![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwcowa wymiana - ## SLEEK, DIOR, LOREAL, INGLOT, kolorówka ## ! Wątek czasowo zawieszony, zapraszam do drugiego, ubraniowego ![]() ! Słowem wstępu - zanim napiszesz cokolwiek / zaoferujesz w moim wątku, bardzo proszę o przeczytanie poniższych informacji. Szanujmy siebie i swój czas. Witam serdecznie, po wątku wymiankowym w sąsiednim dziale, postanowiłam zrobić porządki i oddzielić kosmetyki od ubrań, zwłaszcza, że znalazło się ich więcej do wymiany, aniżeli zakładałam początkowo. Moje pozostałe wątki Wishlista kosmetyczna - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535381 Wątek z wymianą ubrań - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534700 O oferowanych rzeczach Dokładnie opisuję stan rzeczy, oczekuję tego samego od zainteresowanych, w razie jakichkolwiek pytań - piszcie, nie zaszkodzi, a wręcz pomoże i nie będzie dzięki temu żadnych kłopotliwych sytuacji. Zastrzegam sobie prawo do wycofania niektórych rzeczy z wątku, oczywiście zanim dojdzie do ewentualnych dyskusji nt. wymiany danej rzeczy. O wysyłce Listy wysyłam tylko i wyłącznie polecone priorytetowe, w kopertach bąbelkowych, oczekuję tego samego, w wyjątkowych sytuacjach mogę przystać na polecone ekonomiczne. Jeżeli strona wymiany będzie miała jakieś negatywne opinie lub znacznie mniejszą ilość przekupek, poproszę ją o wysyłkę jako pierwszą, jeżeli liczba jest zbliżona / taka sama - wysyłamy jednocześnie, gdy z kolei ja mam mniej punktów, nie mam problemu z wysyłką w pierwszej kolejności. Oczekuję przede wszystkim uczciwości! Jest to w tym przypadku dość obszerne słowo i chyba nie trzeba wyjaśniać co się pod nim kryje. Czego poszukuję? Zapraszam do wątku z Wishlistą Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-11 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowa wymiana - ## SLEEK, DIOR, LOREAL, INGLOT, kolorówka ##
1. Sleek Makeup GLO – Face & Body Highlighter – Rozświetlacz do twarzy i ciała Sun Goddess
2. Paleta Sleek Makeup Paraguaya . Niestety jest to perełka, na Allegro osiągają one astronomiczne ceny jak za Sleek'a, dlatego jeżeli się za nią wymienię, będę bardzo wybredna. Kupiłam w Londynie dwie sztuki, ta miała być zapasowa, ale mam dużo palet Sleeka, że nie wiem kiedy miałabym zużyć wszystkie, więc... ewentualnie mogę wymienić ![]() ![]() Niestety siostra wysępiła ;] 3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 (nowa, jedynie przetestowałam kolory na dłoni) Paleta zawiera 12 mocno napigmentowanych, świetnej jakości, mineralnych cieni, doskonale znanej na Wyspach Brytyjskich marki Sleek Makeup Nie muszę jej wymieniać, także będę troszeczkę marudziła. Uwaga - kolory są bardziej intensywne w rzeczywistości aniżeli na zdjęciu. 4. Sleek Makeup Paleta 12 Cieni I-Divine BAD GIRL (praktycznie nowa, jedynie przetestowałam 3 kolory, to zestawienie nie znajdzie u mnie zastosowania niestety) wymiana słonik 5. Sleek Makeup Paleta 12 Cieni I-Divine Storm,(praktycznie nowa, jedynie przetestowałam 3 kolory, to zestawienie nie znajdzie u mnie zastosowania niestety) Esterie Dziewczyny, jeżeli chodzi o Sleeki, jestem wybredna i dość konkretna. Po prostu nie muszę ich wymieniać, ale za inną ciekawą kolorówkę - chętnie to zrobię. Zachęcam do spojrzenia na moją Wish ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-21 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
5. Podkład Soraya, kryjący, kolor 03 naturalny, ubytek około ... 30 - 40 %, ciężko powiedzieć, ponieważ używałam go kilka razy dopóki nie znalazłam z powrotem scenicznego matującego, a przez opakowanie niczego nie widać.
