![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chanel, Dior, Guerlain, CK, MAC, EL, Lancome, Armani, D&G... Zapraszam!
witam was dziewczynki w moim watku
![]() ![]() na wstepie chcialabym zaznaczyc, ze nie mam zbyt wiele wolnego czasu i dlatego przepraszam za opoznienia w odpowiedziach na wasze posty, ale zazwyczaj na wizazu moge posiedziec tylko w weekendy. zdaje sobie sprawe, ze mam 0 przekupek i jestem nowa na forum, dlatego oczywiscie jestem gotowa wysylac wszystko jako pierwsza. a teraz do rzeczy. ![]() nie posiadam szczegolowej wish listy; wymienie sie za cos, co wpadnie mi w oko. ![]() niestety na razie nie mam mozliwosci wklejenia zdjec z powodu braku czasu i braku kabla USB. postaram sie zamiescic je w miare mozliwosci jak najszybciej; jesli ktorejs z was bardzo by zalezalo, moge ewentualnie zrobic fotke telefonem, chociaz nie recze za efekt... ![]() jesli chodzi o wysylke: przedmioty wysylalaby do was prosto z polski moja mama - wy rowniez nie musicie wysylac do mnie bezposrednio do francji; mozecie je wysylac do niej. Zapraszam! ![]() DOKLADKA 1. Perfumy Nina Ricci Nina, butelka o poj. 80 ml, pozostalo jakies 10-20%, tak na wyprobowanie zapachu. ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- PIELEGNACJA 1. Perfumowany balsam do ciala Black Cashmere Donny Karan, 100 ml, uzyty raz, zostalo ponad 90%. 2. Nawilzajacy balsam do ciala Escada w wersji Ocean Lounge, 150 ml, NOWY. 3. Balsam do ciala Euphoria CK, 200 ml, zuzycie nie wieksze niz 30%. 4 Mleczko do ciala Gucci Rush, 200 ml, pozostalo ok. polowa. 5. Perfumowany balsam do ciala Pure Poison Diora, 200 ml, NOWY. 6. Mleczko do ciala Miracle Lancome, bylo dodatkiem do perfum, NOWE, poj. 75 ml. 7. Nawilzajace maslo do ciala Clinique Deep Comfort, 100 ml, uzyte kilka razy, pozostalo ok. 50-60%. 8. Maslo do ciala Lush Soft Touch, duza kostka 180 g, NOWE. 9. Mleczko do ciala z linii Angel Innocent Thierry'ego Muglera, 200 ml, pozostalo ok. 3/4. 10. Unikatowy krem do dloni Chanel Creme Jeunesse et Confort des Mains, 50 ml, pozostalo ciut wiecej niz polowa. 11. Zel do kapieli Lush Sonic Death Monkey, 500 ml, uzyty kilka razy, pozostala ponad polowa. 12. Zel pod prysznic J'adore Diora, 100 ml, NOWY. 13. Mleczko do kapieli PUPA Miss Milkie, 250 ml, pozostalo ok. 60%. 14. Mietowy balsam do stop Body Shop, 100 ml, NOWY. 15. Unikalny cukrowy peeling do ciala Estee Lauder, pojemnosc to chyba 150 ml, pozostalo ok. 100 ml. 16. Tonik odswiezajacy Chanel Precision, 200 ml, pozostala polowa. 17. Tonik nawilzajacy Guerlain Super Aqua Lotion, 100 ml, NOWY. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- KOLOROWKA Wszystkie cienie to pelnowymiarowe kosmetyki, nie wklady. 1. MAC kremowe cienie do powiek Paint Pot 5g w kolorze bare study (pozostalo ok. 50%) i indianwood (pozostalo ok. 80%). 2. Dwufazowe cienie do oczu Chanel Ombre D'Eau w kolorze bezowym (zuzycie ok. 60%) oraz brazowym (zuzycie ok. 30%). 3. MAC klasyczne cienie do oczu 1,5g w kolorach: freshwater, crystal, all that glitters, seedy pearl, vibrant grape (zuzycie wszystkich to ok. 50%). 4. Lakiery China Glaze: pool party, something sweet, pure torture, aqua baby (zuzycie wszystkich na poziomie 30-40%). 5. Lakier Chanel Le Vernis rose paradise nr 185, NOWY. 6. Blyszczyk YSL Golden Gloss w kolorze golden satin nr 30, 6ml, pozostalo ok. 40-50%. 7. Blyszczyk Chanel Lèvres Scintillantes, limitowana edycja swieta 2010, mozliwe, ze niedostepny w Polsce, kolor pink teaser nr 142, sliczny roz. Tylko wyprobowany. 8. Blyszczyk w kompakcie Aquolina Dolci Baci w wersji cream and strawberry, duze opakowanie 5ml, NOWY. 9. Blyszczyk MAC Double Dazzle w kolorze like venus, 8ml, NOWY. 10. Blyszczyk Lancome Color Fever Gloss w kolorze hotness, pozostalo ok. 60%. 11. Blyszczyk Dior Diorkiss w kolorze grenadinesir, jest to mianiaturka, byla dolaczona do perfum, NOWY. 12. Chlodzacy i nawilzajacy balsam do ust Dior Crème de Rose, uzyty kilka razy, pozostalo ok. 70%. 13. Puder w kompakcie Chanel Double Perfection w kolorze vanilla lumiere nr 10, uzyty kilka razy, pozostalo ponad 80%. 14. Podklad Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact w kolorze natural light beige nr B20, NOWY. 15. Podklad Lancome Teint Idole Ultra w kolorze Bisque 4, pozostalo ok. 40%. 16. Podklad/puder MAC Studio Fix w kolorze NW35, pozostalo ok. 70%. 17. Podklad Estee Lauder Double Wear w kolorze 2W1 sand, jest to opakowanie niestandardowe, mniejsze o polowe, zakupione w zestawie z balsamem EL, NOWY. 18. Podklad Givenchy Prisme Powder Foundation w kolorze light pastel 01, pozostalo ok. 50%. 19. Roz Diorblush w kolorze nr 533, uzyty kilka razy, pozostalo nie mniej niz 70%. 