|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Listopad - shine spray nabłyszczacz label.m- ZAPRASZAM!
*** NIEAKTUALNE ***
Witam wszystkie Wizażanki ![]() NA WYMIANĘ POSIADAM: 1.label.m Shine Spray - Spray nabłyszczający do włosów. Zostało ok 2/3 z 125ml. Nadaje blasku i podkreśla kolor poprzez wywołaną grę światła. Działa antystatycznie i wygładza końcówki włosów. Przy użyciu razem ze strumieniem zimnego powietrza odseparowuje pojedyncze kosmyki. Innowacyjny kompleks stworzony specjalnie przez label.m, chroni włosy przed szkodliwym działaniem ciepła przy stylizacji czy też przed promieniami słonecznymi (Enviroshield Complex) MOCNE STRONY PRODUKTU: Zawiera ekstrakty z bambusa, fig, jeżówki i jałowca. Nadaje włosom piękny blask. Ożywia zmęczone, matowe włosy. SZUKAM: Kosmetyków do pielęgnacji, próbek zapachów. Nie szukam ubrań i biżuterii. ZAPRASZAM
Zestaw do suchych, zniszczonych włosów Edytowane przez Doria Czas edycji: 2011-11-17 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad - shine spray nabłyszczacz label.m- ZAPRASZAM!
coś u mnie?
moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572318 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Marynka, byłabym zainteresowana IsisPharma Glyco 12%, tylko pytanie za ile go kupiłaś, bo ceny są zróżnicowane (np. na allegro można kupić za 26 zł, ale w aptekach już pewnie drożej) i nie wiem czy będzie Ci się opłacało
![]() Czy on jest nieużywany, jaki ma termin ważności? mariaa, christiee - jeszcze dzisiaj na spokojnie przejrzę powtórnie wasze wątki ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
up
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
witaj! cos u mnie moze??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.