6. Pomadki Dr. Pierre Ricaud Paris804 Wet n Wild Rouge a levres, red stop Golder Rose 84 Są używane, zużycie widoczne na zdjęciu. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-06 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
7. Tipsy w rozmiarach: 0, 1, 2, 8. Są popakowane według swojego rodzaju (bo pozostawały mi z 3 różnych kompletów, oddzieliłam je, aby nie było różnic).
Rozmiar 0, model A - 10 szt. Rozmiar 0, model B - 10 szt. Rozmiar 0, model C - 20 szt. Rozmiar 1, model A - 9 szt. Rozmiar 1, model B - 10 szt. Rozmiar 1, model C - 20 szt. Rozmiar 2, model A - 9 szt. Rozmiar 2, model B - 10 szt. Rozmiar 2, model C - 15 szt. Rozmiar 8, model A - 6 szt. Rozmiar 8, model B - 7 szt. Rozmiar 8, model C - 19 szt. 8. Naklejki na tipsy, nowe. 9. Masażer (dostałam drugi taki sam, stąd jeden chętnie odstąpię) 10. Lakiery do paznokci - Lakier Manhattan Perfect Last, Day by Day, użyty 3 razy, otwarty od 3 miesięcy, posiada w środku kuleczkę rozbijającą, kolor 69 - Lakier do paznokci C. Dior Vernis 863, soczysta czerwień. Lekki ubytek *używany 2 razy*, lakier szybko się rozdwaja, ale ma w sobie kuleczkę, która w kilka sekund przywraca mu odpowiednią konsystencję. Jest otwarty od około 2 miesięcy. - Lakier do paznokci Essence z serii Colour & Go Nail Polish, kolor Ultimate Pink 08, użyty jeden raz, otwarty od około miesiąca. Zachęcam do rozejrzenia się po sieci jak wygląda na paznokciach - Lakier do paznokci (dostałam go w prezencie, ale to niestety nie moja kolorystyka). VIPERA bordowy matowy lakier WINTER FEVER 71. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-08-18 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11. Eyeliner we flamastrze, kolor ciemna śliwka, Playboy. Nowy, wypróbowany jedynie na dłoni, niestety nie mam do niego kartonika.
Playboy Beauty Pick Up Liner Eyeliner Wanna See My Tan Lines 12. - Constance Carroll CCUK – puder w kamieniu nr 13 Tea Rose 10G - Cienie do powiek Joko, Virtual Mineral 308 brąz, użyte może ze dwa razy, brak pacynki. - Próbka - Bourjois, Pastel Teint, Poudre Fine Presse (pastelowy puder w kamieniu), 3,5 g, Hale. - BOURJOIS klasyczne potrójne cienie w odcieniach szarości - 46 Les Argents, lekko maźnięte 2 - 3 razy. - Paleta 3 - cieni Vipera do Smokey Eye, zużycie czarnego - połowa, reszta lekko maźnięta - Paleta Sensique, 4 cienie w morskich chłodnych odcieniach, bez aplikatora, zużycie znikome, użyte kilka razy. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-02 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kolorówkę Inglota wymieniam tylko na tę samą markę. W zamian poszukuję po prostu innych odcieni
![]() 13. Inglot - cień do powiek nr 504 (głęboki turkus), nowy, zapakowany, okrągły. Dodatkowo załączam kolor pobrany z oficjalnej strony Inglota. wymienione martamw 14. Inglot - cień do powiek nr 54 (już jeden bardzo podobny mam, są zbyt zbliżone do siebie, więc nie potrzebuję drugiego, używany) 15. Inglot - cień do powiek nr 70 (pochodzi z innej wymiany, niestety nie moja kolorystyka, używany) wymienione martamw 16. Inglot - cień do powiek nr 58 (pochodzi z innej wymiany, niestety nie moja kolorystyka, używany) 17. Inglot - cień do powiek nr 75 (używany w stopniu, w jakim widać na zdjęciu, pochodzi z wymiany) Wszystkie powyższe cienie pasują do palet Freedom System, o okrągłych kształtach. Więcej na KWC ![]() 17A. Pojedynczy Inglot Vertigo, nr 58 (kanarkowy żółty), maźnięty dwa razy, aplikator przez przypadek mi się troszeczkę zabrudził cieniem, ale osobiście do makijażu go nie używałam ![]() 17B. Mogę wymienić również paletę magnetyczną INGLOT (nowa) ; nie muszę tego robić, ale za ciekawą kolorówkę Inglota / BB / Elf / Mac / SB / pędzle Maestro - chętnie odstąpię ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-21 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
18. DIOR CAPTURE TOTALE FOND DE TEINT SERUM REGENERATUER D`ECLAT/ RADIANCE RESTORING SERUM FOUNDATION 030 MEDIUM BEIGE, podkład, próbka 3 ml.
