|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
smackers, essence, avon, iwostin. ListopadNieaktualne Mozna zajrzeć jeszcze do tego wątku. Ciągle posiadam te rzeczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post27060731Organizacyjne: *osoba z mniejszą ilościa przekupek wysyła jako pierwsza *czasem moge wysłać paczkę pózniej (2-3) , nie zawsze mam czas zeby isc tego samego dnia na poczte, proszę o wyrozumiałość *wysyłam bąbelkami, listem poleconym ekonomicznym, chyba ze ustalimy inaczej ! *wymieniam sie na rzeczy o podobnej wartości *wymienione -usuwam, zielony-rezerwacja, czerwony-dokładka *szanujmy sie *nie odmieniam się *nawet jeśli nic Ci się nie spodobało- napisz! Wymiana: 1.Krem na cellulit, anew. Użyty 3 razy. 2. Kredka do oczu Avon. Czarna uzywana 2-3 razy. 3.Paleta cieni do powiek, ruby rose, zuzycie widac na zdjeciu. 4. smackers coca cola, użyty 3 razy. 5.Krem na usta i znamiona, Ziaja sopot sun. SPF 30 6.Podklad essence, soft&natural, kolor 03 medium beige, zuzyty do slowa natural. 7. Spray do ciala z brokatem, be spontaneous. 8.Krem do twarzy, iwostin. SPF25, uzyty 3 razy. 9.Turkusowy eyeliner virtual. Uzyty 3 razy. 10.Serum Avon na zniszczone końcówki. Edytowane przez maneo444 Czas edycji: 2011-11-07 o 17:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: smackers, essence, avon, iwostin. Listopad
11. Olejek do opalania eveline.Bardzo dobrze nada sie do smaorwania po kąpieli
![]() 12. Spray do ciała, Incandessence, została połowa. Edytowane przez maneo444 Czas edycji: 2011-11-01 o 11:41 |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
smackers coca cola, użyty 3 razy. 7. Spray do ciala z brokatem, be spontaneous. 8.Krem do twarzy, iwostin. SPF25, uzyty 3 razy. Olejek do opalania eveline.Bardzo dobrze nada sie do smaorwania po kąpieli |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
coś za krem Iwostin?
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- A wymienisz krem na China Glaze? ![]() PS. Jaki ma termin ważności?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Niestety China Glaze został już wymieniony
A nie podoba Ci się nic innego na moich wątkach?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
To za sweterek może dodasz do kremu Iwostin krem antycel. AVONu?
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Sweterek był prezentem więc ceny nie znam
![]() Zgadzam się na taką wymianę Sweterek + lakier H&M za krem Iwostin + krem antycel. AVONu Zapraszam na priv
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
3.Paleta cieni do powiek, ruby rose, zuzycie widac na zdjeciu. 9.Turkusowy eyeliner virtual. Uzyty 3 razy. 10.Serum Avon na zniszczone końcówki. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ariaa15&page=2 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
mam próbkę w ampułce, która kosztowała mnie 15zł na allegro(nie ma to jak wyduszenie z kogoś kasy), zapach nazywa się devotion i ma ok. 4ml. Mam też kilka zapachów w chusteczkach jakbyś chciała
))napisz w moim wątku )
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie kredka z avonu... niestety róż w musie juz wymieniłam
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Hej czy posiadasz dalej roz essence cute as hell , jesli tak co szukasz zza niego??
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
#25 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Mogę oddać Alterre za serum na końców Avonu ![]() Jeśli taka wymiana Ci odpowiada, zapraszam na prv ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

A nie podoba Ci się nic innego na moich wątkach?