![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności u Allie - zapachy, kolorówka, pielęgnacja
Witam
![]() Pharmaceris mnie interesuje, poza wątkiem mam pakiecik bibułek Shiseido 10 szt.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wymiana na miniaturę Oriens wchodzi w grę? Chętnie coś dorzucę.
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2011-05-22 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Clinique, Happy, buteleczka 15 ml, pozostało ok. 13 ml Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna Gaultier, Classique, miniatura 5 ml bez 1 ml perfumy u mnie w ciuchowym ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
farbe do włosów Inglot, pojedynczy duży cień z serii profesjonalnej, kolor 344 (ciemnochabrowy), dosłownie dwa razy maźnięty pędzelkiem Inglot, cień-wkład do paletki Freedom System, matte nr 375 Vichy, krem Oligo 25, wersja dla cery suchej; nowy, nieużywany, z kartonikiem Inglot, kolor 36, czerwony Isadora, poczwórna paletka cieni Coffee Blends nr 56, użyta raz, popielaty odcień lekuchno ukruszony z brzegu
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Albo za:
Revlon, Colorstay, podkład w wersji dla cery tłustej i mieszanej, kolor 220 Natural Beige, ubytek max. 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety, muciu ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Max Factor, potrójne cienie w odcieniach różu, użyte 1 raz, oddaję bo mam praktycznie identyczne odcienie innej marki Joko, VinylMania, kolor 70 Cherry Lady (ciemna śliwka) Eveline 3D, serum aktywnie modelujące brzuch i pośladki, nieużywane; owoc mojej pomyłki w drogerii, miałam kupić inne Eveline ? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za lakiery Inglot?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Isadora, raz użyty róż do policzków w odcieniu Sugar Brown; uwielbiam ten róż, ale tym razem wybrałam sobie zły kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Gucci by Gucci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oj tej miniatury mi szkoda , wolałabym ja jakoś perfumowo wymienić
![]() ![]()
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos za gucia albo paletke isadory ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Inglot, AMC, pigment do powiek, kolor 48; użyty raz do zrobienia makijażu na imprezę, więc ubytek jest właściwie żaden Inglot, AMC, pigment do powiek, kolor 80; zostało ok. 1/3 słoiczka
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
Gucci by Gucci, edp, z 30 ml pozostało ok. 25 ml Clinique, puder Blended Face Powder & Brush, odcień Transparency 03, użyty 2 razy do wykończenia makijażu; najchętniej wymieniłabym na analogiczny puder w zimniejszym odcieniu ? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tak pomyślałam teraz, że kiedyś już Gucci miałam ale może by do niego wrócić w letniej porze
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może coś u mnie za puder Clinique? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna
cos u mnie? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie w zamian za:
Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna Gaultier, Classique, miniatura 5 ml bez 1 ml Eveline 3D, serum aktywnie modelujące brzuch i pośladki, proszę odp u mnie bądź daj mi znać w moim wątku pozdrawiam ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Vichy, krem Oligo 25, wersja dla cery suchej; nowy, nieużywany, z kartonikiem?
![]() |
#24 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Za puder jeszcze póki co szukam pudru ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za któreś z tych:
Aleksander McQueen, My Queen, miniatura 5 ml, pełna Revlon, Colorstay, podkład w wersji dla cery tłustej i mieszanej, kolor 220 Natural Beige, ubytek max. 5% Inglot, pojedynczy duży cień z serii profesjonalnej, kolor 344 (ciemnochabrowy), dosłownie dwa razy maźnięty pędzelkiem Inglot, potrójne cienie Integra nr 63 w odcieniach beżu i brązu; nowe, nieużywane, bo dopiero w domu zorientowałam się, że kupiłam zestaw, jaki już posiadam Bourjois, pojedynczy cień kolor 43 Prune Captivante, użyty z 4 razy Pharmaceris R, Hydro-Rosalgin, multikojący krem nawilżający do cery z trądzikiem różowatym/problemami naczynkowymi, do skóry tłustej, SPF 15; nowy, w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podobają mi się:
Pharmaceris R, Hydro-Rosalgin, multikojący krem nawilżający do cery z trądzikiem różowatym/problemami naczynkowymi, do skóry tłustej, SPF 15; nowy, w kartoniku Eveline 3D, serum aktywnie modelujące brzuch i pośladki, nieużywane; owoc mojej pomyłki w drogerii, miałam kupić inne Eveline Może wypatrzysz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
hej spodobało mi sie pare rzeczy m.in puder clinique moze cos z listy ponizej??
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Givenchy phenomen eyes tusz czarny Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Max factor lasting performance nr 102 CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Essence multi action mascara czarna My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ revlon custom creations podklad citre shine miracle anti-frizz serum Neutrogena healthy skin podklad nr 30 buff dior diorskin poudre libre nr 601 LRP effaclar duo Probki podkładów, minerałów: EDM intensive fair concealer – całe pudeleczko Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za: Inglot, potrójne cienie Integra nr 63 oraz inglot, pojedynczy duży cień z serii profesjonalnej, kolor 344 (ciemnochabrowy), poza wątkiem mam jeszcze peeling do stóp lawendowy z avon ( użyty max 3 razy), bibułki matujące też by się znalazły
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Gucci by Gucci, edp, z 30 ml pozostało ok. 25 ml Clinique, Happy, buteleczka 15 ml, pozostało ok. 13 ml Clinique, puder Blended Face Powder & Brush, odcień Transparency 03, użyty 2 razy do wykończenia makijażu; Inglot, potrójne cienie Integra nr 63 w odcieniach beżu i brązu; nowe,
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok, jakbyś zmieniła zdanie to zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.