|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
CZERWIEC - KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
NIEAKTUALNE
KRAMIK EVENSTAR WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA KOSMETYKI. ODPISUJĘ U SIEBIE W WĄTKU. PROSZĘ NIE WKLEJAĆ LINKÓW DO ZDJĘĆ, BARDZO UTRUDNIA MI TO ODPISYWANIE. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ![]() Proszę Was dziewczyny o wyrozumiałość i przypominanie się, jeśli zapomnę odpisać ale mam teraz dużo rzeczy na głowie. DO WYMIANY (NA ZDJĘCIU): ORIFLAME, cienie Perfect Match Eye Shadow Duo, odcień city dawn, raz użyte CATRICE, puder Multi Colour Powder, dwa razy użyty, odcień 020 DEBORAH, cienie Ombretto Mono Hi-Tech wet&dry, użyte kilka razy, z wymianki, odcień 35 NOUBA, Earth Powder, używany, ubytek ok 15-20%, data ważności 01/2013, odcień 5 ESSENCE, cienie podwójne, odcień 03 all time favourite, użyte raz ESSENCE, balsam do ust z limitowanki I love Berlin, z wymianki, ubytek testowy, kolor 01 I Love This City GUERLAIN, krem koloryzujący Terracotta Teint D'Ailleurs, odcień 01 Blondes, użyty kilkanaście razy, ubytek max 5-10% GUERLAIN, cienie Terre Indigo, użyte kilkakrotnie, wymienię tylko na coś z wisha NIE MA NA ZDJĘCIU: GUERLAIN, Rouge G, szminka w kolorze Garconne, zakupiona wrzesień/październik, użyta ok. 3 razy, zdjęcie na życzenie GUERLAIN, Khol, w kolorze brązowym, kod 3N01, ubytek 15%-20% Toniku z kwasami BHA 2% z BU, raz użyty, ukręcony 29 września AVON, Dry Ends Serum, nówka sztuka, z nowej edycji link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...um.html&next=1 ORIFLAME, Giordani Gold Make-up Base, raz użyta link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 IRENA ERIS, 3w1 żel myjący, peeling złuszczający, maska regulująca, ubytek ok. 15%, AVON, kuracja parafinowa do stóp, ubytek ok. 15% ORIFLAME, Balance Mattifying Fluid spf 8, użyty kilka razy, ubytek znikomy link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-8.html&next=1 CATRICE, puder brązujący, odcień 02, ubytek znikomy link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er.html&next=1
Wymianka Edytowane przez evenstar Czas edycji: 2011-12-29 o 13:06 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
Eve, napisz do moderatora z prosba o zmiane tytulu watku (musisz miec w tytule dopisek: czerwiec) bo zaraz jakis "mistrz cietej riposty" bedzie robil z Ciebie sierote piszac Ci w tytule watku, ze nie znasz regulaminu.
Buziaki Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-06-11 o 14:25 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
4. IRENA ERIS, 3w1 żel myjący, peeling złuszczający, maska regulująca, ubytek ok. 15%,
7. DEBORAH, cienie Ombretto Mono Hi-Tech wet&dry, użyte kilka razy, z wymianki, od 8. NOUBA, Earth Powder, używany, ubytek ok 15-20%, data ważności 01/2013, odcień 5 cos u mnie??
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27447078]Eve, napisz do moderatora z prosba o zmiane tytulu watku (musisz miec w tytule dopisek: czerwiec) bo zaraz jakis "mistrz cietej riposty" bedzie robil z Ciebie sierote piszac Ci w tytule watku, ze nie znasz regulaminu. Buziaki[/QUOTE] o matko, nie wiedziałam :| dziękuję bardzo za informację, już napisałam wiadomość do moderatorki, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji. buziaki również ![]() Cytat:
|
|
|
#6 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CZERWIEC - KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
Coś za:
6. CATRICE, puder Multi Colour Powder, dwa razy użyty, odcień 020 pedzel do pudru |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC - KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
Witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za noubę? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
8. NOUBA, Earth Powder, używany, ubytek ok 15-20%, data ważności 01/2013, odcień 5
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
^
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
2. AVON, Dry Ends Serum, nówka sztuka, z nowej edycji 3. ORIFLAME, Giordani Gold Make-up Base, raz użyta ??
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tompolu, niestety nic
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się fluid matujący oriflame ale to troszkę mało
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
pędzel do różu, tusz masterpiece max, jakiś jasny podkład w płynie...hmm nie wiem co jeszcze
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
nic
pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
może chciałabyś za Noubę róż Maca w kolorze Dame? kupiony 3 dni temu, przetestowany jedynie. link do kolorystyki: http://karlasugar.net/wp-content/upl...zy-Rhubarb.jpg |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic nie znalazlam dla siebie. pozdrawiam serdecznie.
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
mam meteoryty teint beige, moge zrobic odsypke kulek wzamian za teint rose, ilosc kulek do uzgodnienia, odpowiada Ci ta wersja wymiany?
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

^