![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() CZERWIEC: PHARMACERIS, Lakier Astor, E.L.F., Biochemia Urody (dużo!), i inne różności
Witaj!
Paczkę/list wyślę jako pierwsza, bo jestem nowa (ale nie zielona ![]() Opakowania kosmetyków są czyste, wysyłamy listem POLECONYM ekonomicznym lub priorytetowym (zależy jak się umówimy). Podobnego podejścia oczekuję od osoby zainteresowanej. Produkty do twarzy chcę wymienić, bo zmieniłam pielęgnację na gamę z LRP Effa Clar. Reszta same zobaczcie, może Was zainterefere. Wymienię: zarezerwowanewymienione Biochemia Urody: - Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % - Puder bambusowy 50 ml, data ważności: 12/2014, zużycie: sporo ponad połowa - Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce - Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % - Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % - ! Masło Shea 50 g, data ważności: 10.2013, zużycie: 30 % - ! Serum LEMON EKO 30 ml, data ważności: 02.2013, zużycie: 35 % Buzia/podkłady: - Pharmaceris delikatny fluid intensywnie kryjący o przedłużonej trwałości SPF 20, 30 ml, IVORY 01, data ważności: 01.2015, zużycie: nowy, zużyta jedna pompka dla przetestowania - 1. La Roche-Posay EFFA CLAR żel myjący 50 ml, zużycie: nowy - 2. La Roche-Posay EFFA CLAR żel myjący 50 ml, zużycie: nowy - FLOSLEK żel pod oczy ze świetlikiem lekarskim i bławatkiem, zużycie minimalne Cienie/kredki: - Bourjuois, cień z serii Ombre Stretch, 02 maci blanc, zużycie: prawie nowy, widać napisy/wzorki na cieniu - ESSENCE cień, biały: CHILL OUT, połyskujący, zużycie: bardzo małe, widać napisy/wzorki na cieniu - Avon, podwójny cień do powiek Mega Impact, 2 x 1,3 g, kolor: Blue Wattage, zużycie: 5 % - Miss Sporty, błękitna kredka do oczu automatyczna, przetestowana - Miss Sporty, kobaltowa kredka do oczu automatyczna, przetestowana Lakiery: - ASTOR 12 ml, Lacque DeLuxe (Lycra up to 10 days), kolor 205 Summer Tango, zużycie: 0% - nowy! - E.L.F. Nail Polish (z witaminą E) 10 ml, kolor: Nude, zużycie: 4 %? - malowałam tylko raz - Flormar, lakier do paznokci Supershine, numer 39 (srebrny, drobny brokat), zużycie: raz, więc prawie nowy - Flormar, nail enamel, kolor 428 (brązowy), 11 ml, zużyte: raz malowałam nim paznokcie - Flormar, nail enamel, kolor 365 (jaśniejsze czerwień na zdj), 11 ml, zużyte: raz malowałam nim paznokcie - Flormar, nail enamel, kolor 314 (ciemniejsza czerwień), 11 ml, zużyte: raz malowałam nim paznokcie - Flormar, nail enamel, kolor 360 (wrzosowy), 11 ml, zużyte: raz malowałam nim paznokcie Rozświetlacze/pudry: - E.L.F All Over Colour Stick 10 g, sztyft rozświetlający, kolor: Spotlight (jasny beż), zużycie: przetestowany - No7 Instant Sunshine Shimmer Gel 50 ml, zużycie: 2 % - dosłownie ![]() - SUNKISSED Glimmer, 19,5 g, puder rozświetlająco brązujący - mozaika, zużycie: niewielkie Ogólnie twarz: - Clean&Clear tonik 200 ml, do buzi świecącej się (ten zielony), zużycie: 20 % - NYX, korektor, concealer in jar, kolor: zielony, zużycie: bardzo małe - Nivea pure effect, Matt Beauty matujący krem nawilżający + lekki podkład, czysta i matowa skóra, odcień: naturalny, zużycie: bardzo małe - La Roche Posay, woda termalna 150 ml Włosy: - Loton ProVit 100 ml, nabłyszczacz do włosów, żużycie: 0 % - nowy - Dabour Amla Hair Oil 200 ml, olejek do ciemnych włosów, zużycie: 20 % Inne: - AA Expresso Slim ujędrniające serum do biustu 100 ml, o zapachu kawy, data ważności 10/2012, zużycie: nowy Lista będzie na bieżąco aktualizowana. Podane zużycie jest "na oko", wszystko będzie widać na zdjęciach. Jeśli nie będzie widać to piszcie PW, wyślę Wam dokładniejsze. Edytowane przez KochamCzekolade Czas edycji: 2012-07-30 o 13:56 Powód: Aktualizacja listy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lakier Astor, E.L.F., No 7, Biochemia Urody, Avon, SUNKISSED, i inne
Coś u mnie za:
