![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dior,Mac,SMASHBOX,Udecay inneZAPRASZAM DO WĄTKU KWIETNIOWEGO https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607958 Witam wymieniam się tylko oryginalnymi kosmetykami i produktami, jeśli kupiłam coś na allegro, lub nie jestem pewna pochodzenia produktu to to zaznaczam. PROSIŁABYM O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU BO POTEM SIĘ GUBIĘ .Na obecną chwilę mam do wymiany: 1) DIOR- krem nawilżający "hydra life - creme extreme pro-jeunesse pro -youth" Zużycie 50% - dostałam w prezencie na gwiazdkę, nie znam pochodzenia. Na 99% jestem przekonana, że oryginalny (poj 50ml - 50%) kod : 0U01 2) MAXMARA- balsam - la parfum- nowy, nieużywany lecz rozfoliowany (był wąchany)poj 200ml 3)RENE FURTERER- z serii OKARA - active light: odżywka w sprayu do włosów blond. Ważnośc do czerwiec 2013 zużycie jakieś 10-15% z pojemności 50ml plus que parfaite 4) MAC- mineralize skinfinish natural- bronzer w kolorze GIVE ME SUN - kod - A10 - mażnięty 2 razy, niestety spadł i zamknięcie się popsuło- sam bronzer nie ucierpiał plus que parfaite 5) MAC- mineralize blush- w kolorze DAINTY- kod B90- też maźnięty 2-4 razyleci do Dusi MAC - vegas volt szminka- A61, zużycie 5%- leci do Dusi 6) MAC- plushglass błyszczyk w kolorze FULL FOR YOU - A30, zużycie 30% 7) SMASHBOX- - cream eye liner - kolor "putty" - kody na zdjęciu zużycie około 7-8% (kolor brązowy) 8) MAJOLICA MAJORCA -SHISEIDO- skin lingerie pore cover- baza na pory - zużycie 25% plus que parfaite 9)URBAN DECAY- pędzelek z paletki Naked a) Wszystkie kosmetyki MAC'a zostały kupione w krakowskim salonie MAC DOKŁADKA: - Połowa meteorytów w kolorze teint beige w zastępczym opakowaniu (zdjęcia dorobię później - jak ktoś będzie zainteresowany) - Valentino- Valentina - 80ml edp z balsamem do ciała 200ml - balsam nieśmigany , perfumy ubytek może 7ml -zastanawiam się- kuście :P (zdjęcia też wrzucę później) 19 MARZEC DOKŁADKA -Miss dior cherie- 100ml edt tester (ma zatyczkę) ubytek 10% -Miss dior cherie - 200ml żel pod prysznic nieużywany, nowy (zdjęcia dorobię jak ktoś będzie zainteresowany) 20 MARZEC DOKŁADKA Kosmetyki w dokładce z 20 marca w całości są mojej koleżanki, ręczę za nie. Jeśli zaoferowałam Ci wymianę i coś z tego działu Ci się podoba, to nie ma problemu. Wtedy ja załatwię to koleżanką ![]() -Zestaw próbek i mini produktów: *Lancome- teint idole silky mat- kolor 03 - 5ml - nowa *Helena Rubinstein Spectacular 12 hours and comfort foundation -kolor 23 biscuit- 5ml -nowa *La roche posay - lipikar baume AP - 15ml- nowa *Annayake- ultratime creme premiere anti- temps (anti ageing cream) - 3ml -nowa *Lancome- teint miracle- podkład - kolor 03 beige diaphane- 2 saszetki x 1ml - nowe *Clinique- superfit makeup oil free long wear - podkład -kol. 05 natural- 1.5 ml-nowa *Lancome- teint idole ultra- kol. 03 beige daphane- 1ml-nowa *C.Dior- diorskin nude - kol 030- 3ml- nowa *Valentino- rock n rose edp- zużycie na zdjęciu *Gucci by gucci edt- zyżycie na zdjęciu *Donna Karan- 2x red delicious- patrz zdjęcie Próbki do wymiany najchętniej razem - ewentualnie z jakąś większą rzeczą. - Clarins- gel buste super lift/bust beauty extra lift gel- żel do biustu silnie napinający- zostało ok 80% - kod: 811123 -Artdeco-paletka cieni- z systemu mosaique- 3 cienie kolory:96, 524, 551 zużycie minimalne -Mary Kay- oil mattifier - fett absorbierende lotion- 17ml - zostało- ok 15 ml - Rimmel- stay matte - natural shine control- 001 transparent- nowiutki , bardzo jasny z żótym odcieniem- -Inglot- cień do powiek vertigo eyeshadow -Revlon- lakier do paznokci w kolorze "rock star"- nowy -Sephora- lakier do paznokci w kolorze- fusion- zostało 70% -Garnier- nowa fornuła- podstawa pielęgnacji- wyciąg z winogron- tonik-zużycie