![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wątek grudniowy z perełkami + rzeczami za drobiazg/ koszt przesyłki ;)zapraszam, dodaje rzeczy i opisy, można pisać!
![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-01 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek grudniowy z perełkami + rzeczami za drobiazg/ koszt przesyłki ;)
1. Cekinowe szorty z wysokim stanem Topshop, stan idealny, w zasadzie niechodzone, bo nie mam odwagi ich założyć- z metki 40, ale 38 też będą ok
2.Szyfonowe szorty Asos, z metki rozm. 36, stan idealny, trzeba tylko podszyć mankiety, bo są beznadziejnie zrobione 3.Męski t-shirt Adidas, stan bdb, zainteresowanym wyślę real zdjęcia, męskie L 5.Sukienka Topshop by Peter Jensen, stan idealny, rozm. 42, na mnie za duża, oddałam za nią płaszcz Topshop, więc mogę marudzić 6.Szpilki Asos, stan bdb, mają kilka rysek, rozm. 39/38 7.Szpilki Catwalk stan bdb, mają kilka rysek, rozm. 39 8.Marynarka nude Reserved, stan idealny, rozm. L 9.Sweterek w serca Blumarine, oryginalny, stan idealny, rozm. M/L 10.Rurki Divided by H&M, rozm. 31, stan bdb+ Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-23 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11. Rurki House, stan idealny, rozm. 27/32
12.Tunika z bufkami w paski Evie, rozm. 38/40, stan idealny 13.Sweter Atmosphere w norweskie wzory, stan bdb-trzeba go trochę ogolić, rozm. 38/40 jak dla mnie 14.Krótkie dresowe spodenki Reserved, rozm. S z metki, ale na M też będą ok, stan idealny 15. Koszula z żabotem, rozm. 38, stan idealny 16.Rurki w prążki, z metki rozm. 40, ale jak dla mnie to 36/38, stan idealny 18.Mini dżinsowa bombka Terranova, rozm. M, stan idealny 19.Dresy New Look, ze ściągaczami, stan idealny, z metki rozm. 42, ale jak dla mnie to 40 20. Czekoladowe, welurowe bermudy Zara Trf, stan idealny, w kant, z metki 40, ale jak dla mnie to 38 bardziej Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-01-12 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
21. Szorty Zara Trf, stan idealny, ciemniejsze niż na zdjęciu, przeplatane złotą nitką, 38 z metki, ale na 36 też będą ok.
22.Ogrodniczki Crop, z metki 38, stan idealny 23.Spodnie American Eagle, były zwężane do rurek profesjonalnie, nie są białe, stan idealny, jak dla mnie to S/M 25.Rurki Cropp rozm. 28/32, stan bdb 26.Fioletowy dres welurowy ze ściągaczami Svea, z metki rozm. S, ale jest to M a nawet L, rozciąga się 27. Czarny płaszcz a'la trencz Ann Christine, stan idealny, z metki rozm. 34, ale na 36 i małe 38 też będzie ok 28. Ramoneska Levi's, stan idealny rozm. M, ale na S też będzie ok 29.Kurtka w kratkę ze śliskiego materiału, Episode, z metki L, ale na M tez będzie ok 30. Fioletowy sweter przeplatany srebrną nitką, Adint, stan idealny, S/M Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-02-07 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
31. Kamizelka z zamszu podszyta futrem, miękka, stan bdb- ma małe maźnięcie długopisem, którego ja boję się sprać
![]() 33.Bluza George, marszczona w pasie, stan idealny, na M, L i wyżej 34. Różowa, marszczona w biuście sukienka w srebrne prążki, stan bdb, Miss C, na S lub XS a nawet na M w sumie 35.Bluza z twarzą HN , stan bdb- brakuje kilku dżetów na twarzy, rozm. S/M jak dla mnie 37.Primarkowe emu w panterkę, stan bdb, rozm. 40 39.Trampki w pepitkę Cropp, stan bdb, 38 rozmiar 40.Bikini a'la dżins, Calzedonia, stan idealny, na S Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-02-16 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
41. Płaszcz w kropki Kaliko, stan idealny, rozmiar 40
42. Kamizelka futrzak, stan idealny, Modo, z metki 42, ale myślę że na 40 i 38 też będzie ok 43.Torba Nike w kratkę, mieści a4, stan bdb 44.Kurtka House, śliska, stan bdb, rozm. M lub S, nie pamiętam, ale na te dwa jest dobra 45.Pudrowy sweterek Vila, stan bdb, rozm. M, na L też będzie dobry 46.Ogrodniczka House, stan bdb, rozm. S z metki na M też będzie ok 47. Sukienka w panterkę amerykańskiej firmy Twenty One, stan idealny, usztywniane miseczki, rozm. M, za coś o podobnej wartości 48.Tunika w kratkę, rozm. uni, stan idealny 49.Tunika nietoperz, stan idealny, ma ściągacz na pupę, z metki M, Escandelle Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-20 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
50. sukienka Bershka babydoll, odcinana pod biustem, stan idealny, z metki L ale na M też bedzie dobra
51. sukienka Motel Rocks by Asos, stan idealny, rozm. S 52.sukienka maxi z Cubusa, rozm. 34, stan idealny 53. bluza nietoperz ICHI, stan idealny, rozmiar S, ale to fason oversize 54.sweterek Atmosphere, stan idealny, rozm. 40 55. sukienka Select, usztywniane miseczki, stan idealny, rozmiar 40 56. bluza PINK by Victoria's Secret, stan bdb, rozm. L, ale na M też będzie ok 57. koszula dżinsowa Levi's, rozm. M, stan idealny 58. sweter Topshop oversize, stan idealny 59. sweterek Miss Sixty Luxury, stan idealny, rozm. M Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-23 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
60. sweter Vila nude oversize, rozm XS, ale przez to, że ma wąskie rękawy, stan bdb