19. DIOR CAPTURE R60/80 XP NUIT OVERNIGHT RECOVERY - serum na noc, próbka 2 ml. 20. Ahava Deadsea Mud Dermud Intensive Hand Cream, próbka 4 ml Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-07-21 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może wpadnie Ci w oko coś u mnie za:
3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 (nowa, jedynie przetestowałam kolory na dłoni) Paleta zawiera 12 mocno napigmentowanych, świetnej jakości, mineralnych cieni, doskonale znanej na Wyspach Brytyjskich marki Sleek Makeup Nie muszę jej wymieniać, także będę troszeczkę marudziła. Uwaga - kolory są bardziej intensywne w rzeczywistości aniżeli na zdjęciu. ? ![]()
![]() |
#9 |
Lux Mundi
|
Może znajdziesz coś u mnie za :
3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 ? ![]() W wątku mam cienie Inglota, poza wątkiem dodatkowo cień Inglot, który tylko wypróbowałam [maźnięty raz] w kolorze matrix 410 [na życzenie foto]. ![]() Poza wątkiem miałabym dwa nowe żele pod prysznic z Avonu, z tych, które wymieniłaś ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-11 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś za wszystkie sleeki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Może cos u mnie za paletke-3. Sleek Makeup I-Divine
zajrzyj do wszystkich wątkow-moze cos cie zainteresuje ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Też mam fazę na inglota, ale paraguaya i ogólnie sleek przebija wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: No i zapomniała dodać, że tego rozświetlacza jednak nie trzeba ![]() ![]() Edytowane przez Rico22 Czas edycji: 2011-06-12 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja bym chętnie przygarnęła jeszcze te lakiery które masz w wątku ale tym razem chyba ty musiałabyś coś dobrać o ile Dior jest orginałem
![]() |
#18 |
BAN stały
|
moze cos za Paleta Sleek Makeup Paraguaya ?
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- mam jeszcze potrojne cienie stila w eleganckim skórzanym etui - zdj na blogu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Cos za
3. Sleek Makeup I-Divine Paleta 12 Cieni I-Divine Acid 570 (nowa, jedynie przetestowałam kolory na dłoni)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Znajdziesz może coś u mnie za Paraguayę? Poza wątkiem mam pustą paletkę 5 Inglota, jeden wkład turkusowy do niej, sporo minerałów.. Bardzo mi zależy.. Chętnie poszukam poza wątkami.. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
6a. Cienie do powiek Joko, Virtual Mineral 308 brąz, użyte może ze dwa razy, brak pacynki.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sleek acid?
daj znać ![]()
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-17 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Na razie jedynie Inlgot 504 mnie zainteresował.
Może masz jeszcze jakieś wkłady Inglot na wymianę? Wybrałabym jeszcze dwa, a lakier gratis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
To dla mnie 504 i 70.
Ode mnie te dwa cienie, które wybrałaś i lakier. Jeżeli może być, zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.