minimalne - zostało jakieś 140/150ml - Sean John- unforgivable woman- balsam do ciała 200ml, została 1/3 - John Frieda frizz ease- straight ahead daily conditioner- raz użyty DOKŁADKA 24 MARZEC: -The face shop- nose clay mask- zostało ok 65% -Benefit- velvet eyeshadow w kolorze dandy brandy- użyty 2 razy kod PD38 lub CA 94105(nie wiem który to) -L'occitane - podwójne cienie- fleur cherrie- w kol. rose falbala-0001350- zużycie minimalne- użyty 3-4 razy - Męska Euphora- Calvin Klein 100ml- ubytek jak na zdjęciu strona 3 na moje oko zostało ok 45ml kod- CO 6502165377 (nie wiem czy to przy "C" to zero czy O ) patrz kod zdjęcie - Szmpon Frederic fekkai- Clarifying shampoo- removes excess oil and residues- 236ml, nieużywany, zakupiony w sephorze, patrz zdjęcia - Rozważam wymianę : Bazy/bronzera Chanel soleil Tan de Chanel Bronze Universel - tej w kremie, użyłam jej ze 3 razy, złapała kilka pędzlowych kłaków. Może oddam za coś co mnie zachwyci Mój wish : Głównie poszukiwane: - Laura Mercier -hydrating primer - Victor&Rolf - flowerbomb edp - Mac pro longwear concealer w NC15 - St ives peeling morelowy -Kosmetyki do suchych włosów - Kosmetyki firmy lush -Queen helen -mint julep maseczka -Loreal diacolor w odcieniach złoty blond/ciemny brąz -Vax a +e serum do końcówek -Stapiz/Kallos maska do włosów -lakiery OPI- ciemna czerwien, ciemny fiolet, czerń -pędzle Hakuro: h74 h80 h85(najlepiej 2 szt) inne też chętnie wezmę -pasta cukrowa -balsamy do ciała marki Korres - zabawki dla psa, duże legowisko, karmy typu:Arion, Brit, Royal canin. Wysokopółkową Acaną czy Orijenem też nie pogardzę ![]() RESZTA ZDJĘĆ NA 3 STRONIE!!! Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-04-11 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Dior,Mac,SMASHBOX,Udecay inne
Coś u mnie w obu wątkach za:
4) MAC- mineralize skinfinish natural- bronzer w kolorze GIVE ME SUN - kod - A10 - mażnięty 2 razy, niestety spadł i zamknięcie się popsuło- sam bronzer nie ucierpiał ? Poza wątkiem mam żel pod prysznic i balsam do ciała po 30 ml z zestawu Flowerbomb, nowe. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-03-15 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a może chciałabyś mój puder + błyszczyk za Twoją odżywkę + bronzer?
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej mam róż loverush z MAC praktycznie nowy z kartonikiem
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Odpisane ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Niestety nic, dziękuję |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
spodobała mi się jeszcze u Ciebie baza na pory
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
5) MAC- mineralize blush- w kolorze DAINTY- kod B90- też maźnięty 2-4 razy Pozdrawiam
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
5) MAC- mineralize blush- w kolorze DAINTY- kod B90- też maźnięty 2-4 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej znajdziesz cos u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1331826520??
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 5) MAC- mineralize blush- w kolorze DAINTY- kod B90- też maźnięty 2-4 razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Również nic, dziękuję |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za MAC- mineralize blush- w kolorze DAINTY- kod B90- też maźnięty 2-4 razy ?
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;32962983]czy za róż Maca cos wybierzesz?[/QUOTE]
Jedyne z twojego wątku co mnie zainteresowało to Ellie Saab perfumy ale Tobie ta wymiana się nie opłaca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dołożę te inne zapachy dla wyrównania wartości Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2012-03-17 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.