|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Przedświąteczne porządki-Clinique,Biotherm, Bioderma, Lancome, Alba i inne :)GRUDZIEŃ
W zamian szukam najchętniej:
* pielęgnacji aptecznej - miceli, mleczek, żeli, wody termalnej * masek/odżywek do włósów suchych/ zniszczonych * Korektora pod oczy - czysty, jasny beż lub z kroplą żółci * Tuszu do rzęs - czarny lub brąz * balsamów do ciała * Matowego bronzera * Mocno natłuszczających kremów do stóp Tak naprawdę rozważę każdą propozycję Z góry dziękuję za ubrania i Avon. Oferuję: 1. Bioderma Sebium AI preparat punktowy na niedoskonałości. 15ml, użyty dosłownie kilka razy, data ważn. 04/12 2. Douglas Beauty System, delikatna pianka do mycia i demakijażu twarzy. Bardzo wydajna, użyta kilka razy, ubytek nie przekracza nawet 5%. 3. Lancome Color Design poczwórne cienie do powiek, ubytek testowy, miniatura 4. Scott Bernes, paleta do makijażu, 2 róże, 4 cienie, 4 błyszczyki. Róże i cienie - ubytek testowy, błyszczki użyte kilka razy 5. Revlon Beyond Naturals bronzer-róż, odcień 400 Pink (jaśniejszy), tylko testowany 6. Revlon Beyond Naturals bronzer-róż, odcień 420 Nude, użyty 2-3 razy 7. Alba Facial Scrub Pineapple Enzyme peeling do twarzy z ananasem. Pojemność 118ml, ubytek niewielki, ok. 5%. Kupiony w Stanach na początku tego roku. 8. Garnier pianka oczyszczająca , pojemność 200ml, ubytek minimalny, nie większy niż 5%. Zakupiona w Stanach 9. Clinique Even Better Skin Tone Corrector serum na przebarwienia, poj. 30ml. Użyty kilka razy, ubytek max. 5-10%. 10. Artego Miracle Lightwear lekka odżywka do włosów w sprayu. Ułatwia rozczesywanie, nie obciąża. Ubytek ok. 50% z 300ml. 11. Biotherm Aquasource krem do skóry normalnej/mieszanej. Nowy, świeży, nieużywany, pojemność 15ml. 12. Nicole by OPI , lakier w pisaku, kolor Date Night (świąteczny czerwony) , 4ml, nowy, w folii
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-12-05 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Przedświąteczne porządki-Clinique,Biotherm, Bioderma, Lancome, Alba i inne :)
Coś u mnie w obu wątkach za:
9. Clinique Even Better Skin Tone Corrector serum na przebarwienia, poj. 30ml. Użyty kilka razy, ubytek max. 5-10%. 11. Biotherm Aquasource krem do skóry normalnej/mieszanej. Nowy, świeży, nieużywany, pojemność 15ml. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki-Clinique,Biotherm, Bioderma, Lancome, Alba i inne :)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś za 9. Clinique Even Better Skin Tone Corrector serum na przebarwienia, poj. 30ml. Użyty kilka razy, ubytek max. 5-10%., krem Biotherm, róż Revlon i krem Biodermy?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za
11. Biotherm Aquasource krem do skóry normalnej/mieszanej. Nowy, świeży, nieużywany, pojemność 15ml. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A jakbyś widziała wymiankę przykładowo? W sensie jak wyceniasz swoje kosmetyki?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A co byś powiedziała na wymianę hurtową?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki-Clinique,Biotherm, Bioderma, Lancome, Alba i inne :)GR
Nie jestem jeszcze przekonana do końca do oddania Preen, ale resztę chętnie wymienię.
![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki-Clinique,Biotherm, Bioderma, Lancome, Alba i inne :)GR
niestety nic, pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Douglas Beauty System, delikatna pianka do mycia i demakijażu twarzy. Bardzo wydajna, użyta kilka razy, ubytek nie przekracza nawet 5%. 7. Alba Facial Scrub Pineapple Enzyme peeling do twarzy z ananasem. Pojemność 118ml, ubytek niewielki, ok. 5%. Kupiony w Stanach na początku tego roku. 8. Garnier pianka oczyszczająca , pojemność 200ml, ubytek minimalny, nie większy niż 5%. Zakupiona w Stanach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
coś za: Lancome Color Design poczwórne cienie do powiek, ubytek testowy, miniatura Biotherm Aquasource krem do skóry normalnej/mieszanej. Nowy, świeży, nieużywany, pojemność 15ml. ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
z Twoich wish'y ,mam nowy tusz;-)
u Ciebiie interesuje mnie : Douglas Beauty System, delikatna pianka do mycia i demakijażu twarzy. Bardzo wydajna, użyta kilka razy, ubytek nie przekracza nawet 5%. i krem biotherma
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za:
9. Clinique Even Better Skin Tone Corrector serum na przebarwienia, poj. 30ml. Użyty kilka razy, ubytek max. 5-10%. 11. Biotherm Aquasource oddam dużo ![]() Poza wątkiem mam też karmelowy balsam Aquolina zostało ok 400 z 500 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Lancome Color Design?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś za aquasource? odpisz proszę w moim kosmetycznym
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś za Clinique Even Better Skin Tone Corrector serum na przebarwienia, poj. 30ml. Użyty kilka razy, ubytek max. 5-10%. ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
7. Alba Facial Scrub Pineapple Enzyme peeling do twarzy z ananasem. Pojemność 118ml, ubytek niewielki, ok. 5%. Kupiony w Stanach na początku tego roku. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam.
A co Cię u mnie interesuje?? Staram się być naprawdę obiektywna i chyba ten spray nie ma aż takiej wartości ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję, ale nic nie znalazłam .
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.