![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() KWIECIEŃ mięta, mgiełki, aktówka - wiosna! :)NIEAKTUALNY!
NOWY WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=33841477 #post33841477
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-30 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWIECIEŃ mięta, mgiełki, aktówka - wiosna! :)
Marynarki i żakiety:
1. Dżinsowa marynarka Envy Wykonana z przyjemnego dżinsu Rozmiar S/M Niezapinana sprzedana 2. Biała z bufkami Dopasowana Krótki rękaw z delikatnymi bufkami Żakiet jest wiązany, dopasowany Rozmiar S (z metki), na XS też będzie ![]() stan: db+
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-12 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Bluzy, kangurki: 1. Emo bluza MOODO
Stan: db+ Rozmiar: pasuje na S i M 2. Bluza kangurka w paski Z kapturem Modny nadruk ![]() Rozmiar S
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kardigany, swetry : 1. Sweterek pudrowy róż Rozmiar: XS/S rękawy 3/4 Stan bdb 2. Krótki sweterek na guziczki w kolorze ciemny róż/malinowy Sięga do żeber rozmiar z metki to M/L, ale to bzdura - pasuje na S/M Jest elastyczny Ma długi rękaw Zdjęcia dodam pozniej ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-10 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mgiełki:
1-2. NOWA (bez metek) mietowa koszula oversize Lekko prześwituje - mgiełka Bufki na rękawach Zapinana na guziczki TYLKO ZA COŚ EKSTRA 3-4.Mgiełka brzoskwioniowo-koralowa Kolor najlepiej ukazany na 1 zdjęciu Będzie dobra na osoby noszące rozmiary od XS do M
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-10 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki, t-shirty
1.Z żabotem Kawa z mlekiemBufki na rękawach Kolor to kawa z mlekiem (brąz) Nie oddam łatwo! Marka: Atmosphere Rozmiar M/L lub oversize 2. Neonowy t-shirt CHEROKEE Świetny t-shirt firmy Cherokee z napisem "I wanna rock your world" Rozmiar: S, na XS rownież będzie pasować Stan bdb 3. Gładka czarna bluzka Stan bdb, żadnych wad Jest w kolorze głębokiej czerni - zdj robione z lampą Dekolt w łódke Rozmiar M/L, osobiście nosiłam luźniejszą - jako oversize
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-01 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki bokserki:
1. Musztardowa bokserka z sercem Bokserka w odcieniu musztardowym, ciepłym zółtym ![]() Modny motyw serca. Rozmiar S Stan bdb Marka: Giovanni collection 2. Biała bokserka z nadrukiem świetny, modny nadruk ![]() rozmiar S 3. Czerwona bokserka Nadruk z cekinów, jest nienaruszony Rozmiar z metki to S/M, ale wg mnie jest bardziej na S
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-10 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki tuby & na długi rękaw:
1. Pasiak marki Atmosphere (long) - ostatnie zdjęcie Bardzo fajnie przylega do ciała ![]() Długi rękaw Rozmiar S/M 2. Tuba w kolorze szarym jest długa, idealnie nadaje się do spodni, spodenek, spódniczek Kolor szary Po boku marszczenia, dzieki ktorym idealnie dopasowuje sie do figury Stan bdb 3. Bluzka-tunika marki Terranova odcinana pod biustem paskiem, bez ramiączek, z tyłu wiązana Stan bdb Rozmiar M
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-10 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Tunika:
1. Biała long tunika opadająca na ramię Jest ekstra, bardzo wygodna ![]() Pasek, który widać na ramieniu nie jest częścią tuniki! To bokserka z pod spodu ![]() Rozmiar S/M
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Rurki:
1, 2 i ostatnie! Niebieskie rurki z wyższym stanem Fabryczne przetarcia Super dopasowują się do figury ![]() Posiadają szlufki na wąski i szeroki pasek Rozmiar S/M Stan: bdb-, jeden guzik odpadł Kolor przekłamany na 1 zdjeciu! Najlepiej kolor oddaje zdjęcie 2 i 3 3.Spodnie "marmurki" Rozmiar XS/S Gwiazdki na kieszeniach Proste nogawki
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-11 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Spódniczki, szorty:
1. Dżinsowe spódniczki w rozmiarach M dokładka 6.04 2. NOWA czerwona ołówkowa spódniczka z wysokim stanem Bez metki, tylko przymierzana Prążkowana Super się układa Długość midi - troszkę dłuższa niż na zdj TYLKO ZA COŚ EKSTRA 3. Szorty DIY marmurki z flagą UK na kieszonce Rozmiar S/małe M TYLKO ZA COŚ EKSTRA - rezerwacja 3. Jasne szorty z ćwiekami! Stan: bdb-, odpadło kilka ćwieków, nie rzuca się to w oczy Rozmiar S
