|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
PAŹDZIERNIK H&M, Reserved, Zara, kosmetyki, Lampa UV, DecoupageNIEAKTUALNE
Witam w moim wątku ![]() Mam do zaoferowania kilka rzeczy na wymianę. Jeśli jesteś początkująca lub masz negatywa - wysyłasz pierwsza ![]() Odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. Jeżeli nic nie znajdziesz napisz chociaż "nic", szanujmy swój czas. Noszę rozmiar XS/S, numer buta 38 i takich rzeczy szukam. Kosmetyków raczej nie potrzebuje ![]() Czarny - dostępne Czerwony - wymienione Niebieski - dokładka
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-13 o 19:43 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK H&M, Reserved, Zara, kosmetyki, Lampa UV, Decoupage
Sweterek rękaw 3/4
Uroczy sweterek z rękawami na 3/4 Rozmiar 10/38, ale dobry też na 36 Stan db Czarny sweterek Reserved Rozmiar S, na M też będzie ok Stan bdb Sweterek CROPP Rekaw 3/4, stan bdb (można by ogolić) Rozmiar S Sweterek ZARA Rozmiar z metki l, ale to S/M Stan bdb Bluza Terranova rozmiar S stan idealny Cubus 75B (moim zdaniem A/B) Stan bdb Czerwony Rozmiar 34/75 Duuuuży push up Stan bdb Różowy Rozmiar 36/80 Duży Push up Stan bdb Siwy w gwiazdki Rozmiar 36C Kupiony i przymierzony, niestety oderwałam metki Stan idealny Marks & Spencer 36C Nowy, tylko papierowa metka wygnieciona troszkę ![]()
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-05 o 16:14 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Bluza CROPP
rozmiar XS Stan bdb Jeansy Rozmiar 25 stan bdb Tregginsy ICHI Rozmiar S, dobre też na M Stan bdb Tylko na inne tregginsy Śliczny sweterek Rozmiar s stan bdb Cudowna sukienka (tunika) New Look W pasie guma, niżej falbanki Brak metek z rozmiarem (wycięłam), ale myślę że XXS/XS Dla chętnych podam wymiary Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-26 o 18:25 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka h&m
Rozmiar 34, ale na 36 też będzie ok Stan bdb Spódniczka mini h&m Jest z "brudnego jeansu" Rozmiar 34, stan idealny Krótkie spodenki Rozmiar z metki 9-10 lat, ale to xs-s Z tyłu napis Babe Stan bdb Krótkie spodenki Marszczone, kieszenie po bokach Będą dobre na xs/s/m, dzięki gumie w pasie są rozciągliwe Długi Kardigan Clockhouse Rozmiar M, na S też pasuje Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-11-25 o 13:07 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Strój kąpielowy
rozmiar xs stan bdb Strój kąpielowy rozmiar 34 Dostałam jako nowy, nie używałam Śliczna sukienko-tunika Kokardki i perełki na ramionach Rozmiar S/M Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-12-01 o 13:09 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika Bershka
Rozmiar S stan db, bo można by było troszkę ogolić Cieniutki sweterek River Island Rozmiar 32, ale to 34-38 posiada małą, prawie niewidoczną plamkę, nie próbowałam sprać, więc nie wiem czy da radę zainteresowanym prześlę fotkę Tunika Stradivarius Guziczki przy rękawach Zdjęcie rozświetlone, kolor idealnie czarny Rozmiar S Stan bdb Koszulka Rozmiar S stan idealny, miałam na sobie raz Śliczny golfik z bufkami TOPSHOP rozmiar 36 stan idealny
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-11 o 18:52 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kurteczka Philip Russel
Rozmiar xs/s Długość 90cm Do wymiany zamek (brakuje tej części którą się zapina )Stan bdb Ciepły płaszczyk Colours of the World Rozmiar 34/36 Długość 100cm Kolor jasno-pudrowy róż Stan bdb Rękawiczki z jednym palcem CROPP Do ogolenia Rękawiczki "skórzane" Stan bdb, nie chodziłam w nich ani razu, ale trochę leżały
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-11-25 o 12:46 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Chusta w kwiaty
