|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Michasiowe wypocinyDzien dobry wieczor,
Panie i Panowie, oto ja xD i moje wy(mio)pociny: na poczatek proste ale fajne kolczyki P.S. nie bijcie bo sie mojej peleleczce poskarze:P skargi i zazalenia kierowac do : BlackAngel :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Michasiowe wypociny
kolczyki i bransoletka
P.S. Doszly mnie sluchy ze sa na forum dwie blackangel. Skargi kierowac do tej mojej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
moje najladniejsze dzielo..chyba xD...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Foootyy zmniejszyć bo masakra! Naprzewijałam się trochę
![]() Nie wiem kto to jest Black Angel (wybacz ignorancję) ale Twoje loopy to... No masakra. Psują cały efekt. Pierwsze kolce byłyby świetne, ale cóż z tego kiedy druty straszą? Bransoletka ładna, jak by tam jeszcze kuleczkami pozakrywać dziurska to by było i-d-e-a-l-n-i-e! Kolejne kolce też ładne, ale na tym biglu szybko z ucha wyskoczą ![]() Ostatni komplet- no ładny to on może jest, w sensie, że ładne kolory i kompozycja ale te loopy to ja nie wiem, no załamka ![]() ![]() ![]() Co mogę dodać- praca, praca i jeszcze raz praca. Jeśli równie entuzjastycznie podejdziesz do biżu jak do zabawnych komentarzy (rozśmieszyły mnie przed kawą jeszcze- łał ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
odpowiednio wiele
![]() heurek : ucze sie wiec wyglada jak wyglada, zapalu nie zabraknie, gorzej z materialem xD Edytowane przez jaku Czas edycji: 2010-02-23 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witam ponownie, wiem ze się stęskniliście wszyscy wiec wracam xD
parę nowych tworów, nis szczególnego ale chwalić się będę , bo czemu by nie ![]() w turkusowych serduszka sa trochę koslawe ale nie zrobilem sobie jescze łig dżiga i robilem je recznie szczypcami. oceniajta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ten drugi wrzucik lepszy technicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witajta przy swiatecznym stolicku
![]() akurat dzis przyszla pora na kolejny wrzucik.Jako ze ktos z tworcow wymyslil sobie maksymalnie 10 zalacznikow do jednego postu, to damy 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
i slowo czynem sie stalo
![]() ![]() czesc z tych dziel robilismy juz jakis czas temu, czesc jest w miare nowa... pozdrawiam i czekam na komentarze (inaczej ![]() ![]() wasz jedyny, niepowtarzalny i oddany jakus no i black angel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Wydawać by się mogło,że zdjęcia są lepsze,niestety część jest nieostra,zamazana.Prezent acja biżuterii to też jest ważny element jej tworzenia.Nie wiem,mam takie osobiste odczucie,że Twoja biżuteria jest pełna chaosu-ale jak mówię,to tylko moje prywatne odczucie.Najciekawsza wydaje mi się ta praca,natomiast z jednej strony mnie to połączenie kolorystyczne przyciąga,z drugiej aż boli.
Niemniej loopy są niedokładne,niestaranne i niepodoginane...poświęć temu trochę uwagi.Estetyka ponad wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
moglbym prosic o dokladniejsze wytlumaczenie fenomenu "chaosu" w moich pracach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ależ naturalnie.Tu-kolczyki wyglądają na zdjęciu,jakby układały się tak jak będą chciały.Możliwe,że to z powodu ułożenia/zawieszenia właściwie na zdjęciu.
Tu z kolei-nie obraź się,naprawdę nie mam tego na celu-ta kompozycja po prostu kojarzy mi się z cyrkowymi karuzelami.Komuś na pewno się spodobają,do mnie po prostu ta para niestety nie przemówiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To ja tu wpadłam Michał łobejzeć Twoją biżu, a tu zdjęć ni mo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.