![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj, rozmiary głównie S,M. Buty 39-41
Nieaktualny
Witam, Mam do wymiany kilka ciuszków, które zalegają mi w szafie. Większość z nich była kupiona i nigdy nie używana. Z racji tego, że moje rzeczy są w idealnym stanie, będę dość wymagająca. Zdjęcia robione są telefonem więc jakość nie jest dobra, kolory w rzeczywistości są bardziej żywe. Obecnie studiuję w innym mieście i do niektórych ciuszków mam dostęp mniej więcej co dwa tygodnie, więc proszę o cierpliwość. Potrzebuję szczególnie: Spódniczek bandażowych Białych nowych i w idealnym stanie t-shirtów, bokserek Kurtki jeansowej najlepiej ramoneska Sukienek letnich Wysokopółkowych perfum Krótkiej ekoskórki Szortów Legginsów Dobrego podkładu w jasnym odcieniu DOKŁADKA 17.05 Beżowe spodnie z zakładkami i mankietami (bez paska) miałam na sobie raz, niestety za duże, pasują raczej na M ![]() Rurki dobre na S stan bdb + Ciemnofioletowe satynowe spodnie terranova rozmiar XS, ale dobre na S Beżowa dłuższa koszula z żabotem i koronką na plecach (bez paska), stan idealny, oddaję bo za duża, rozmiar M, za coś ekstra! długość 70 cm, pacha-pacha 47 cm, pas 43 cm Sweter wywijany, bordowy (ciemniejszy niż na zdjęciach) stan dbd+ (właściwie nie ma śladów użytkowania) Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-07-18 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj, rozmiary głównie S,M. Buty 39-41
1. Sukienka we wzory w rozmiarze L (jak dla mnie bardziej M) nigdy nie używana, kupiona była z zamiarem zwężenia i tak już została w szafie. Ma cieniutkie ramiączka i plecione sznureczki do wiązania na szyi, długość mniej więcej przed kolano. Nie jest prześwitująca bo pod wierzchnią warstwą jest jeszcze podszyty materiał, z boku suwak kryty. Nie ma
2. Sukinka/tunika jasnożółta terranova. Nowa z metką. Dekolt zakładany, w dwóch miejscach gumeczki. Kolor jest nieco jaśniejszy niż na zdjęciu. Rozmiar z metki M, ale dobra będzie też na S z większym biustem. 3. Sukienka w kwiaty z cienkiego materiału a'la satyna. Rozmiar S, długość do kolana. Założona jeden raz, nie widać na niej żadnych śladów użytkowania. Bardzo zwiewna, idealna na lato. Niestety dla dziewczyn z większym biustem, czyli nie dla mnie ![]() 4. Sukienka tuba z przodu obszyta ciemnofioletowymi cekinami, tył gładki czarny. Nowa z metką. Rozmiar uniwersalny, raczej S/M. Długość przed kolano. Mocna gumka więc sukienka się nie zsuwa. Kupiona była na sylwestra ale w końcu została niewykorzystana. Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-05-22 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
5. Sukienka bez ramiączek w kolorze neonowego różu, Terranova rozmiar M. Sukienka jest uszyta z kilku warstw tiulu, dół jest asymetryczny. Góra usztywniana jest drutami, zapinana na suwak. Sukienka jest nowa - kupiłam ją z myślą o pomniejszeniu, bo nie było już mojego rozmiaru ale jakoś nie po drodze było mi do krawcowej
![]() 6. Jasnożółta sukienka Select rozmiar 8 (S). wiązana na szyi. wszyte gumeczki. Kilka razy ubrana, w stanie idealnym długość 69 cm szerokość (w miejscu gdzie jest gumka) 30 cm w biuście się dopasowuje ze względu na gumki Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-05-31 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
