|  2011-10-07, 12:40 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | Scent Bar XXXIV

Nowy bar dziś otwieramy, a więc bardzo się nachlamy    Vesenka goni tiry na czerwonym świetle i się ciągle zmniejsza.  Polly je bułki z ważką, a potem narzeka, że jej niedobrze.  Maja przytula się do Vretha – na żywo !!!  Ewusia ma pracę marzeń, do której chodzi tylko raz w tygodniu (niestety wtedy musi się ubrać i umalować).  Red przytyła 1 kg, ciągle coś tworzy i ma odjechane sny.  Drugokategoriowy gryx jeździ do dużych miast, jeśli oczywiście autobus na niego poczeka.  Karkki nie będzie się już pokazywać z mamą, chyba, że w miejscach gdzie sprzedawczynie mają okulary.  Winter ma rozkminę prawojazdową, bo tak samo jak ja nie znosi łazić w okularach   Flo zrobiła w pikarniku spaloną kaczkę i bolą ją nogi (Flo- nie kaczkę, choć kaczkę na pewno też bolały jak ją Flo pikła).  Parabelka je potrawy z gazety, a potem się dziwi, że ma anemię.  Miciel spotyka niedouczonych farmaceutów .  Kamena - ma nowe hobby – pranie, pierze wszystko (oprócz zeszytów).  Ju podróżuje tam gdzie na niebie są 2 księżyce i nie wiadomo czy to zjawisko paranormalne czy efekt wypalenia 6 papierosów na raz.  Teziak był, machnął i się zbył.  Skrb coś ostatnio się nie pojawia  to chyba przez rozbudowane zabiegi pielęgnacyjne, którym się poddaje.  Trigonella powiększyła nasz personel medyczno-apteczny.  Rachell111 – puka w sklepach avocado.  Melk – po cichu wybyła z Polski.  Rozterka – próbowała zapłacić ratę w banku, ale nie było jej to dane.  Aileenn – wstawia foty zeszytów, których nie pierze kamena.  Tru – jest zapracowana .  agnes – dostała wypłatę, ale jaką  płatek róży – był długo i się zbył  Pin – znalazła miłość i wyprowadziła się na drugi koniec Polski.  Madziczka opuściła nas chyba na dobre.  Betty zawiera bliższe znajomości z ludźmi z Montale.  Lucho wpada i wypada.  Sabb się przychorowała, ale i tak nie zwolniła obrotów.  Pin3ska – zaczęła się nie śmiało albo śmiało udzielać.  Pojawili się i zniknęli: ania105, anastazjaaa2, AniaM69, Trzy_Ryby. Jednopostowcy to: Tajemnicza ElizaSch, naiat, Figarro, Favkes, VI4, MerryJane. 
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-07 o 12:51 | 
|     | 
|  2011-10-07, 12:42 | #2 | ||
				 | 

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat: 
  poniedziałek i wtorek przelewitowałam na skrzydłach szczęścia  a reszta to był dół  Cytat: 
  oby   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | ||
|     | 
|  2011-10-07, 12:44 | #5 | |
				 | 

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | |
|     | 
|  2011-10-07, 12:44 | #6 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Dot.: Scent Bar XXXIV

| 
|     | 
|  2011-10-07, 12:45 | #7 | 
				 | 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | 
|     | 
|  2011-10-07, 12:46 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Jestem  Spo, dawaj streszczenie bo ideu pracować za chwilę   | 
|     | 
|  2011-10-07, 12:53 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-10-07, 12:53 | #10 | 
				 | 

A skąd wiesz?     
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2011-10-07, 12:55 | #11 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-10-07, 12:57 | #12 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

za strzeszceń   ale.... Cytat: 
  ale tak to jest... człowiek zniknie na chwilę w której los okrutny porwie, stres w gniecie w poduszkę, życie stłamsi... i już zostaje zapomniany, znika jak wymazany chinsko gumko..  żadnym rozbudowanym zabiegom sieu nie poddawałam o so chozi  ale bym chciała... botoksik malusi   
|  2011-10-07, 12:58 | #13 | 
				 | 

No bo nie wiedziałam o co mu chodzi  O dopijanie czy o co (myślałam, że może użyłaś kiedyś tego słowa a ja nii pamiętam czy tym podobny hłój      ) O a ja już chciałam do Ciebie pisać, żebyś też dawała swoje, to wstawimy 2    Ech ten gryx mieszacz jeden  Wypadasz z łobiegu mój Drogi   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2011-10-07, 13:01 | #15 | |
				 | 

Cytat: 
    2 dni to qpa czasu, nie łopuszczaj nas na tyle    A co do zabiegów no to chodzi o te zabiegi, które kiedyś wstawiłaś - taką ładną listę co se zrobiłaś  i myślałaś co by tu jeszcze zrobić   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2011-10-07, 13:02 | #16 | ||||
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
     Cytat: 
   I znowu te wymówki , do kąta !  Cytat: 

__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | ||||
|     | 
|  2011-10-07, 13:03 | #17 | 
				 | 

A wnioskowałaś do niego o to ?     Miał być jeszcze foch i co tam jeszcze?   
|     | 
|  2011-10-07, 13:05 | #18 | |||
				 | 

więc jakie słowa/zwroty dodajem do naszego barowego słownika ?   ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat: 
  szartujesz... aaa to....   
|  2011-10-07, 13:05 | #19 | 
| Mother of Cats Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: BB 
				 | 

