![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZNIOWA WYMIANA :) Serdecznie zapraszam.
NIEAKTUALNE !!!
Witam Was bardzo serdecznie w kolejnym wątku ![]() Wszystko chętnie oddam jak najszybciej, ponieważ mi zalega i nie mam już miejsca w kosmetyczce ![]() NAJCHĘTNIEJ PRZYGARNĘ: *róże o delikatnych kolorach *błyszczyki i szminki *cienie *rozświetlacze *kosmetyki MAC i Revlon *CK Euphoria Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie ![]() Wszystkie kosmetyki były przechowywane w ciemnym i chłodnym miejscu, każdy produkt jest zadbany ![]() Zapraszam! ![]() - Błyszczyk Inglot Funny 25 (testowany 1 raz na dłoni) - Błyszczyk Deborah Wild Jungle 01 Leopard & Pearls (testowany 1 raz na dłoni) - Balsam The Body Shop Born Lippy Passionberry (użyty 4 razy) - wymienione - Balsam The Body Shop Born Lippy Pink Guava (użyty 3 razy)- wymienione - Cienie Inglot M3 (użyte 2 razy) - Pędzel Kabuki H&M (użyty 1 raz) - Paleta cieni Inglot (zużycie widoczne na zdjęciu) - Podkład Maybelline Mineral Liquid odcień Nude (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Maybelline ColorSensational (testowany 1 raz na dłoni) - Błyszczyk Astor Liquid Care 104 (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Essence (zużycie ok 1/4) - Rimmel Stay Glossy (zużycie ok 1/5) UWAGA! Kosmetyki wymienione poniżej, są po terminie, jednak nic się z nimi nie dzieje, nie kwitną ![]() ![]() - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine (zużycie niewielkie) - Błyszczyk Juice Tubes World Tour Rio Peach (zużycie ok 1/4)- wymienione - Błyszczyk Juice Tubes World Tour Apple (zużycie niewielkie) - Błyszczyk Juicy Tubes Cerise (zużycie ok 1/4) - wymienione - Błyszczyk DiorKiss Lemon Ice (zużycie ok 1/3) - Błyszczyk DiorKiss Spicy Guava (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk MAC Lipglass Quen Bee (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Inglot Duo - Pomadki Nivea - Błyszczyk Bourjois Effet 3D (zużycie niewielkie) DOKŁADKA 15.12.11 - Perfumy B.U. (BE YOU!) Eau De Toilette Sensual 75 ml z opakowaniem (zużycie widoczne na zdjęciu) - Perfumy Diddlina Eau de Toilette 50 ml - Perfumy The Devil Wears Perfume 100 ml prawdopodobnie jakaś podróbka (testowane 2 razy) - Szminka Maybelline Color Sensational 103 (maźnięta parę razy, zdjęcie z neta) SERDECZNIE ZAPRASZAM !!! Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2012-02-05 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZNIOWA WYMIANA :) Serdecznie zapraszam.
Dokładka 15.01.12
- Błyszczyk Vipera Sweet&Wet (użyty parę razy) - Błyszczyk Manhattan Tasty Lips (testowany raz na dłoni) - Błyszczyk Miyo (użyty 2 razy) - Błyszczyk Bourjois Effet 3D Action Baume Hydration 8h nr 33 - Balsam do ust Prinzessin Lillifee (tylko maźnięty) - Perfumy Avon Ice Sheers Luscious (zużycie ok 10%) - Perfumy Yllozure (zużycie ok 15%) - Cienie Inglot (pierwszy z lewej od góry nie jest czarny, a ciemnobrązowy) - Paletka magnetyczna Inglot - wymienione Dokładka 19.01.12 - Błyszczyk Deborah Euphoric Shine z endorfinami szczęścia (zużycie ok 30%) - Błyszczyk Maybelline MNY (zużycie ok 1/3) - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine Refexion (niewielkie zużycie) - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine Crystal (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Hello Hitty H&M (maźnięty raz na dłoni) Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2012-01-22 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za Błyszczyk DiorKiss Lemon Ice (zużycie ok 1/3)
- Błyszczyk DiorKiss Spicy Guava (zużycie ok 1/4)?Lub za Błyszczyk Inglot Funny 25 (testowany 1 raz na dłoni)?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-01-07 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za błyszczyk lancome juicy albo najlepiej dwa
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za ktorys z ponizszych?
![]() - Błyszczyk Inglot Funny 25 (testowany 1 raz na dłoni) - Błyszczyk Deborah Wild Jungle 01 Leopard & Pearls (testowany 1 raz na dłoni) - Błyszczyk Maybelline ColorSensational (testowany 1 raz na dłoni) - Rimmel Stay Glossy (zużycie ok 1/5) - Błyszczyk L'Oreal Glam Shine (zużycie niewielkie) - Błyszczyk Juice Tubes World Tour Apple (zużycie niewielkie) - Błyszczyk MAC Lipglass Quen Bee (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk Inglot Duo - Pomadki Nivea - Błyszczyk Bourjois Effet 3D (zużycie niewielkie)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Paleta cieni Inglot (zużycie widoczne na zdjęciu) - szminka maybelline ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za - Pędzel Kabuki H&M (użyty 1 raz)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a co mam poszukac?
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- mam poza wątkiem jasny róż markwins z wymianki, jasny bodajze hean. z cieni mam dobre art deco, nikt mi nie powie, ze nie sa w porządku. zerknij ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- za Viki chcę zapach, ale niestety u Ciebie żadnego w moich nutkach zapachowych nie mogę znaleźć ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze znajdziesz cos w moich watkach za coś z tego:
- Pędzel Kabuki H&M (użyty 1 raz) - Paleta cieni Inglot (zużycie widoczne na zdjęciu) Błyszczyk Juice Tubes World Tour Apple (zużycie niewielkie) Błyszczyk L'Oreal Glam Shine (zużycie niewielkie) - Błyszczyk DiorKiss Lemon Ice (zużycie ok 1/3) - Błyszczyk DiorKiss Spicy Guava (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk MAC Lipglass Quen Bee (zużycie ok 1/4)
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
lakiery nie sa dstepne
dostepne sa rzeczy wymienione w watku, nie wszytskie ze zdjec
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u ciebie podoba mi sie paletka: Paleta cieni Inglot (zużycie widoczne na zdjęciu) ona jest magnetyczna? w jakim jest stanie? ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- tylko w sumie mnie potrzebna sama kasetka, bez cieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
przemyslalam sprawe wymianki, interesuje cie w moim watku cos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety róz już nieaktualny
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
no to zostaloby na tym co bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
przy tym co bylo- czyli przy samej paletce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
- Cienie Inglot M3 (użyte 2 razy)
- Pędzel Kabuki H&M (użyty 1 raz) Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
mi obojetny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hEJ CieniA juz niemam
mam róż maca i benefit shadow/liner U ciebie podoba mi sie Paleta cieni Inglot mozesz mi podac kody Błyszczyk DiorKiss Spicy Guava (zużycie ok 1/4) - Błyszczyk MAC Lipglass Quen Bee (zużycie ok 1/4) Błyszczyk Juice Tubes World Tour Apple (zużycie niewielkie)
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
w sumie to tylko by mi sie przydala paletka inglot- same wklady wlasciwie
moze masz jeszcze jakies wklady poza watkiem lub cos z mojej wish? ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- [pdobaja mi sie wszytskie poza czarnym moge oddac benefita
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.