![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bershka - czerwiec
WĄTEK JEST NIEAKTUALNY ZAPRASZAM TUTAJ:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post35069360 BERSHKA - nowe ubrania, - wymienię na kosmetyki , książki. Szukam: - damskich i męskich,zdecydowanych zapachów, - antyperspirantów, dezodorantów dla obu płci,najlepiej w kulce, - kremów do rąk, - balsamów do ciała, - preparatów z magnezem, żelazem, - kosmetyków do pielęgnacji włosów, - kremów do twarzy dla pań i panów, - szamponów do włosów, - past do zębów, - balsamów lub wód po goleniu ( dla faceta) - mleczko, tonik itp. ![]() - wietrzny dzwonek Nie wymieniam na ciuchy. Wysyłka tylko listem poleconym (na życzenie priorytetem) lub paczką. Nie wysyłam za granicę. Ty piszesz u mnie, ja u Ciebie - inaczej się nie dogadamy ![]()
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bershka - czerwiec
2)
Bawełniany kapelusz .Stan bardzo dobry. Materiał 100% bawełna . Całość na fiszbinach. Kapelusz pasuje na osobę o obwodzie głowy 56cm Karmelowo - beżowy kolor.
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-19 o 18:09 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1)
BERSHKA - nowa bluzka (z kompletem metek). Przód ozdobiony ćwiekami i koralikami w kolorze mosiądzu. Do kompletu pasek. Rozmiar na metce S - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 100% z bawełny. Wymieniana z paskiem. Wymiary - podane bez rozciągania: -długość mierzona na środku pleców 65 cm; -szerokość od pachy do pachy 43 cm x 2 -szerokość na dole 56 cm x 2
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1)
BERSHKA - nowa bluzka (z kompletem metek). Przód ozdobiony ćwiekami i koralikami w kolorze mosiądzu. Do kompletu pasek. Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 100% z bawełny. Wymieniana z paskiem. Wymiary - podane bez rozciągania: -długość mierzona na środku pleców 61 cm; -szerokość od pachy do pachy 50 cm x 2 -szerokość na dole 56 cm x2
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-10 o 09:12 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1)leci do Rajanii
BERSHKA - nowa (z kompletem metek) bluzeczka w modnym, marynistycznym stylu. Rozmiar na metce L - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 97% z bawełny i 3% elastanu. Z przodu trzy guziczki ( + jeden w zapasie) z tyłu gumka powodująca efektowne marszczenie i pozwalająca na idealne dopasowanie bluzeczki do figury. Ramiączka regulowane. Kolor w realu bardziej morski.Wymieniana bez dodatków. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona przy maksymalnej długości ramiączek 67 cm. 2) leci do _gemini BERSHKA - nowa tunika - bluzka (z kompletem metek) Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 100% z wiskozy. Kolor morskiej zieleni ( ciemnejszej niż na zdjęciu) Wymieniana jedynie z szerokim paskiem. Krój w lekkie kimona( dlatego taka szerokość w biuście) Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 86 cm; szerokość od pachy do pachy 65cm x 2; w pasie45cm x 2 szerokość na dole 43 cm x 2 długość rękawa - od ramienia - 46 cm - od pachy - 42 cm Rozmiar: 38 (M)
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-07 o 14:06 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
!)
Urocza lalka. Rączki i nóżki ma ruchome - wypełnione jakimś zbożem? Tułów miękki, buzia z porcelitu czy innego tworzywa przypominającego szkło. Stan bardzo dobry z minusem w postaci małej - wielkości łebka od szpilki - plamki na rękawie. Wysokość laki około 23 cm.
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-08 o 18:51 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1)
BERSHKA - nowy golf (z kompletem metek) Rozmiar na metce S - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 95% z bawełny, 5% elastan- delikatna, miękka i przyjemna w dotyku. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 57 cm; szerokość od pachy do pachy 35 cm x 2; szerokość na dole 40 cm x 2, długość rękawa, - od ramienia 60 cm, -od pachy 52 cm
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-08 o 12:11 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
2
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:14 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1)
BERSHKA - nowa(z kompletem metek) bluzka. Rozmiar na metce M- ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 80% z bawełny i w 20% z polamidu - delikatna, miękka i przyjemna w dotyku. Wymieniana bez dodatków. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 57 cm; szerokość od pachy do pachy 40 cm x 2; szerokość na dole 41 cm x 2, długość rękawa, - od ramienia 43cm, -od pachy 30cm, ramiona na poduszkach
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 16:53 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1) leci do karollajna85
BERSHKA - nowy sweterek - bluzka (z kompletem metek) Rozmiar na metce L - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 70% z viskozy i 30% poliamidu. Wymieniany bez dodatków. Głęboki, efektowny dekolt, rękawy 34 Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 65 cm; szerokość od pachy do pachy 42 cm x 2; szerokość na dole 34 cm x 2 długość rękawa - od ramienia - 42 cm - od pachy - 29 cm Rozmiar: 40 (L)
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-07 o 14:34 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
2)
Śliczny misiek z metką Unicefu. Urósł na 32 cm a w najszerszym miejscu mierzy 27 cm. Łapki ma ruchome. Stan bardzo dobry. Polecam!!!
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 16:56 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
.
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2012-06-04 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA - nowe (z kompletem metek) świetne legginsy z mini spódniczką. Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonane są z bawełny 47,5%, poliestru 47,5%, elastanu 5%. Wymiary podane bez rozciągania: długość mierzona po bocznym szwie 90 cm; szerokość w pasie 32 cm x 2 , długość nogawki od kroku 74 cm, szerokość nogawki, - w udzie - 23 cm x 2 , -
na dole - 11 cm x 2.