Ojoj, zanim zdążyłam wrócić do baru i Was nadrobić - bar się skończył! Ale wrócę na stałe   Streszczenie miodzio  I jeszcze news radosny - wymieniłam niefajne martensy na fajne, jestem cała szczęśliwa i na etapie rozchadzania paskud   | 
|     | 
|  2011-10-07, 13:09 | #20 | |
				 | 

Nie no... ja zauważyłam, że Cię coś nie ma      ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Fajne te botki co to się ich reklama na wizażu wyświetla czy nie? Bo sama nie wiem  http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...rki/5th_avenue 
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2011-10-07, 13:11 | #21 | |||
				 | 

no oczywiście   a foch w tłumczeniu to????  Cytat: 
  to miłe   
|  2011-10-07, 13:13 | #22 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
  Aaaa!  Faktoza!   Serio?!  Źle ze mną  W końcu piszę z Betty jako Montale      --- Spadam pomóc ojcu przeprowadzić meble ogrodowe do garażu   | |
|     | 
|  2011-10-07, 13:29 | #23 | ||
				 | 

Spooro streszczenie pierwsza klasa!   Cytat: 
   Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 13:57 | ||
|     | 
|  2011-10-07, 13:36 | #24 | 
				 | 

Yyy no foch   , foszyć się, strzelać fochy    Łobrażać się    Jakby to powiedzieć, może się powtarzam, ale : z grzeczności nie zaprzeczę  A u Cię nie pada?   Czemu proszki nie piorą?  Wyjęłam pranie i musiałam doprać/dotrzeć ręcznie szarym mydłem rajstopy dida  Macie jakiś taki proszek co pierze  Cena nie gra roli   
|     | 
|  2011-10-07, 13:43 | #25 | |||
				 | 

aaa, wietrzyłam coś bardziej skomplikowanego skoro foch to foch, to sięu nie kwalifikuje do słownika  Cytat: 
  takie czasy.... Opowiem Wam moją historię.... kiedyś na wsi, miałam wyprać starą kapę, taką co się ją do pola brało... niewżne w sumie... wziełam do tego proszek, z epoki prl, u dziadków są takie jeszcze z racji pracowania mojej mam w przybytku który zapewniał nam dostawę różności w tych trudnych czasach kiedy nic nie było Proszek nie zbrylony, pachniał ok, myślę : bierę, zobaczymy... i kurde.... kapa jak nowa a woda z tym proszkiem mięciutka  żadne persile, ariele nie dają takiej miękkości wodzie  potem wziełam skarpetki w obroty, zadeptane solidnie i jak wyschły były bielusieńkie . Wniosek jest jeden kiedyś proszki były dobre , a teraz są do bani  Chce ktoś prupke tego proszku  a może płyn do naczyń w przezroczystej butli z dziubkiem   ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Spoo zakup se orzeczy pioronce 
|  2011-10-07, 13:51 | #26 | |
				 | 

Cytat: 
  Tak    A sam myje?   Muszę poczytać o tych orzechach  Ale one w normalnych sklepach niedostępne chyba?   
|     | 
|  2011-10-07, 14:03 | #27 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

Cytat: 
  piękne    dżem dobry  Spoo proszki z polskich sklepówsom do  płyny z polskich sklepów som troche lepsze, ale też do  przywożona z niemiec chemia jest lepsza   przywożona z Szwecji chemia jest najlepsza (jaką stosowałam) mocne zabrudzenia przed praniem proponuję natrzeć szarym mydłem 
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 | |
|     | 
|  2011-10-07, 14:08 | #28 | |
				 | 

Cytat: 
 No właśnie tak będę robić  albo się do Szwecji muszę przenieść   A może któryś proszek z Lidla? Używał ktoś?  Chyba na wącie lidlowym coś pisały dziewczyny o Fromilu czy Formilu  EDIT: Formil   
|     | 
|  2011-10-07, 14:15 | #29 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mały biały domek 
				 | 

Cytat: 
  ) o 9 tyś.   
				__________________ pomóż koniom Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca 28.05.2010 Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017 Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-07 o 14:22 | |
|     | 
|  2011-10-07, 14:21 | #30 | ||
				 | 

Cytat: 
  gadała fczoraj z Tró na fejsie, jojczyła, że Finntroll był dla niej nudny, pff   Parę innych osób też mi marudało, że nudnawo i za bardzo metalowo. Phi, jak ktoś kce wesołej kompanijki w skórach, futrach i haftach, co skakają po scenie przygrywajoc na skrzypkach, akordeonach i czym tam esce, to jest sporo innych tego typu kapel   Trolle odeszły od takich przaśnych klimatów po wysypie okołofolkowych zespołów. Szkoda...  ale z drugiej strony to chyba dopsz, że nie stoją w miejscu, tylko eksperymentują  będziesz przysyłać świeżę mienso z północy  Cytat: 
  a mi tylko jedno w głowie   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 14:39 | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

Wam też tak?
 Wam też tak? 

pogaduchy do 2 w nocy na temat filozoficznego poszukiwania sensu życia mnie wykończą
 pogaduchy do 2 w nocy na temat filozoficznego poszukiwania sensu życia mnie wykończą