![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() naturalne BU ZSK + BB LL MUFE SVR KEUNE NICORETTE [marzec]![]() ![]() lumiere [podkłady w odcieniach: fair beige, light beige w formule luminesse, cashmere] jane iredale [wszystkie kosmetyki] korres [wszystkie kosmetyki kolorowe] MUFE [eyeliner, róż w kremie] estee lauder Illuminating Powder Gelée bobbi brown [większość kosmetyków kolorowych] mac [zalotka] baza pod cienie o dobrym, w miarę naturalnym składzie Pai, Frigde, Suki [wszystkie kosmetyki] Khadi [szampony, żele pod prysznic, hena: cassia, jasny brąz, orzechowy brąz] hydrolaty [różany, neroli, lipowy, geranium] zapachy niszowe: Etro, Honore des pres, Penhaligon, Francis Kurkdjian, L’Artisan Parfumeur i inne miniatury zapachów: Kenzo Summer (listek) biżuteria srebrna i złota apart yes kruk zniżki do sklepów nowe ubrania rozm.34 z Simple, Solar, Massimo Dutti, PennyBlack wymienię się właściwie tylko na w/w rzeczy, ponieważ nie potrzebuję niczego innego --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ~~ nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach ~~ proszę czytać opisy ~~ ~~ wymienione rzeczy kasuję by nie zaśmiecały wątku ~~ ~~ nieaktualne rzeczy zaznaczam na biało nieaktualne~~ dokładka mini zestaw do manicure japońskiego niemieckiej firmy Manoa Crystal by Tana zawiera polerkę z irchy i puder [ użyty 1 raz dla wypróbowania, zużycie pudru znikome] kupiony za 15£ czyli ok 75 zł wymienię chętnie na coś z mojej wishlisty NATURALNA PIELĘGNACJA ORGANIX COSMETIX lifting serum with immediate effect 30 ml [ważne 09/2013, z wymiany, użyte 1 raz] BIOCHEMIA URODY [wszystkie kosmetyki świeżo wymieszane, przechowywane w lodówce] peeling perłowy drobnoziarnisty [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] ZRÓB SOBIE KREM olej z linianki siewnej 30 ml [zostało 99%, ważny 10.2012] olej z wiesiołka 30 ml [ zostało 90%, ważny 12.2012] masło babassu [ zostało ok. 35 g z 40g, ważny koniec 03.2013] ekstrakt mitochondrialny [zostało ok. 90% z 15 ml, ważny 05.2012] ekstrakt wzmacniający włosy [zostało ok. 98% z 15 ml, ważny 06.2012] ekstrakt do cery naczynkowej [zostało ok. 98% z 15 ml, ważny 10.2012] olej z miodli indyjskiej ok.30 ml [2012/06] flawanony mięty 10 ml [2012/koniec 02] ECOSPA bisabolol [zostało ok. 90% z 5 ml, ważny 12.2012] MAZIDŁA ekstrakt z lukrecji [ok. 8 g z 10 g, ważny 07.2012] lecytyna sojowa [otwarta ale cała, 10 g, ważna 03.2012] INNE Acorelle wosk do depilacji bio zostało 1/2 opakowania [oddam bez pasków, można je dorobić z flizeliny lub mocnego ręcznika papierowego] MAKE UP Suki Tinted Active Moisturiser kolor natural [nowy, tylko testowany] organiczny skład, polecany przez Lisę Eldridge opis tutaj Bobbbi BrownGel Eyeliner Black Ink [1/2 opakowania] MUFEkamuflaż odcień 4 [pozostał ok.30-40 % opakowania] MUFE HD Foundation 117 [1/3 opakowania] MUFE HD Microfinish powder [ok.1/2 1g miniatury na wypróbowanie] Lily lolo róż Juicy Peach [nowy] Lily lolo kredka granatowa [ 1 raz użyta] MAC rzęsy nieużywane, nowe SVR 50 ecran mineral teinte [użyty kilka razy, ważny do 06/2013] LUMIERE sample w woreczkach strunowych - Light Golden Cashmere - Light Golden VV - Light Medium Cool Cashmere WŁOSY Keune So Pure Air Foam - lekka odżywiajaca pianka do układania włosów [zostało ok. 60%, kupiona w salonie fryzjerskim za 110 zł] http://jott.pl/produkty/so-pure/so-pure-air-foam.html Keune Fibre Wax http://jott.pl/produkty/care-line/se...ine-style.html [pozostało ok. 90% albo więcej] PRÓBKI ZAPACHÓW NISZOWYCH wszystkie zostały kupione w perfumerii Quality Missala w większości to próbki fabryczne olivier durbano [jade] brosseau [ombre rose] frapin [1270] l'artisan