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-04 o 21:37 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za malinową bluzkę bershka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1338813471
coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
BERSHKA - nowa bluzeczka (bez papierowych metek) . Rozmiar na metce S - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 100% z bawełny. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 61cm; szerokość od pachy do pachy 40cm x 2; szerokość na dole 42 cm x 2, długość rękawa: od ramienia 11 cm od pachy 3cm. Rozmiar: 36 (S) ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1)
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-08 o 18:42 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1)
BERSHKA - nowa (z kompletem metek) bluzeczka - tunika[/COLOR]. Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary.Wymieniana bez korali. Wykonana w 100% z bawełny. Z przodu guziczki ,gumka na górze i nad falbanką powodująca efektowne marszczenie i pozwalająca na idealne dopasowanie bluzeczki do figury. Ramiączka regulowane. Wymiary - od pachy do pachy 36 cm x 2, szerokość na dole 55cm x 2, długość przy ramiączkach na max. 80 cm Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:08 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA - nowa (z kompletem metek) letnia sukienka. Rozmiar na metce L - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 100% z poliestru ( żorżeta) Wymieniana bez dodatków; pasek jest sprzedawany w komplecie z sukienką. Nad biustem gumka dzięki , której sukienka dopasowuje się do sylwetki.W talii pleciony rzemienny pasek.Dół zakończony falbanką. Wymiary: długość 85 cm; szerokość: - od pachy do pachy 30 cm x 2 - 45cm x 2 Rozmiar: 40 (L)
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-08 o 12:01 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA - nowa(z kompletem metek) bokserka - top. Nie pochodzi z second handu. Rozmiar na metce L - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 100% z bawełny - delikatnej, miękkiej i przyjemnej w dotyku. Z przodu kieszonka. Wymieniana bez dodatków. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 85 cm; szerokość od pachy do pachy 45 cm x 2; szerokość w okolicy pasa około 46 cm x 2, szerokość na dole 57 cm x 2. Rozmiar: 40 (L).
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-08 o 12:13 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA - nowa bokserka.
Kolor - szary Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 62 z polyesrtu, 33% z bawełny i w 5 % zelastanu. Wymieniana bez dodatków. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 65 cm; szerokość od pachy do pachy 33 cm x 2; szerokość na dole 43 cm x 2 Rozmiar: M
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-11 o 13:12 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA - nowa bluzka (z kompletem metek).[/COLOR] Ozdobiona ćwiekami w kolorze oksydowanego srebra. Z przodu kieszonka. Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 90% z bawełny i w 100% z bawełny. Wymieniana bez dodatków. Wymiary - podane bez rozciągania: -długość mierzona na środku pleców 72 cm; -szerokość od pachy do pachy 57 cm x 2 -szerokość na dole 50cm x 2
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:07 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA - nowa tunika - bluzka (z kompletem metek) Rozmiar na metce M - ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 70% z elastanu i 30 poliuretanu. Kolor fumo - ciemne, ale jaśniejsze niż na zdjęciu. Wymieniana jedynie z szerokim paskiem. Krój w lekkie kimona( dlatego taka szerokość w biuście) Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 86 cm; szerokość od pachy do pachy 65cm x 2; w pasie45cm x 2 szerokość na dole 43 cm x 2 długość rękawa - od ramienia - 46 cm - od pachy - 42 cm
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-08 o 12:02 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1)
BERSHKA - nowa(z kompletem metek) bluzka. Nie pochodzi z second handu. Rozmiar na metce L ale proszę sprawdzić dokładne wymiary. Wykonana w 96% z bawełny i w 5% z elastanu - delikatna, miękka i przyjemna w dotyku. Kolor bardzo ciemny brąz. Wymieniana bez dodatków. Wymiary - podane bez rozciągania: długość mierzona na środku pleców 65 cm; szerokość od pachy do pachy 45 cm x 2; szerokość na dole 45 cm x 2, długość rękawa, - od ramienia 67 cm, -od pachy 53cm
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:00 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1)
Album na zdjęcia. Nowy, oprawa z liści jakichś egzotycznych roślin. Nowy, nie był używany. Stan -bdb; małe wgniecenia tylnej oprawy i urwany róg jednej przekładki. Format zbliżony do A4 2) Szeliki w bardzo dobrym stanie. Kolor troszkę ciemnieszy niż na zdjęciu. Długość max. ( bez rozciągania) - 98 cm
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-06-10 o 15:45 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bershka - nowa z kompletem metek Rozmiar S. Ta "plamka" na zdjęciach to słońce - w realu bez jakichkolwiek przebarwień.
Szaro-morska krateczka przetykana srebrzystą nitką. Długość całkowita 53cm. od pachy do pachy 35 cm x 2 Materiał 82% bawełna, 15% nylon, 3% elastan Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-12 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znowu robię dokładkę
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
3)
Komplet sześciu podstawek do mokki. Wykonane z metalu w kolorze srebra - dosyć ciężkie. Stan bardzo dobry. Średnica podstawki około 7,5 cm Te "wgniecenia", to nie wada tylko faktura metalu. 4) Pokrowiec na rakietę tenisową. Stan bardzo dobry, rozmiar uniwersalny
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-13 o 21:28 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
1)
Chłopięca bluza firmy MARKS & SPENCER z kolekcji THOMAS & FRIENDS. Rozmiar 2-3 lata. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapięcie na zamek. Materiał 82% polyamid, 18% elastane. Wymiary: długość 36 cm, szerokość od pachy do pachy 30 cm, szerokość na dole 27 cm, długość rękawa, -od szyi 31 cm, - od pachy 22 cm 2) Folkowa chustka wykonana z bawełny z dodatkiem poliestru. Rozmiary apaszki to ok. 71cm na 71 cm Stan IDEALNY - nowa, nie ma metek
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-08 o 18:39 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1)
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-08 o 18:31 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.