20. Roz MAC Blushcreme w kolorze Posey, mazniety moze 2-3 razy, ubytek minimalny. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- ZAPACHY 1. YSL Elle, butelka o poj. 50ml, pozostalo ok. 50%. 2. Armani Emporio White Woman, butelka o poj. 50 ml, pozostalo ponad 70%. 3. Armani Sensi, jest to miniaturka, ma moze 20 ml, NOWE. 4. Givenchy Amarige Mariage, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 5. Balenciaga Cristobal, butelka o poj. 100 ml, pozostalo ok. 50-60%. 6. Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night, butelka o poj. 100 ml, pozostalo ok. 80%. 7. D&G By Women, butelka o poj. 100 ml, pozostalo ok. 40%. 8. Burberry London for Woman, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 9. DKNY Love from New York, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 10. Banana Republic Redwood, miniaturka o poj. ok. 15 ml, NOWE. 11. Lancome Tresor, butelka o poj. 100 ml, pozostalo ok. 70-80%. 12. Calvin Klein Truth, butelka o poj. 100 ml, minimalny ubytek kilku psikniec. 13. Paco Rabanne Pour Elle, butelka o poj. 30 ml, ubytek ok. 1/3. 14. Chanel Coco, butelka o poj. 100 ml, zuzycie ok. 60-70%. Do wiekszej wymianki moge jako gratis dorzucic cos z NOWYCH drobiazgow: Aquoline Chocolovers, komplet miniaturek The Body Shop lub ktoras Vanille z Sephory. Edytowane przez Paris_MonAmour Czas edycji: 2010-10-27 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chanel, Dior, Guerlain, CK, MAC, EL, Lancome, Armani, D&G... Zapraszam!
Tonik nawilzajacy Guerlain Super Aqua Lotion, 100 ml, NOWY.
znajdziesz cos u mnie? Noa zarezerwowana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478063 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj
coś u mnie za: Armani Sensi,---to wresja z atomizerem czy nie? pozdrawiam anna
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() z nieba mi spadłaś z coco chanel zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A czy u mnie za ysl elle i MAC klasyczne cienie do oczu 1,5g w kolorach: freshwater, crystal, all that glitters, seedy pearl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Elle?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie? Interesuje mnie wiele rzeczy.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Może poszukasz u mnie czegoś za którąś z tych rzeczy: 7. Nawilzajace maslo do ciala Clinique Deep Comfort, 100 ml, uzyte kilka razy, pozostalo ok. 50-60%. 10. Unikatowy krem do dloni Chanel Creme Jeunesse et Confort des Mains, 50 ml, pozostalo ciut wiecej niz polowa. 15. Unikalny cukrowy peeling do ciala Estee Lauder, pojemnosc to chyba 150 ml, pozostalo ok. 100 ml. ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Perfumowany balsam do ciala Pure Poison Diora, 200 ml Givenchy Amarige Mariage, butelka o poj. 30 ml, NOWE. Zel pod prysznic J'adore Diora, 100 ml, NOWY. Lakier Chanel Le Vernis rose paradise nr 185, NOWY sprawdź w obu wątkach, poza wątkiem mam np.Insolence Guerlain EdT 50ml nowe gdyby Cię interesowały ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
3. MAC klasyczne cienie do oczu 1,5g w kolorach: freshwater, crystal, all that glitters, seedy pearl, vibrant grape (zuzycie wszystkich to ok. 50%).
Blyszczyk MAC Double Dazzle w kolorze like venus, 8ml, NOWY. Balsam do ciala Euphoria CK, 200 ml, zuzycie nie wieksze niz 30%. poprosze ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-11-02 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za mleczko do ciała gucciego ... YSL Elle bądź London ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
ja po blyszczyk MAC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za;
9. DKNY Love from New York, butelka o poj. 30 ml, NOWE. oddam dużo zobacz oba wątki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Interesują mnie : YSL Elle, butelka o poj. 50ml, pozostalo ok. 50%. Givenchy Amarige Mariage, butelka o poj. 30 ml, NOWE Calvin Klein Truth, butelka o poj. 100 ml, minimalny ubytek kilku psikniec. Chanel Coco, butelka o poj. 100 ml, zuzycie ok. 60-70%. Zajrzyj, proszę, do mojego wątku, może coś wybierzesz. Pozdrawiam.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() A mnie w sumie interesowałoby to, co chciałaś dorzucić, czyli Aquolina Chococlovers i komplet miniaturek The Body Shop... może rozważysz ich wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej moze cos u mnie za MAC klasyczne cienie do oczu 1,5g w kolorach: freshwater, crystal, all that glitters, seedy pearl, vibrant grape (zuzycie wszystkich to ok. 50%). ??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473639 lub za sensii ![]() ![]() ![]()
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któryś z...?
