|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
BAN sta³y
|
NIE zajadamy problemów NIE jemy na³ogowo s³odyczy
Witajcie
![]() ![]() Dopiero wtedy wziê³am siê w gar¶æ, zaczê³am zdrowiej siê od¿ywiaæ, æwiczyæ, chodziæ na d³ugie, powolne spacery, schud³am choæ nie wa¿y³am zbyt wiele jak na mój problem, gdzie¶ do max 75 kg. Od kilku miesiêcy nie mam ju¿ tego problemu, dzisiaj wszystkie smutki sprowadzam do æwiczeñ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 738
|
Dot.: NIE zajadamy problemów NIE jemy na³ogowo s³odyczy
Jest taki w±tek o kompulsywnym jedzeniu. Tam dziewczyny piêknie siê wspieraj±. Podczytujê je. Niektóre naprawdê s± bardzo dzielne i dziel± siê swoimi spostrze¿eniami i motywuj± inne. Jestem pe³na podziwu dla niektórych z nich. Mo¿e zajrzyj tam by na swoim przyk³adzie pokazaæ, ¿e Ty jeste¶ t±, która upora³a siê z zajadaniem stresów. Pozdrawiam serdecznie. Tak siê trzymaj.
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Mo¿e zajrzyj te¿ na w±tek na którym mam swoich przyjació³. Tam jest wiele osób uzale¿nionych od s³odyczy. Nasza waga oszala³a ponad 100 kg pokaza³a. ![]()
178cm START po raz drugi 10.01.2015 99,5 - szok !!! .."dwie dusze mam, w rozprzêgu wiecznym i zamêcie, jedna siê pazurami w ziemiê prze zaciêcie, druga z oparów ziemskich unosi siê w niebo, stêskniona za¶wiatów odwieczn± potrzeb±"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 159
|
Zapraszam do w±tku o jedzeniu kompulsywnym:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post45752258
![]() |
#4 | |
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.