parfumeur [mure et musc] lorenzo villoresi [teint de neige] 2 ml OTC Nicorette 2 mg freshmint 2 opakowania po 30 sztuk [ nowe, nieotwierane] Kupione w Norwegii.Ulotka w języku norweskim. Data ważności: do końca 04.2013 PS. to nie ja byłam palaczem, kupione dla kogoś bliskiego Floragyn probiotyk dopochwowy 6 globulek nowy, nieotwierany data ważności 03/2013 można przechowywać w temp. pokojowej INNE nowy dwupak podpasek Always sensitive ultra fresh normal plus Inglot lakier 862 The Body ShopChocomania próbka masełka 8 ml Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-04-03 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: naturalne BU ZSK + BB LL MUFE SVR KEUNE NICORETTE [marzec]
hej ja mam mianiturke noa nieuzywana w kartoniku
![]() moze jeszcze cos cie zaciekawi u mnie? mi u ciebie podoba sie -olej z wiesiołka 30 ml [ zostało 90%, ważny 12.2012] -masło babassu [ zostało ok. 35 g z 40g, ważny koniec 03.2013] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za masło babassu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Light Golden VV i peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki
Lily lolo róż Juicy Peach [nowy] (może być odsypka choćby jakaś mała)
![]() |
#6 |
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
tak, perełka, tzn kuleczka, wygląda jak klasyk z tym, że nie ma atomizerka tylko "dziurke" i "frupek"
![]() 7 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
poproszę
Nicorette 2 mg freshmint 2 opakowania po 30 sztuk [ nowe, nieotwierane] Kupione w Norwegii.Ulotka w języku norweskim. Data ważności: do końca 04.2013 PS. to nie ja byłam palaczem, kupione dla kogoś bliskiego Floragyn probiotyk dopochwowy 6 globulek nowy, nieotwierany data ważności 03/2013 można przechowywać w temp. pokojowej INNE nowy dwupak podpasek Always sensitive ultra fresh normal plus
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
Hej,
wpadło mi w oko SVR50 oraz nicorette ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podaj link do twojego wątku
![]() EDIT:a już wiem to ten z bransoletką ![]() Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-03-03 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Chimay
|
coś u mnie za
peeling perłowy drobnoziarnisty [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] ekstrakt wzmacniający włosy [zostało ok. 98% z 15 ml, ważny 06.2012]? odp u mnie
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
INNE nowy dwupak podpasek Always sensitive ultra fresh normal plus The Body Shop Chocomania próbka masełka 8 ml
![]() |
#17 |
Are you talking to me?!
|
Niestety, nic dla siebie nie widzę
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
peeling enzymatyczny [ prawie cały, zużyłam ok. 1 łyżeczki] olej z linianki siewnej 30 ml [zostało 99%, ważny 10.2012] Lily lolo róż Juicy Peach [nowy] ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie peeling perłowy i olej z miodli indyjskiej. Napisz jaki ma zapach ten olej
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- To byłabym chętna na te 2 rzeczy. Mogłabyś coś jeszcze dorzucić do tego za mgiełkę i mydło ? ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- No właśnie nic już nie widzę w wątku dla siebie. Może masz coś poza tym ? ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Nic mnie nie zainteresowało z tych dodatkowych rzeczy, ale mogę się wymienić na te 2 rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie masz może czegoś poza wątkiem z moich wishów?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety wciąż nic
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, kurcze...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.