|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
NIE zajadamy problemów NIE jemy nałogowo słodyczy
Witajcie
![]() ![]() Dopiero wtedy wzięłam się w garść, zaczęłam zdrowiej się odżywiać, ćwiczyć, chodzić na długie, powolne spacery, schudłam choć nie ważyłam zbyt wiele jak na mój problem, gdzieś do max 75 kg. Od kilku miesięcy nie mam już tego problemu, dzisiaj wszystkie smutki sprowadzam do ćwiczeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: NIE zajadamy problemów NIE jemy nałogowo słodyczy
Jest taki wątek o kompulsywnym jedzeniu. Tam dziewczyny pięknie się wspierają. Podczytuję je. Niektóre naprawdę są bardzo dzielne i dzielą się swoimi spostrzeżeniami i motywują inne. Jestem pełna podziwu dla niektórych z nich. Może zajrzyj tam by na swoim przykładzie pokazać, że Ty jesteś tą, która uporała się z zajadaniem stresów. Pozdrawiam serdecznie. Tak się trzymaj.
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Może zajrzyj też na wątek na którym mam swoich przyjaciół. Tam jest wiele osób uzależnionych od słodyczy. Nasza waga oszalała ponad 100 kg pokazała. ![]()
178cm START po raz drugi 10.01.2015 99,5 - szok !!! .."dwie dusze mam, w rozprzęgu wiecznym i zamęcie, jedna się pazurami w ziemię prze zacięcie, druga z oparów ziemskich unosi się w niebo, stęskniona zaświatów odwieczną potrzebą"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wątku o jedzeniu kompulsywnym:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post45752258
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.