|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
patrysina
|
SZUKAM zajrzyj może masz :)
szukam
- Visions Miss Punk z oriflame o lakiery do paznokci firmy catrice o organizer do szuflady, -kurtka zimowa lub/i płaszcz zimowy rozm 40 -kozaki np oficerki najlepiej rozm 39-40 -sukienek firmy de facto rozm 42 -kuferek na kosmetyki lub inne temu podobne, KSIĄŻKI o książek "szkoła przetrwania" bear grylls o autorów: Eduardo Mendoza, Pinkola Clarissa Estes "Biegnąca z wilkami" Jodi Picoult: "Drugie spojrzenie", "Krucha jak lód", "Dziesiąty krąg", "W imię miłości" Margaret Michell "Przeminęło z wiatrem" o wszystko co związane z sagą Zmierzch i tu wszelakie gażdżety tj pióra, długopisy, książki z cyklu przewodnik po filmie "Księżyc w nowiu" z kosmetyków itp. [/COLOR][/SIZE] -perfumy schiseido zen -pędzel do podkładu Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-11-29 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SZUKAM zajrzyj może masz :)
mam szorty / bermudy topshop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
u mnie sukienka
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie puzzle i mam czarne alladynki mogą służyć do ćwiczeń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie sukienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
mam tylko
1. sukienka z takniny (jakieś wełnianej, ale cieniutkiej) roz 36/38 2. to raczej tunika tzn dla mnie przy 157cm jako krótka sukienka i trzeba mieć coś pod nią, choćby bikini nad morzem 3. wielowarstwowa szyfonowa sukienka jest naprawdę śliczna, odcinana pod biustem i to będzie roz od 36-40, bo zależy od biustu (ale tej za samą torbę nie oddam) 4, Czarna sukienka 38/40 z bufiastymi rękawami
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To ja mam taką na jakąś potańcówkę typu osiemnastka/wesele. Biała w czarne grochy. Mogę Ci zrobić takie foto na szybko, ale jak chcesz takie porządniejsze, to musiałabyś poczekać do weekendu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.