Puder bambusowy 50 ml, data ważności: 12/2014, zużycie: około 3 %? - użyty 2 razy odrobinę na pędzel Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Puder bambusowy 50 ml, data ważności: 12/2014, zużycie: około 3 %? - użyty 2 razy odrobinę na pędzel Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lakier Astor, E.L.F., No 7, Biochemia Urody, Avon, i inne
znajdziesz cos u mnie za:
SUNKISSED Glimmer 19,5 g, puder rozświetlająco brązujący - mozaika, zużycie: 1 %? - raz muśnięty pędzlem i/lub żel hialuronowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Puder bambusowy 50 ml, data ważności: 12/2014 Loton ProVit 100 ml, nabłyszczacz do włosów Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % Mogę poszukać poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odpisane & UP-post - dodałam rozświetlacz z elfa i próbki.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 %
Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % Cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
ASTOR 12 ml, Lacque DeLuxe (Lycra up to 10 days), kolor 205 Summer Tango, zużycie: 0% - nowy! E.L.F. Nail Polish (z witaminą E) 10 ml, kolor: Nude, zużycie: 4 %? - malowałam tylko raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A co u mnie Ci się podobało? Postaram się może coś jeszcze poszukać, bo u Ciebie podoba mi się
Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % Amla ![]()
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez angie3 Czas edycji: 2012-06-01 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za:
Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce cos u mnie? bardzo by mi zależało. ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za
odżywczy żel hialuronowy peeling enzymatyczny oraz lakier do pazokcji Elf w kolorze nude? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Witaj, coś u mnie za:
Puder bambusowy 50 ml, data ważności: 12/2014, zużycie: około 3 %? - użyty 2 razy odrobinę na pędzel Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 %
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Żel hialuronowy mnie nie interesuje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A oleju tamanu nie chciałabyś wymienić?
![]() Co by Cię u mnie interesowało, jakiś olej, maska, płyn z The Body Shop? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % Olejek myjący pomarańczowy 120 ml, data ważności 08/2012, zużycie: 60 % Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 %
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 %
Olej tamanu EKO 15 ml, data ważności: 05/2014, zużycie: około 5 % - użyty 4 razy po kropelce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % - Odżywczy żel hialuronowy 60 ml, data ważności: 09/2012, zużycie: 10 %
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
czego szukasz za peeling enzymatyczny i żel hialuronowy?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowałaś się na coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
- Peeling enzymatyczny z bromelainą i papainą EKO 125 ml, data ważności: 02/2013, zużycie: około 15 % - Puder bambusowy 50 ml, data ważności: 12/2014, zużycie: około 3 %? - użyty 2 razy odrobinę na pędzel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Odpisane + UP - aktualizacja listy i zdjęcia.
Zapraszam.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej, super, mam jeszcze poza wątkiem pustą paletkę Inglota na 5 cieni. Byłabyś zainteresowana?
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Niestety chwilowo nie mogę bo to paletka z wymiany i dotrze do mnie za 2-3 dni ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Jasne, jak tylko dotrze dam Ci znać i zrobię zdjęcia ![]() ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2012-06-01 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a co chciałabyś jako coś małego?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za - Dabour Amla HAir Oil 200 ml, zużycie: 20 %
lub chociaż odlewkę xx ml ![]()
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
odp + up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.