum.
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Burberry Brit Red
cos u mnie? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
"Hej
![]() Wstępnie skusiłabym się na Lolitkę, ale na razie czekam na moje wish. Pozdrawiam "Mogłabym oddać Lolitkę - jesli się zdecydujesz no napisz u mnie Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj mam Amarige Mariage i chętnie go wymienię,bo znudził mi się
Masz coś poza ladą,bo u Ciebie to co mi sie podoba ma więcej ml ![]() Wrzesień -Wymienię Amarige mariage Givenchy - Forum Wizaz.pl ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Co mi sie podoba?? (wiesz co to??? ) i oczywiście Addict Tego Bvlgari niestety nie znam,ale jako,ze czytałam,ze jest klasyczno-kwiatowo-jaśminowy to nie mam u mnie szans
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na balsam Givenchy jestem chętna
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
mogałabym wymienic w zamian za to d&g
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

Wszystkie tylko nie Aniołek. Ja na szczęście nie ograniczyłam się tylko do jednego zapachu i mam całą szafkę perfum.
(wiesz co to???