Nowa, ale zauważyłam małą dziurkę, do złapania nitką Bokserka z koronką New look Rozmiar z metki 40 ale ja nosiłam jako oversize Marynarka Reserved Rozmiar 34 Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-11 o 18:56 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka floral takko
Rozmiar 34/36 stan bdb Śliczna spódnica z kokardą Ołówkowa, stan idealny (przepraszam że nie wyprasowana )miałam ją na sobie tylko raz na ok. 2 godz rozmiar z metki m, ale to zdecydowanie XS dla chętnych podam wymiary Sukienka Japan style Rozmiar S Stan bdb Rozkloszowana spódnica h&m Rozmiar 36 Stan bdb Spódnica ICHI Z wysokim stanem Rozmiar XS stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-11 o 19:00 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuch Rozmiar 36 Może komuś będzie potrzebny do szkoły kosmetycznej albo fryzjerskiej Stan bdb Satynowy usztywniany stanik h&m 70A - apetyczna czekolada (zdjęcie zapożyczone) Satynowy stanik srebrny h&m 70A nie usztywniany ale ma miejsce na gąbeczki krój identyczny jak poprzedni ![]() Balerinki rozmiar niby 39, ale to jest 38 długość wkładki 24,5cm Stan bdb Trampki Atmosphere
Rozmiar 37 Stan bdb, jedynie w jednym bucie oderwała się materiałowa wkładka, jednak w niczym to nie przeszkadza ![]() Imprezowa tunika Rozmiar chyba S/M ale to taki oversize Stan bdb Fioletowe rurki Rozmiar S Na tylnej kieszeni ośmiornica z cekinów Stan bdb Spódniczka Mango Rozmiar S/M Stan bdb Różowy kardigan Rozmiar 38/40 Kolor dużo żywszy niż na zdjęciu Stan bdb-
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-12-01 o 13:10 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Kombinezon Coccodrillo
Rozmiar 68 (3-6 miesięcy) ale chętnym podam wymiary, bo może pasować też na większe dziecko. Bardzo ciepły, porządnie wykonany. Dałam za niego 199zł, synek chodził w nim tylko 2 miesiące, więc nie oddam za drobiazgi. Stan idealny. Dodaję rękawiczki. Śpiwór do wózka Czarny, plamy winą aparatu Środek z owczej wełny Dookoła zapinany na zamek U góry jest ściągacz, można zrobić "kaptur" Stan bdb Buciki GEOX Rozmiar 24 Stan bdb- Kurteczka H&M Rozmiar 1,5-2 lata Na 2,5 też będzie ok Stan bdb Ciepła bluza "Tomek i przyjaciele" Rozmiar 98cm Polarowa kolory dużo bardziej intensywne niż na zdjęciu Stan bdb, mało używana Szlafrok "Bob budowniczy" Rozmiar 92cm Polarowy Stan bdb
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-12-07 o 18:31 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Duża kosmetyczka
Może robić za torebkę W środku 3 kieszonki na zamek Stan bdb Prostownica Babyliss Nie będę za nią wybredna bo ma swoje lata ![]() Stan db Nożyczki do cieniowania Raz użyte Portfel Hello Kitty Stan db - kieszonkę na drobne w jednym miejscu trzeba by zszyć
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-11-05 o 20:15 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Lampa UV
Oddaję bo nie używam ![]() Wszystkie żarówki działają, lampa była używana góra kilkanaście razy Stan bdb Do lampy dodaję: tipsy, pędzelek, polerkę, gilotynę
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-11 o 19:10 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw do decoupage
Ponad 60 serwetek, kilka jest nie w całości ![]() Lakier akrylowy w sprayu Lakier akrylowy bezzapachowy Farba biała, beżowa i złota Klej do drewna Papier ścierny Świeczniki Gratis- kolczyki, wystarczy zetrzeć papierem naklejone serwetki i udekorować po swojemu Farby akrylowe - idealne do cieniowania
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-10-11 o 19:14 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Laktator ręczny Canpol Babies