1. YSL Elle, butelka o poj. 50ml, pozostalo ok. 50%. 3. Armani Sensi, jest to miniaturka, ma moze 20 ml, NOWE. 5. Balenciaga Cristobal, butelka o poj. 100 ml, pozostalo ok. 50-60%. 8. Burberry London for Woman, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 14. Chanel Coco, butelka o poj. 100 ml, zuzycie ok. 60-70% 1. Perfumowany balsam do ciala Black Cashmere Donny Karan, 100 ml, uzyty raz, zostalo ponad 90%. 8. Maslo do ciala Lush Soft Touch, duza kostka 180 g, NOWE. 9. Mleczko do ciala z linii Angel Innocent Thierry'ego Muglera, 200 ml, pozostalo ok. 3/4. 11. Zel do kapieli Lush Sonic Death Monkey, 500 ml, uzyty kilka razy, pozostala ponad polowa. 1. MAC kremowe cienie do powiek Paint Pot 5g w kolorze bare study (pozostalo ok. 50%) i indianwood (pozostalo ok. 80%). 3. MAC klasyczne cienie do oczu 1,5g w kolorach: freshwater, crystal, all that glitters, seedy pearl, vibrant grape (zuzycie wszystkich to ok. 50%). 4. Lakier China Glaze something sweet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie parę zapachów, ale najpierw zapytam czy byłabyś chętna na:
Guuci PH 30 ml, nowy, zafoliowany, Kenzo Indigo 45/50, oraz to co w moim wątku wymiankowym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem zainteresowana :
7. Tonik nawilzajacy Guerlain Super Aqua Lotion, 100 ml, NOWY. 2. Dwufazowe cienie do oczu Chanel Ombre D'Eau w kolorze bezowym (zuzycie ok. 60%) oraz brazowym (zuzycie ok. 30%). 12. Chlodzacy i nawilzajacy balsam do ust Dior Crème de Rose, uzyty kilka razy, pozostalo ok. 70%. 14. Podklad Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact w kolorze natural light beige nr B20, NOWY. Wyszukasz coś u mnie? (: Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2010-10-27 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam, mam ochotę na Coco
![]() Zapraszam do mnie, może coś znajdziesz ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za któreś z wymienionych? Balenciaga Cristobal Perfumowany balsam do ciala Black Cashmere Donny Karan Roz Diorblush w kolorze nr 533 Dwufazowy cień do oczu Chanel Ombre D'Eau w kolorze brazowym (zuzycie ok. 30%). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Hej, interesują mnie Coco Chanel, oraz błyszczyki MAC (Like Venus), Chanel Pink Teaser, Diorkiss Grenadine Sirup (miniaturka). Zajrzyj do mojego wątku. Jakich zapachów/kosmetyków szukasz?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() podobaja mi sie u ciebie nastepujace rzeczy-byłabym chetna wymienic sie na któras z nich lub kilka w zaleznosci co bys chciała odemnie ![]() . Nawilzajacy balsam do ciala Escada w wersji Ocean Lounge, 150 ml, NOWY. . Mleczko do ciala Miracle Lancome, bylo dodatkiem do perfum, NOWE, poj. 75 ml. 7. Nawilzajace maslo do ciala Clinique Deep Comfort, 100 ml, uzyte kilka razy, pozostalo ok. 50-60%. 9. Mleczko do ciala z linii Angel Innocent Thierry'ego Muglera, 200 ml, pozostalo ok. 3/4. 17. Tonik nawilzajacy Guerlain Super Aqua Lotion, 100 ml, NOWY. 17. Podklad Estee Lauder Double Wear w kolorze 2W1 sand, jest to opakowanie niestandardowe, mniejsze o polowe, zakupione w zestawie z balsamem EL, NOWY. 14. Mietowy balsam do stop Body Shop, 100 ml, NOWY. 15. Unikalny cukrowy peeling do ciala Estee Lauder, pojemnosc to chyba 150 ml, pozostalo ok. 100 ml. moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476015 chetnie cos dorzuce z poza watku z Vichy lub La roche.aha i prosiłabym cie o dop w moim watku ![]() Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2010-10-27 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za któreś z tych:
4. Givenchy Amarige Mariage, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 8. Burberry London for Woman, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 9. DKNY Love from New York, butelka o poj. 30 ml, NOWE. 14. Chanel Coco, butelka o poj. 100 ml, zuzycie ok. 60-70%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej hej,
coś z moich zbiorów perfumowych za Sensi i Tresor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.