|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Styczeń: małe czarne S/XS, wiosenny płaszczyk, haleczka
Wszelkie plamy i kropki to wina aparatu
![]() Wszystkie ubrania są w stanie bardzo dobrym czyli mają praktycznie niewidoczne ślady używania lub idealnym czyli nowe nienoszone nigdy. Ubrania piorę przed wysłaniem, ale nie prasuję. Jestem mamą dwojga dzieci, drugie urodziłam miesiąc temu, proszę o wyrozumiałość z powodu braku czasu ![]() Oddam za drobiazgi, ale najbardziej szukam: - dezodoranty w sprayu dla kobiet, chętnie Dove, ale każde inne też, - pampersy różnych firm rozmiar 3 i 4, - ubranka dla niemowląt rozmiar 56-62, - ubrania dla dzieci rozmiar 122-134, - kupony i punkty Payback Real, - wody po goleniu męskie, bez atomizera, - kostki do zmywarki najchętniej Ludwik, - ciuszki niemowlęce rozmiar 56-62. - mgiełki zapachowe, chętnie Avon, jakieś świeże, orzeźwiające zapachy Na życzenie podam szczegółowe wymiary. -beżowy płaszczyk na wiosnę rozmiar S- stan idealny, nigdy nie miałam na sobie (kupiony na wyprzedaży w lecie, a na wiosnę następnego roku zaszłam w ciążę ![]() - błękitna haleczka mgiełka rozmiar uniwersalny- nigdy nienoszona, nietrafiony prezent ![]() ![]() ![]() - czarna koszula Carry rozmiar XS - stan bardzo dobry, noszona kilka razy, - brązowy bawełniany sweterek rozmiar XS- stan bardzo dobry, noszony kilka razy, - lniane spodnie 3/4 rozmiar M - stan idealny, nigdy nienoszone, (kupione na wyprzedaży na jesieni, a w lecie następnego roku byłam już w ciąży ![]() - czarna bluzeczka z dekoltem rozmiar S/ M - stan bardzo dobry, noszona kilka razy, - mięciutki wełniany sweterek z rękawem 3/4 rozmiar XS- stan bardzo dobry, noszona kilka razy, ma maleńkie zmechacenia od spodu rękawa, -czarne eleganckie spodnie 3/4 rozmiar M- stan praktycznie idealny, miałam na sobie raz. - czarna bawełniana bluzeczka Click rozmiar S,- stan bardzo dobry, noszona kilka razy, Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-02-03 o 06:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń: małe czarne S/XS, wiosenny płaszczyk, haleczka
Dokładka 21-01-12
- błękitna koszulka, rozmiar M - stan idealny, nigdy nienoszona, z tyłu nitka lekko odpruta (tak było), - śmietankowe ponczo, milutkie, z polarku - stan idealny, nigdy nienoszone - czarna sukienka bez pleców z Bon Prixu - stan idealny, nigdy nienoszona Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-01-21 o 16:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś za płaszczyk?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za płaszczyk?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
- błękitna haleczka mgiełka rozmiar uniwersalny- stan idealny, nigdy nienoszona, nietrafiony prezent
![]() Cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety nie moje rozmiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za płaszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.