61.bluza college River Island, jest do pasa, w fajne wzorki, rozm. 38, stan idealny, brakuje tylko kilku dżetów 62. bluza Disney, rozm. L, stan bdb 64.bokserka z koronkowymi plecami Atmosphere, stan idealny, rozm. 38, ale na większe też będzie ok 65.bokserka Denim Co, rozm. 40, ściągana w pasie, stan idealny 66.imprezowa bluzka bokserka Dunnes, z nitami, stan idealny, fajnie się układa, rozm. 40 67. bokserka w paski Zara, rozm. L, stan idealny 68. nude oversize Zara, rozm. L, stan idealny 69.szara bokserka basic z Tally Weijl, stan bdb, rozm. S, na XS też będzie ok Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-02-16 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 17.02.2012
*tylko za wish! karciana sukienka Topshop Petite, dostałam ją z wymianki, ale jest na mnie chyba za krótka ![]() ![]() Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-02-17 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
70. tunika Cubus, napis jest z tyłu, stan idealny, rozm. M
71. zip tunika Next, z tyłu jest suwaczek, dekolt asymetryczny, stan idealny, rozmiar 38 72.bluzka pasiaczek H&M w fajne kolorki, z metki rozm. 40, ale jest na 36/38 73.bluza bombka Next, ściągana na dole, stan idealny, rozm. 38 74. tunika River Island, stan idealny, rozm. 36 75.tunika floral Atmosphere, z metki duży rozmiar, ale pasuje jako oversize na M, L, stan idealny 76. tunika True, z metki to rozmiar 16, ale jest regulowana paskiem z tyłu, przez co pasuje na M i L, stan idealny 77.żółta tunika Dorothy Perkins, motylkowe rękawki, regulowana wiązaniem z tyłu, stan idealny, rozm. 40 z metki 78. gorsetowy top tunika ASOS, stan idealny, dłuższa, ma wycięte metki z rozmiarem, ale jest na osobę noszącą rozmiar 40, 42 i nawet więcej, bo się rozciąga Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-02-16 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
79. bluzka pudrowa z bufkami i koronką George, stan bdb, ma w dwóch miejscach lekko naderwaną koronkę, co nie razi w użytkowaniu, rozm. 40, stan bdb
80. zostały tylko stringi, bez metek, nowe, wyprane, na XS lub S 81.sweterek grzybek Roxy, stan idealny, rozm. M/L, oddam za wish. Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-02-16 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Za rzeczy zaczynające się od tego postu nie będę marudzić, proszę pytać.
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-02 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dfvsdgrgrfefewg
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2011-12-02 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Z DN.15.12.2011 *tunika nietoperz z pięknym, kolorowym motylem z dżetami, Be Beau, stan idealny, rozm. 36 *rajstopy w stylu galaxy, Primark, nowe, M-ki 16.12.2011 *tunika w gwiazdki ASOS, stan idealny, rozmiar z metki 36 18.12.2011 *bluza Adidas, stan idealny, będzie na S,M i małe L *torba lakierowana w kształcie koła Primark, stan bdb, mieści miękkie a4 19.12.2011 *sweter ASOS oversize ( z metki 42, ale to bardzo luźny fason), pasuje na różne rozmiary, piękny kolor, fajnie szyty, stan bdb- z przodu ma kuleczki zmechacenia, które da się łatwo ogolić 31.01.2012 *marynarka nude Atmosphere, rozm. 40, stan idealny *marynarka frak, dłuższe przody a'la mundurek, Zara, rozm. L, stan idealny *oryginalna bluza Abercrombie & Fitch, stan idealny, rozm. L z metki, ale jest na M *bokserka w prążki z falban, długa, H&M, rozm. z metki XS, ale będzie też na S i M Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2012-01-31 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
kjhgfgfd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hcjkgvcgtvh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hcfvjuikv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
uyvjhj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tyfvhj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hgvuhjj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ycuvui
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1322758043?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Bluzka Adidas czarna i sukienka z falbanka w rozne kolory, z postu nr 4 ostatnia granatowa tunika
![]() wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776062 Szukam książek==>https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668260 Wymienie książki==> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669482 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
jaki rozmiar? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1322757496 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1322757281 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1322757496 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1322758043 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1322759967 prosze o rozmiary
![]() |
#28 |
A.
|
znalazlabys cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1322759856 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1322760326
jaka jest w środku? prosze o zdj ![]() pisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.