![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
majowa świeżynka xxs-m zaprasza ;*
Hej! Jestem tutaj nowa, zapoznałam się z regulaminem, ale ponieważ nie mam żadnej opinii mam świadomość tego, że będę wysyłać pierwsza.
Poszukuję odzieży letniej w rozmiarze xxs/xs,s ewentualnie m lub oversize. Buty w rozmiarze 37. Zapraszam, dokładki zdarzać się będą na pewno często. Mam mnóstwo rzeczy na wymianę, ale będę dodawać stopniowo, bo nie mam czasu na pstrykanie fotek. UWAGA chcę jak najszybciej wymienić te rzeczy ponieważ chcę zrobić miejsce na coś nowego w mojej szafie, nie znaczy to jednak że wymienię je na pierwszą lepszą rzecz! Jednak proponujcie, proponujcie, przypominajcie się w razie dokładek ![]() Wish: zapachy: gucci guilty, armani code, burberry weekend dobre podkłady, pudry sypkie matujące, apteczna pielęgnacja do cery mieszanej platformy, koturny 37 obuwie letnie 37 buty za kostkę (najlepiej nike) białe lub w neonowym kolorze spódnice przed kolano dopasowane na całej długości, mogą być z podwyższonym stanem szorty, króciutkie spodenki z wysokim stanem koszulki oversize legginsy z przeszyciami, wstawkami, w różnych kolorach (za zwykłe czarne podziękuję) zakolanówki, rajstopy a'la pończochy gorsety nie bieliźniane body głęboko wycięte sukienki dopasowane na całej długości duże pierścionki, chętnie na więcej niż jeden palec koszule, najlepiej transparentne lub w pastelowych kolorach strój kąpielowy w jakimś soczystym kolorze góra B/C, dół xs seksowna bielizna, najlepiej komplety -dół tylko stringi xs, góra 75B/C uwielbiam koronki i pastelowe kolory, wszystko co słodkie, łatwo mnie skusić takimi rzeczami ![]() Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-15 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: majowa świeżynka xxs-m zaprasza ;*
NIE MA PIERWSZEJ SPÓDNICY
kobaltowa spódniczka na gumce kupiłam na innym portalu, ale jakoś mi nie spasowała tylko przymierzona, stan idealny xs/s Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-23 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
PLATFORMY NIEAKTUALNE.
Torba Reserved mieści a4 i więcej. Stan bdb++ w jednej bocznej kieszonce popruła się podszewka zwinna ręka sobie z tym poradzi. Noszona 2-3 razy. Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-15 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
meliski rozm 37 bdb+, założyłam 2 razy
nie do końca jestem pewna że chcę się ich pozbyć legginsy h&m ze skórzanymi wstawkami rozm s, ja noszę xxs/xs i zjeżdżają mi z tyłka stan idealny Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-09 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
sukienka lipsy london zip
z metki s ale na mnie (xs) była idealna raz ubrana tak więc jej stan jest idealny moje zdjęcie jest słabe jakościowo, gdyż robione aparatem Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-15 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Trampki na wysokiej podeszwie ala creepers
rozm. 3/36, na mnie niestety troszkę za małe z bólem serca oddaję -ubrane raz na godzinkę, bo gniotły stan więc niemalże idealny Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-15 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
legginsy ze skórzanymi wstawkami
rozm xxs/32 niepotrzebnie pozbyłam się metki, bo mogłabym pewnie wymienić źle układają się w pupie dlatego oddaję stan: nowe Edytowane przez im yours Czas edycji: 2012-05-23 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie jeansy o ile to odzież letnia
![]() w wątku są jedne podane rozm.z metki 25 z Croppa w roz.xxs daj znać czy jesteś zainteresowana to zrobię fotki. poza wątkiem mnóstwo ciuchów w małych rozmiarach. fajna spódniczka jeansowa wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33727258 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej,coś u mnie za torebeczkę Reserved ??
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za torbe?
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za torbe?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za torebke i platformy?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
bluzeczka roz.s/m założona raz
spódniczka z Croppa roz.z metkiS spódniczka Muskieter roz z met.25 spodnie z Croppa roz.xxs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za torbę reserved?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej może znajdziesz coś u mnie za Torbe Reserved ?
![]() WYMIANKA!!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610792 odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe?
![]() |
#22 |
A.
|
cos za torbe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
okej, to jutro będą zdjęcia. trzymaj dla mnie te buciki !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za torebkę?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za torebkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za torebkę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.