Raz użyty Mazak na plamy usuwa plamy Małgorzata Caprari "Kuchnia za trzy grosze" (Prada ziół, przystawki, "zupki-bidule", dania jednogarnkowe, dania jarskie, parówki na wiele sposobów, dania rybne, jerzyny znane i nieznane, desery) Oda Tietz "Najlepsze ciasta z blachy" (ulubione ciasta z blachy, wyborne ciasta na proszku, słodkie przysmaki drożdżowe, serowe delicje, nie tylko na Boże Narodzenie, pożywne ciasta i inne wypieki, drobne smakołyki) Claudia Daiber "Tabele kalorii" Mały poradnik zdrowego żywienia Gerd Mietzel "Wpowadzenie do psychologii" (sposoby uprawiania psychologii i jej zastosowania, podstawowe problemy psychologii rozwoju, wiedza o czterech procesach poznawczych: o spostrzeganiu, o uczeniu się, o rozwiązywaniu problemów i o procesach pamięciowych, procesy motywacyjne, emocjonalne oraz sposoby radzenia sobie ze stresem, psychologia procesów społecznych, takich jak: spostrzeganie ludzi, powstawanie i rola uprzedzeń, zachowania konformistyczne itp.) Jonatan Dunkel "Apokalipsa" ( Czy nasza cywilizacja uniknie samozagłady, co czeka nas w trzecim tysiącleciu, jakie jest rozwiązanie zagadki tajemniczej liczby 666, czego dowiemy się z przepowiedni Nostradamusa) Małgorzata Carpari "Kuchnia Polska na każdy dzień roku" (20 codziennych jadłospisów, 5 piątkowych jadłospisów, 5 niedzielnych jadłospisów, Specjalne okazje, przepisy dodatkowe) Candace Bushnell "Seks w wielkim mieście" Michelle LaVigne "Porwani"
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-11-06 o 20:29 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Podkład Oriflame Beauty
Odcień sand NOWY 3szt Olejek stymulujący wzrost paznokci NOWY Męska woda toaletowa Excite by Oriflame 30ml NOWA Pomadka Triple core Odcień Nude love Wypróbowana Olejek na gorąco do włosów suchych i zniszczonych NOWY 2szt Woda toaletowa City Oasis 30ml NOWA
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-12-12 o 12:30 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Krem wygładzający włosy bez spłukiwania (zostało ponad połowa)
Ogórkowy krem do ciała ok.70% Głęboko nawilżający krem do stóp raz użyty Galaretka z peelingiem Bellissimo secrets raz użyta Woda toaletowa Scentini Citrus Chill ok.80-85% Żółty lakier do paznokci raz użyty Jagodowy lakier do paznokci raz użyty Relaksująca sól do kąpieli Swedish Spa ok.80-85% Ozdoby do paznokci: - srebrne serduszka - małe różowe serduszka - małe żółte serduszka - granatowe gwiazdki - fioletowe kwiatki - srebrne cyrkonie - żółte gwiazdki - pudrowo różowe serduszka - żółte serduszka, puste w srodku - drobniutki srebrny brokat - brokat niebiesko-morski - brokat złoty - paseczki ala brokat zielone - brokat: fioletowy x2, złoty, brązowy, rudy, srebrny, jasnoniebieski, biały, różowy, czerwony, granatowy Perfumowana woda toaletowa Giordani Gold 50ml NOWA Krem do rąk i całego ciała Giordani Gold NOWY Błyszczyk Hello Kitty by h&m strawberry NOWY Żel do masażu silk & cashmere NOWY Woda toaletowa City Jungle 30ml NOWA Tender Care miodek waniliowy NOWE Cienie do powiek w ołówku very my kolor lilac metal NOWE Cień -brokat do powiek złoty, raz czy dwa uzyłam. Krem korekcyjno- pielegnacyjny (coś jak korektor) Pure skin hide&treat, uzyłam ze trzy razy Nawilżająco- rozświetlający balsam do Ciała SPF 15 - zostało ok 75% Modelująco - opalający krem do ciała, myslę że zostało ok. 40-35% Gliss Kur Magiczne serum- spray Do włosów długich, skłonnych do rozdwajania się Zostało ponad 60% Maska do włosów z jedwabiem Profesjonalna Nawilża, regeneruje, chroni kolor 500 ml NOWA Odżywka i szampon Garnier Fructis Odżywki - 0k.50% Szamponu - ok. 75% Elvie White Magic Otul się pięknym zapachem wody toaletowej Elvie White Magic. Jak płatki śniegu iskrzące się w słońcu, zapach pozwala uchwycić wyraźne, słoneczne światło zimy dzięki płatkom neroli pląsającym przed delikatnymi nutami jaśminu ukrytymi w sercu zapachu. Akcenty piżmowe otaczają Cię w czułym uścisku. 