![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marzec - kosmetyki naturalne, perfumy, podkłady i inne
ZAPRASZAM DO KWIETNIOWEGO WĄTKU!!!
![]() Cześć ![]() ![]() Będę dodawać stopniowo więcej rzeczy. Czego szukam - głównie kosmetyków mineralnych (wolałabym już jakieś większe opakowania niż próbki w woreczkach strunowych): - Lumiere FF - Light Golden lub Light Medium Golden - Pixie - Sinnie 1 lub 2 - inne podkłady ŻÓŁTE (jasne, kryjące) - Rozświetlacze mineralne (bardziej żółte) - Róże mineralne Na wymianę mam: 1) 3 malutkie buteleczki jedwabiu BioSilk (z czarną nakrętką - zdaje się, że mają po 15 ml pojemności) 2) hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99% ![]() 3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 4) perfumy Nina Ricci - Ricci Ricci. Z 50 ml zostało ok. 60-65%. Dostałam je w prezencie razem z balsamem do ciała i żelem pod prysznic (zapakowane w pudełku i owinięte papierem z Sephory - 100% oryginał) 5) perfumy Calvin Klein - Eternity EDP. Ze 100 ml zostało ok. 50-55 ml. 100% oryginał, kupione w zaufanej perfumerii internetowej. Uwaga! Wymienię TYLKO I WYŁĄCZNIE na: Chloe - Chloe EDP, DKNY - Be Delicious Fresh Blossom, Hugo Boss - Femme EDP. 6) podkład Maybelline - Pure Luquid Mineral, odcień 021 NUDE. Z 30 ml zostało ok. 50-60% 7) 3 eyelinery Eveline, kolor czarny. Nieużywane, data ważności 08.2013 8) błyszczyk Vipera - Sweet&Wet 05 - brudny róż, raz lub dwa maźnięty, ale generalnie nie używam błyszczyków Edytowane przez nhung Czas edycji: 2012-04-25 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec - kosmetyki naturalne, perfumy, podkłady i inne
2) hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99%
![]() 3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
2) hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99% jest świeżutki, dostałam go 28.02 3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam,
interesują mnie: hydrolat z kocanki, olejek myjący i ew. Ricci Ricci ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Ricci Ricci
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś u mnie za: 2) hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99% ![]() 3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 i ewentualnie Ricci Ricci ??? Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2012-03-10 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
hydrolat z kocanki (BU) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) perfumy Nina Ricci - Ricci Ricci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za perfumy Nina Ricci - Ricci Ricci. Z 50 ml zostało ok. 60-65%. ?
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99%
![]() pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 ?
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
cos za nine?
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
hej, coś za 4) perfumy Nina Ricci - Ricci Ricci. Z 50 ml zostało ok. 60-65%. Dostałam je w prezencie razem z balsamem do ciała i żelem pod prysznic (zapakowane w pudełku i owinięte papierem z Sephory - 100% oryginał)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
2) hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99% jest świeżutki, dostałam go 28.02
3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 cos u mnie? ew. za sam hydrolat. ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za
4) perfumy Nina Ricci - Ricci Ricci. Z 50 ml zostało ok. 60-65%. Dostałam je w prezencie razem z balsamem do ciała i żelem pod prysznic (zapakowane w pudełku i owinięte papierem z Sephory - 100% oryginał) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za hydrolat i olejek myjący? Mam kilka rzeczy z twojej wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
hydrolat z kocanki (BU) - używałam go 2 razy w sumie na dwóch wacikach, więc zostało 99,99% jest świeżutki, dostałam go 28.02 3) pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kochana nie mam już go, ale to był tylko sampel w strunie.
![]() ![]() ew, poszukam poza wątkiem, bardzo mi zależy. ![]() ![]() mogę odlać trochę kwasu hialuronowego także jakbyś chciała, mam też granatowy cień z Inglota, ale jutro dopiero mogłabym cyknąć fotki, on jest w proszku w oryginalnym słoiczku.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-03-10 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
mam jeszcze Sephorę
![]() poza tym mogę zaproponować l'oreal roll on - taki podkład z "wałkiem", nie trafiłam z kolorem kompletnie...numer C2 - Rose vanilia. O taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cie-walka.html spod lady mogę też skusić paletką inglotową na 5 wkładów, odcienie naturalne, brązy/nude, jedynie pociapane na próbę ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2012-03-10 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- pomarańczowy olejek do mycia twarzy (BU) również użyty tylko 2 razy, dostałam go 28.02 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
2) hydrolat z kocanki (BU) 3) pomarańczowy olejek do mycia 6) podkład Maybelline ? ![]()
![]() |
#25 |
:)
|
cos za hydrolat i olejek pomaranczowy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za biosilk??
kończę studia lekarskie, 6ty rok ![]() ![]() zaczynam dbać o paznokcie i włosy ![]() wymieniam się KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post32819387 odpisuję u Ciebie, Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
mi nie odpisałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos za hydrolat i pomaranczowy olejek?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, chętnie poczekam na efekt testów. A balsam to taki jak w zalączniku, możliwe tylko, że moja butelka ma bardziej jasnoróżowy kolor.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.