![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Euro 2012- Polska i Ukraina
Witam.
![]() ![]() Pozdrawiam gorąco i zachęcam do dzielenia się swoimi przemyśleniami na temat Euro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Euro 2012- Polska i Ukraina
Wiadomo że każda z chęcią by się wybrała, ale z biletami będzie ciężko, ciekawe ile chętnych będzie na jeden cudowny i wymarzony bilet :p Marzy mi się zobaczyć Hiszpanię w akcji *___* chociaż jak mam być szczera to żadnym meczem nie pogardzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Oj, ja też bym chciała zobaczyć na żywo mecz Hiszpanów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wonotariat w czasie Euro? Nie,nie słyszałam o tym. Ale to nawet niezły pomysł..
![]() PS. Hiszpania w akcji to moje marzenie.. Tylko jak dostać sie na ich mecz? Strasznie cieżko.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hawana2002- a co studiujesz, jeśli można wiedzieć? Bo ja właśnie nie wiem na co się zdecydować, a bardzo mało mam czasu na wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Wolontariat w czasie Euro? Nie,nie słyszałam nic o tym. Ale to całkiem niezły pomysł..
![]() PS. Hiszpania w akcji.....mmm, marzenie. Tylko jak dostać sie na ich mecz?.... ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja bym bardzo chciała pójść na mecz, zwłaszcza że od mojego domu na stadion idzie się jakieś 20 minut
![]() ![]() ![]() Jak będzie Euro, to ja już prawdopodobnie nie będę studentką, więc nie wiem, czy mnie przyjmą do wolontariatu ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Achhh Euro
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A właśnie, jakie są warunki żeby zostać wonotariuszem na Euro?
PS. A w jakim mieście mieszkasz? ( w sensie, jaki stadion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzięwczęta,czekam aż nasze forum ożyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Właśnie nie wiem jak z tym wolontariatem- gdzie trzeba się zgłosić i w ogóle :/ ale wiek tutaj nie ma znaczenia- w sensie że od 18 w górę
![]() u mnie jeśli Śląski nie dostanie Euro(a może dostanie bo Ukraina słabo sobie radzi) to zostaje Wrocław ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a mnie tak szczerze...to wkurza ten cały szum z EURO, tak jakby to przynajmniej igrzyska olimpijskie były...wielkie mi halo
a czy ktos zauważył że w ubiegłym roku w Polsce odbyły się ME w koszykówce?? która moim zdaniem jest bardziej widowiskowa co do wolontariatu to bardzo chętnie bym dołączyła, z czystej ciekawości
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
A dlaczego w Polsce jest taki szum wogól Euro? Bo Polacy kochają piłkę nożną,bez względu na to,jak radzą sobie nasi piłkarze. Myślę,że taka miłość do tego sportu została jeszcze z lat `70-tych, kiedy Polska odnosiła wielkie sukcesy.
Co do wonotariatu, to mnie to strasznie ciekawi. Ale znając moje szczęscie to albo za późno się za to zabiore, albo jakiś przyczyny techniczne zaszkodzą. Ja wybieram sie do Gdańska, i modle sie,żeby tam własnie był jakiś ciekawy mecz. Denerwuje sie też dlatego,ze jeśli będzie losowanie biletów to są raczej marne szanse na dostanie tego upragnionego kawałka tektóry,który umożliwi mi wejście na stadion. W ogóle, to chce już zobaczyć ten szał w Polsce,który będzie już za jakieś niecałe 25 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ****tektury |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Achhh jak ja bym chciala zobaczyc jakis mecz
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Staraj się dostać bilet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ojaaa, z utęsknieniem już czekam na Euro
![]() Najbardziej chciałabym się wybrać na mecz Hiszpanii, Holandii, albo Włoch ![]() Sprawa wolontariatu baaardzo mnie zaciekawiła, pewnie pisałabym się na to, bo na stadion Lecha mam żabi skok ![]() Już się nie mogę doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, ze zauwazyl ![]() Wkurza Cie szum, ale do wolontariatu bys dolaczyla? Masochizm jakis ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
a co w tym dziwnego, chętnie pomogłabym
co do szumu to drażni mnie to że tak wszyscy o piłce ale przecież jest tak dużo ciekawych dyscyplin wartych uwagi i z większymi sukcesami, bo w nożnej to zazwyczaj przekręty i kasa na pierwszym miejscu
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Może i jest dużo ciekawych dyscyplin, np. piłka ręczna,siatkówka,ale w piłce nożnej jest coś takiego,czego nie potrafie nazwać. Kiedy moja ulubiona drużyna przegrywa autentycznie chce mi się płakać, a kiedy wygrywa jestem gotowa tańczyć ze szcześcia na środku ulicy na bosaka.
Gdzieś przeczytałam,że do końca tego roku mają sie pojawić jakieś wzmianki o biletach na Euro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2010-05-20 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Byłam niedawno na Ukrainie, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie Euro w tym kraju
![]() Jak człowiek wyjedzie do takiego kraju, to potem docenia naszą Polskę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się z tym
![]() ja spedziłam tydzień w tym kraju i po powrocie nie mogłam się nacieszyć tym co widzę....ogólnie bardzo ciekawy kraj, kultura, ale sporo jeszcze mają pracy do wykonania
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Chociaż jak patrzę na nasze dworce śmierdzące z menelstwem i bezdomnymi jako lokatorami, to też mi się polik czerwony ze wstydu robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta, wierzmy w to,że na Euro i Polska i Ukraina się ogarną i wstydu nie narobią
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
bardzo dobry, ale nie ze względu na kobiety
![]() Myślę, że z naszej strony będzie bardzo dobrze zorganizowane
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to ile kosztuje taki bilet na Euro?. To są ceny jak za bilety na koncerty, czy może drożej albo taniej?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to ma w ogole znaczyc? Wiekszymi sukcesami od czego ![]() Przepraszam, zarty sobie robisz? Wydaje Ci sie, ze w jakimkolwiek innym sporcie zawodowym nie ma przekretow i kasa nie rzadzi ![]() Ukraina zdaje sie stadiony juz ma, Polska nie bardzo...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jestem pewna,że za rok będzie wielka mobilizacja, bo bedą mieli nóż na gardle, a teraz sobie odpuszczają. Ale myśle,że dadza rade.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.