50 ml Ubytek jednego psika, są w katoniku i folii ![]() Podkład Studio Artist Odcień Fair Nude Pożegnaj się na zawsze z lękiem przed ostrym światłem, przed którym nie ukryją się żadne niedoskonałości! Poradzi sobie z nimi kompleks Illuma Flair, który rozprasza światło, rozświetla cerę i nadaje jej doskonały, naturalny wygląd. Lekka formuła podkładu wspaniale sprawdza się na skórze i sprawia, że jest ona nawilżona, promienna oraz się nie błyszczy. SPF 15. 30 ml NOWY
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-05 o 16:29 |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa Eclat Weekend
Poczuj zew wolności dzięki nowej wodzie toaletowej Eclat Weekend. Fantastyczne połączenie aromatycznej czerwonej porzeczki i soczystej gruszki subtelnie przechodzi w wyrafinowany bukiet róży stulistnej i kwiatów wodnych. Aksamitna nuta brzoskwini i piżma poprowadzi Cię do romantycznej krainy pełnej niezapomnianych emocji. W sam raz na weekend! 50 ml Woda toaletowa Ascendant Zaskocz go zapachem wody toaletowej Ascendant, który podkreśla sedno męskiego piękna. Bergamotka, koper io wanilia tworzą wyraziście orientalny zapach. 30 ml OBYDWIE NOWE, ZAFOLIOWANE Tusz do rzęs Wonder czarny NOWY Złuszczający scrub Swedish Spa Jeśli Twoja skóra potrzebuje regeneracji, zastosuj aromatyczny scrub do ciała, który wygładzi ją i nada jej cudowną miękkość. Kryształki soli i sproszkowane łupiny migdałów złuszczają naskórek, a olejek imbirowy pomaga zwalczać wolne rodniki. Nawilżający kompleks Hydracare+, olejek ze słodkich migdałów i witamina E pozostawią skórę zdrową i miłą w dotyku. 150 ml NOWY Regenerujący krem do rąk na noc Swedish Spa Podaruj swoim dłoniom odżywczą kurację, która zapewni im niezwykłą miękkość i wygładzenie. Kompleks Hydracare+ nawilża suchą skórę, a olejek imbirowy przywraca jej zdrowy wygląd. Bogaty w witaminy olejek ze słodkich migdałów dba o regenerację skóry, kiedy Ty smacznie śpisz. 75 ml NOWY Woda toaletowa Fire Pasjonujący Fire jest połączeniem zapachu kwiatów z korzennym ciepłem, które tworzą uwodzicielski zapach pozostawiający ogromne wrażenie. Ciepła, orientalna mieszanka rozpoczyna się nutą bratków oraz lilii, następnie uderza akcentami goździka, egzotycznego drewna i ciepłego bursztynu. 30 ml NOWA Woda toaletowa Cinderella W sam raz dla małej damy ![]() NOWA Żel do mycia ciała i włosów Cinderella NOWY
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2012-01-02 o 18:24 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za męską wodę i mydełka?
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
hej, coś za czarną spódniczkę ołówkową z kokardą?
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1318349426 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1318349694 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1318349776 ???
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie? podoba mi sie pare rzeczy
np kitel, rekawiczki, podkład oriflame Edytowane przez duvala Czas edycji: 2011-10-11 o 19:03 |
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
hej, coś u mnie za treginsy ichi i te skarpetki z pomponami ? (jesli są nowe)
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś za męską wodę i tregginsy?
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1318350045
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1318350595 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1318350595 cos u mnie?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
witam,znajdziesz coś za mydełka i sól do kąpieli- zapraszam do wszystkich wątków
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.