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-15 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Bielizna:
1. Biustonosz bardotka PRIMARK 80B Biustonosz bardotka w kolorze intensywnej czerni, bardzo wygodny i świetnie dopasowany. Kupiony w Primarku. Raz założony do sukienki - okazał się za mały niestety Biustonosz posiada śliczne koronki i kokardkę. Jest naprawdę piekny. Nie jest to push-up, ale posiada wkładkę podnoszącą biust. Oczywiście posiada szlufki na ramiączka 2. NOWE majtki wyszczuplające Białe z seksowną koronką Bez metki, wyprane (zawsze piorę bieliznę po kupnie) Przymierzane na spodenki, a więc nie ma się co martwić Rozmiar M Leci do mmona24
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-01 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki:
1. Woda toaletowa ORIFLAME Eau de Toilette City Oasis Zostało jeszcze 1/2 opakowania Oto zapach, w którym kryje się potęga życia i moc natury! Pulsujący, wibrujący, budzi w Tobie zew przygód. Owocowy koktajl śliwkowo-jabłkowy z dodatkiem słodkiego toffi to nieprzerwany strumień radości i energii. Cena katalogowa to 35 zł.
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Aktówka i Dodatki: 1. Egzotyczna wiosenna apaszka/chusta 2. Świetna torebka-aktówka
W kolorze czekoladowy brąz, dość ciemny Jest świetna, dość pojemna, aczkolwiek nie mieści A4 Posiada rączkę do ręki oraz długi, regulowany, odpinany pasek na ramię Stna: bdb- ma dwie ryski z tylu, zupelnie tego nie widac przy noszeniu (dla zainteresowanych wysle zdj), w jednym miejscu pasek na ramie jest przetarty
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-18 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 15.04: 1. Czarna bokserka New Yorker Prążkowana Rozmiar z metki XS, wg mnie stanowcze S 2. Miętowa bluzka z guziczkami przy dekolcie Rozmiar M wg mnie Rękaw 3/4 Nie oddam łatwo, nie wiem, czy chcę wymieniać ![]() sprzedana przez szafę Zapraszam, już można pisać! ![]()
Październik ![]() Edytowane przez never6mindx Czas edycji: 2012-04-22 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za majtasy wyszczuplajace?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1333289040 ?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dziala dziala
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- karta jest bez wad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
kochana niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oriflame ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- niestety taka wymiana byłaby dla mnie średnio opłacalna ![]() pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za spodenki z cwiekami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
spodobały mi się przy bliższym spojrzeniu jeszcze biała bokserka /rurki z wysokim stanem
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to jest sukienka mnie jest do kolan tutaj masz dokładne wymiary proszę :
Sukienko/tunika np. do getrów,) zielona część na biuście czarny, rozszerzany dół składający się z trzech falban, ściągacz pod biustem zrobiony z elastycznej, rozciągliwej gumy, Tally Weijl rozmiar z metki to XL/42/14, ale sądzę ,że będzie dobra na „L”, a może nawet na "M" ,nie jest to moim zdaniem xl,(Jest dosyć rozciągliwa, ale tak jak napisałam rozmiarowo między M, a L podaję wymiary żeby rozwiać wątpliwości: szerokość ściągacza pod biustem to ok39cm (w pozycji leżącej), a długość mierząc od ramiączka do dołu to ok.80 cm,(mnie jest do kolan-mam 160cm) stan bardzo dobry. Najlepiej jakbyś się zmierzyła ja noszę s/m i jest mi w sumie dobra tylko jestem za niska, ponieważ ta część, która jest na biuście z zameczkiem jest u mnie pod nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
2. Jasne szorty z ćwiekami! Mają wyższy stan Stan: bdb-, odpadło kilka ćwieków, nie rzuca się to w oczy Rozmiar S ![]() ? odp u mnie proszę ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- wiesz co zobaczyłąm kieszenie i jednak podziękuje ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej kochana
tutaj jest moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post33232766 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.