7. Spodenki do kolan z wysokim stanem terranova rozmiar z metki XXS, ale dobre na XS małe S. Stan idealny.
spodenki długość 74 cm pas 37 cm biodra 44 cm talia 28 cm 8. Ciemnozielone sztruksowe rurki Terranova, rozmiar z metki chyba XS, ale to raczej S, ubrane może dwa razy 9. Długa koszula zapinana ze stójką, nowa. rozmiar S 10. Jeansowa marynarka z ćwiekami, z działu dziecięcego na 154 cm (ja mam 170 cm i była dobra, jedynie rękawy lekko przykrótkie - nosiłam podwinięte) stan właściwie idealny - za coś ekstra wymiary Długość od ramienia 57 cm Pacha-pacha z przodu 40 cm (kiedy jest zapięta) Rękaw od pachy 43 cm 11. Koszula Marks&Spencer rozmiar chyba 38, stan idealny - za coś ekstra Wymiary: długość od ramienia 61 cm w talii 40 cm pacha-pacha 46 cm 12. Brązowy kardigan , rozmiar uni ale dobry na S/M stan dobry- (do ogolenia poza tym ma nieładnie wykończone dziurki - przy noszeniu nie widać, może mieć jakieś drobne zaciągnięcia) 13. T-shirt terranova stan bdb rozmiar M Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-06-09 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
14. Różowe tenisówki/baletki, rozmiar 41, stan idealny - za coś super
15. Czerwone buciki w kratkę w rzeczywistości żywe kolory, rozmiar 39/40. mają małą wadę (foto), stan bdb 16. Srebrne sportowe buty cropp, środek pastelowo różowy. Rozmiar 41, raz założone, wyleżały się w szafie więc nieco przykurzone. Będę wybredna 17. Wysokie trampki w neonowych kolorach, stan dbd (nie mają żadnych wad, były założone chyba jeden raz albo wcale, ale długo leżały na dnie szafy i przyda się odświeżenie). Mam dwie pary rozmiary 38 i 40. Rozmiar 40 zarezerwowany 18. Czarne trampki z lakierowanymi wstawkami, rozmiar 40, stan bdb, kilka razy miałam na sobie, kupione chyba w CCC. Za coś fajnego Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-05-15 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
19. Neonowo różowe (jaskrawsze niż na zdjęciu) sandałki na niskim obcasie, lakierowane. Rozmiar 40, stan bdb.
20 Klapki na platformie, drewniana podeszwa, z ćwiekami. Stan właściwie idealny, lekko przytarte fleczki, chyba raz miałam na sobie. Były dość drogie więc będę marudzić. 21. Intensywnie żółte japonki, rozmiar 41 (ale dobre były na moje 40) stan bdb (przykurzone) 22. Śliczne zamszowe szpilki z kokardką na platformie, rozmiar 39, założone były tylko raz, fleki odrobinę przytarte, poza tym stan idealny. Oddam za coś extra. Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-05-08 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lakiery do paznokci
Zielony kupiony w rossmanie, raz pomalowałam nim paznokcie Żółty selene, zużyte może 10 % Dokładka 31.05 Skórzany motylek na podwójnym łańcuszku Tunika deep rozmiar M stan bdb Rajstopy ciemnografitowe rozm. 2 tylko przymierzone, raczej na niższą osobę Fioletowy płaszczyk romiar S, stan bdb, z podszewką, wiązany w pasie Tusz Rimmel color electric blue NOWY Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-06-18 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 17.05
Kamizelka z jasnego jeansu bershka rozmiar chyba XS stan bdb - za coś super Tunika/sukienka asymetryczna, na jedno ramię w biale i fioletowe paski rozmiar uniwersalny, stan idealny - za coś auper Edytowane przez squeak1989 Czas edycji: 2012-05-17 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Różowej bluzki zapomniałam z domu (będę ją miała w przyszły poniedziałek wieczorem), ale zaraz będę robiła dokładkę i może ew. znajdziesz zastępstwo, ew. jeśli chcesz, możesz poczekać do przyszłego poniedziałku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1336493090
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1336493090 coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
hej,
co prawda nie mam nic w watku (mialam tylko telefon i wymienilam) ale mam spoooro poza nim... podoba mi sie : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1336493090 oddam sporo za to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1336493090 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1336492426 dokad ona by byla osobie 165 cm >? najbardziej interesuje mnie zakiet jeans i ten tshirt. zaraz Ci wrzuce co mam poza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Z checią oddam obie sukienki i mogłabym je wysłać jutro, bo będę wysyłała, tylko skasowałaś wcześniejsze posty i nie widzę tej sukienki, którą chciałam ^^' - a na privie jej nie uzgadniałyśmy i jej nie zapisałam - i teraz ciężko mi ocenić, czy są obie warte jednej, czy np. letnią za długi rękaw (bo tyle o niej pamiętam), czy tunikę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
taki układ szczerze mówiąc mi nie bardzo odpowiada..
![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
myślę że dobry +,trochę w niej chodziłam, ale nie jest zniszczona , może jeszcze coś sobie dobierzesz nie za mało za spodenki? a możesz mi podać wymiary głównie długość całych, szerokość na górze i długość stanu?
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za rozowe trampki r 40?
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1336493651 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ani to ani to mi sie nie kalkuluje, takze podziekuje
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za koszule mark&spencer?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nic nie znalazlam ale dziekuje za propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
38-40
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
został przez mnie tylko raz użyty.
a mogłabym prosić o wymiary koszuli i zdjęcie na kimś? ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- bardzo dziękuję za zdjęcie i wymiary. jednak inaczej wyobrazalam sobie jej fason. ale spodobala mi sie jeszcze sukienka m/l wiazana na sziy. jaki biust maksymalnie moze pomieścić ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.