|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
lancome, benefit, bourjois...kuknij ;)
Wymienię chętnie kilka rzeczy, w większości nowych, lub też użytych w niewielkim stopniu których użycie odkładam wciąż w przyszłość....
Ale powiedziałam sobie STOP! TO NIE MA JUŻ SENSU Po części nietrafione prezenty, lub zakupy nieprzemyślane (heh, kto by pomyślał że kobiety tak mają )Na kolorowo rzeczy zajęte, lub też wymienione. Wysyłam priorytetem, możesz pierwsza sprawdzić co dostajesz ) Są to rzeczy ze średniej półeczki, aczkolwiek takiej na wysokości wzroku, a nie pasa ![]() Ok, najpierw napiszę czego pragnę..... Róże, ewentualnie bronzery (revlon, nyx, elf itp) Można spróbować z perfumami których nie używacie (może Custo "Barcelona" ale jeśli coś wam się spodoba to pytajcie, piszcie co tam macie) A tutaj lista moich zajmowaczy miejsca w szafeczkach TWARZ: -Deborah Newskin Fondotinta (wet&dry) podkład w kompakcie mineralny. Pudełeczko z lusterkiem, gąbeczka (raz użyte dla sprawdzenia koloru. gąbeczka nieużywana) kolor 04 -Bourjois bronzer nr 05 tylko sprawdzony! wielki!! 16g! - Maybelline mineral power blush - simply coral II zostało pół - Elizabeth Arden luksusowy podkład w kompakcie beige, nowy w folii! lusterko+gąbeczka. 19g (honey beige) OCZY: -kredka Loreal contour khol (intense black) nowa -Bourjois volume clubbing tusz użyty może 4 razy (k. silver fever) -Maybelline XXL PRO podwójny z odżywką very black (nowy w kartoniku -Benefit cień lust dust (cloud 9) zużyty w ok połowie - Artdeco cień sypki mineralny (głęboki ciepły brąz z refleksem) nr346 zostało ok 1/3 -Inglot do kasetki granat perła 644(kilka użyć było), matrix blue 992 (sprawdzony kolor), fiolet/śliwka perła 16 kilka użyć było -Inglot vertigo prostakąt głęboki granat (50) zużycie niewielkie może 1/10.... USTA - Lancome błyszczyk Color Fever w kartoniku. Uzyty 2 razy, nie mój kolor - Lancome błyszczyk kremowy 4,5 ml kolor 357 + ewentualnie płyn do demakijażu dwufazowy razem z opakowaniem kartonowym. Nie użyte ani raz, nie otwierane nawet!. Jedynie tu nie mam pewności co do błyszczyka, bo nie ma na nim daty - I love milkshake kolor nude /róż o zapachu truskawek. 15 ml Duży!! tylko 'maźnięty. DOKŁADAM PERFUMY: -KATE MOSS, VINTAGE, śliczny ozdobny flakonik. 15 ml w kartoniku. Praktycznie nowe (bez 1 psika) -DAVIDOFF, Game (Cool water) zużycie ponad pół, z tym że flakon 100ml. Zostało jakieś 40 ml Po zatwierdzeniu wyślę pierwsza. Nie ma problemu. To jest mój "debiut" więc w razie czego już dziękuję za pomoc Zapraszam! Edytowane przez kierowniczka_ Czas edycji: 2012-03-10 o 17:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: lancome, benefit, bourjois...kuknij ;)
znajdziesz coś u mnie za
-Maybelline XXL PRO podwójny z odżywką very black (nowy w kartoniku - Artdeco cień sypki mineralny (głęboki ciepły brąz z refleksem) nr346 zostało ok 1/3?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a może coś umnie za:
-Bourjois bronzer nr 05 tylko sprawdzony! wielki!! 16g!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Bourjois bronzer nr 05 tylko sprawdzony! wielki!! 16g! Lancome błyszczyk kremowy 4,5 ml kolor 357 + ewentualnie płyn do demakijażu dwufazowy razem z opakowaniem kartonowym. Nie użyte ani raz. Lancome błyszczyk Color Fever w kartoniku. Uzyty 2 razy, nie mój kolor 304 crazy pink Odpisz u mnie proszę Link w podpisie
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
-Inglot do kasetki granat perła 644(kilka użyć było), matrix blue 992 (sprawdzony kolor), fiolet/śliwka perła 16 kilka użyć było -benefit lust duster
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
Deborah Newskin Fondotinta (wet&dry) podkład w kompakcie mineralny. Pudełeczko z lusterkiem, gąbeczka (raz użyte dla sprawdzenia koloru. gąbeczka nieużywana) kolor 04 ?
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za:
- Lancome błyszczyk kremowy 4,5 ml kolor 357 + ewentualnie płyn do demakijażu dwufazowy razem z opakowaniem kartonowym. Nie użyte ani raz. - I love milkshake kolor nude róż o zapachu truskawek. 15 ml Duży!! tylko 'maźnięty ??? |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
hejka, cos u mnie glownie za blyszczyki lancoma??
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają i się:
Maybelline XXL PRO podwójny z odżywką very black (nowy w kartoniku Artdeco cień sypki mineralny (głęboki ciepły brąz z refleksem) nr346 zostało ok 1/3? Mam róż mineralny everyday minerals wild vines 3/4 biga taki http://www.everydayminerals.com/store/wild-vines.html albo bronzer hoola benefitu, kilka razy maźnięty z wymianki? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
-Bourjois bronzer nr 05 tylko sprawdzony! wielki!! 16g!
-Maybelline XXL PRO podwójny z odżywką very black (nowy w kartoniku Cos u mnie?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
- Lancome błyszczyk kremowy 4,5 ml kolor 3 -Deborah Newskin Fondotinta (wet&dry) podkład w kompakcie mineralny. Pudełeczko z lusterkiem, gąbeczka (raz użyte dla sprawdzenia koloru. gąbeczka nieużywana) kolor 04 -Bourjois bronzer nr 05 tylko sprawdzony! wielki!! 16g! |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
oddam dusze za E arden i maybelline
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos uu mnie za lancome? błyszczyk i te mini zestaw?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za którąś z tych rzeczy :
-- Lancome błyszczyk kremowy 4,5 ml kolor 357 + ewentualnie płyn do demakijażu dwufazowy razem z opakowaniem kartonowym. Nie użyte ani raz. - I love milkshake kolor nude róż o zapachu truskawek. 15 ml Duży!! tylko 'maźnięty - tusz maybelline
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za błyszczyk Lancome Color Fever?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za -Maybelline XXL PRO podwójny z odżywką very black (nowy w kartoniku
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Czekam na odp
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za dwa błyszczyki Lancome?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597917 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

)
)