|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Marzec: Lily Lolo; Pixie Cosmetics; Catrice i in.
WĄTEK WYMIANKOWY ZAMYKAM- NIEAKTUALNY OD 09.07.2012
Posiadam: Lily Lolo róż w odcieniu Clementine (zużycie opakowania oceniam na 1/2- po pionowym obróceniu słoiczka poziom różu dzieli je na pół) Blondie (użyty trzy razy- starczy jeszcze na dwa/ trzy testy) oraz Candy Cane (po jednokrotnym użyciu) Pixie Cosmetics póbki podkładów CDL: Aubrey 1 (użyty jeden raz) oraz Ailive 1 (użyty jeden raz) próbka Kiss of Sun (puder matująco-wygładzający): posiadam dwie próbki z różnym stopniem zużycia- ich łączna zawartość na pewno jest większa niż pojedynczej, nowej próbki Catrice Mineral Powder Make-Up odcień 020 Sahara Beige (użyty dwa razy)- wymiana z Agnieszka_Edyta Cienie sypkie Bell (no 10) i myScret (no 4 Star Dust)- odcienie z kategorii cielistych, po jednorazowy teście paskowym Garnier 100% Color nr415 (głęboki mahoniowy szatyn) (termin 02.2013) Dokładka (19.03): Blusche Full Matte White Mocha (próbka, po jednokrotnym teście) Pixie Cosmetics opakowania pudrów CDL (w jednym (termin 01/2013) jest Ellette2 zmiksowany z jedną próbką Aubrey1, pozostałą ilość oceniam na jakieś dwie pełnowymiarowe próbki, ten słoiczek jest lekko uszczerbiony w drugim są resztki Trixie 1- około jednej próbki, ale termin upłynął 01/2012) wymienię je jako opakowania, puder pozostawiam w środku bo ciężko jest zdjąć sitko może bardziej doświadczone Wizażanki sobie poradzą.... Naturalne Piękno: puder perłowy (połowa opakowania 10 g- ocena wizualna) 12/2013 mother of pearl (1/3 opakowania 20 g - ocena wizualna) 08/2013 Dokładka 26.03 Ziaja Rebuild, termo wyszczuplanie, żel rozgrzewający (opakowanie czerwone)- zostało około 2/3 opakowania, termin przydatności 07.2013 Joanna Naturia Color, 242 Palona Kawa - nowe, termin przydatności 11.2012 Soczewki kontaktowe Bausch&Lomb SoftLens59 (para): moc (-8), krzywizna 8,6, termin 05.2016 (zakupione na allegro, została mi ostatnia para, której już nie zużyję- jestem po laserowej korekcji wzroku ![]() Zapraszam Kolor szary- wymienione. Edytowane przez maga.pol Czas edycji: 2012-07-09 o 11:57 Powód: aktualizacja oferty wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Dot.: Marzec: Lily Lolo; Pixie Cosmetics; Catrice i in.
Catrice
Mineral Powder Make-Up odcień 020 Sahara Beige (użyty dwa razy) Cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Catrice
Mineral Powder Make-Up odcień 020 Sahara Beige (użyty dwa razy)
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Lily Lolo
róż w odcieniu Clementine Pixie Cosmetics póbki podkładów CDL: Aubrey 1 (użyty jeden raz) oraz Ailive 1 (użyty jeden raz) próbka Kiss of Sun (puder matująco-wygładzający): posiadam dwie próbki z różnym stopniem zużycia- ich łączna zawartość na pewno jest większa niż pojedynczej, nowej próbki Catrice Mineral Powder Make-Up odcień 020 Sahara Beige (użyty dwa razy)???
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hej cos u mnie za roz lily? mam skruszona ziemie egipska bikor ok 5 gr.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Bardzo podoba mi się taka wymiana
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Pixie i LilyLolo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za clementine?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż clementine?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Szopenhaga, lawendowa1, wisienka_na_torcie: odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
czy coś u mnie za puder perłowy, mother of pearl, róż Lilly Lo clementine i próbkę blondie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598915 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jakby co, to melduj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Oto co mam w moich skromniutkich zbiorach
![]() górny rząd od lewej: Lucy Minerals Petal, Lily Lolo Oh La La, Lumiere Poppy, EDM Vikki's Radiant Creation (stara wersja bez LL); dolny rząd: Lily Lolo South Beach, Meow Bronzer Sizzle, Meow Tinted Glow Powder Jadeite. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Czyli:
ode mnie Cytat:
Cytat:
Jeżeli pasuje Ci taka wymiana, to zapraszam na PW. Jeśli coś chciałabyś zmienić, to czekam na poprawki z Twojej strony. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie przeszkadza mi że mają ryski, pudełeczka bardzo mi się przydadzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.