|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
KWIECIEŃ plecień :) Szpilki, River Island, Zara, Asos, Reserved wszystko na wiosnę:)Serdecznie zapraszam
Mam nadzieję, że mile spędzimy tu czas i coś upolujemy dla siebie Noszę rozmiar XS/S czasem M wszystko zależy od kroju danego ciuszka ![]() Ogłoszenia parafialne a) Ja odpisuję u Ciebie a ty odpisuj u mnie Bardzo bym o to prosiła. Jeżeli u kogoś nie odpisałam proszę przypomnij się b) Wszystkie moje rzeczy są w stanie idealnym lub bardzo dobrym, jeżeli jest jakaś wada na pewno zostaniesz o tym poinformowana. Oczekuję również od Ciebie uczciwości Na co najchętniej się wymienię? a) Długie mgiełkowe koszule w kolorze białym, pudrowym, ecru która można włożyć w spodnie w stylu Zary i/lub h&m b) Dużych toreb mieszczących A4, ciekawych kopertówek c) Kosmetyków do pielęgnacji włosów suchych i zniszconych d) Szpilki, szpilki i jeszcze raz szpilki mój standardowy rozmiar to 38 ale często się zdarza 37 ZAPRASZAM SERDECZNIE ![]() Edytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-12 o 23:25 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: KWIECIEŃ plecień :) Szpilki, River Island, Zara, Asos, Reserved wszystko na wio
1. Czarne klasyczne szpilki MISS SELFRIDGE 38/5 wysokość obcasa: ok.12,5 cm w tym wbudowana platforma dzięki czemu są naprawdę wygodne Posiadają mięciutką wkładkę ![]() Stan idealny nawet posiadają kody kreskowe na podeszwach co świadczy o ich nowości Najchętniej wymienię na inne szpilki w rozmiarze 37 lub 38 zależy od rozmiarówki danej firmy : czarne lakierowane, chabrowe, pastelowe lub na dużą torbę w stylu shopper bag lub coś stylowego i naprawdę fajnego Edytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-12 o 23:03 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: KWIECIEŃ plecień :) Szpilki, River Island, Zara, Asos, Reserved wszystko na wio
Edytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-12 o 23:02 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
3. Przezroczyste czółenka z kokardkami czarne rozmiar 38 długość wkładki: 24,5 cm, wysokość obcasa: ok: 10 cm. Ślicznie prezentują się na nodze Edytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-12 o 23:03 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
5. Kremowo-czarny żakiet H&m rozmiar S/36 stan idealny najchętniej wymienię na inny żakiet w rozmiarze xs lub coś stylowego w podobnym stylu TYLKO NA COŚ SUPER![]() Edytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-13 o 00:27 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
6. New Look 8/S pastelowo błękitna mgiełka wiązana na kokardę jest naprawdę piękna, z tyłu zip
Szerokość: 43 cm Długość: 54cm 7. New Look 8/S śliczna kobaltowa mgiełka 8. Złoty naszyjnik ala kleopatra River Island oraz bransoletka ciemne złoto z kamyczkami również River Island sporo mnie kosztowały więc wymienię na coś SUPER ![]() Edytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-12 o 18:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka
![]() 9. Bokserka Reserved s z kieszonką stan celujący 10. Bokserka Victoria's Secret rozmiar 8/S na serduszku brakuje kilku dżetów ale tego wcale nie widać i nie przeszkadza to w niczym poza tym jednym mankamentem stan bardzo dobry Za coś SUPER11. Świetna bluzeczka firmy Zara z metki jest to rozmiar S moim zdaniem jest to oversize z tyłu zapinana na złoty zameczek prezentuje się świetnie za coś SUPEREdytowane przez miernikstresu Czas edycji: 2012-04-14 o 21:08 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
tu również
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
podoba Ci się coś u mnie? ja po różowe buciki
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
cos za zakiet hm lub naszyjnik ri?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos za marynarke i/lub bizu RI?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
hej
może znadziesz coś za: 6. New Look 8/S pastelowo błękitna mgiełka wiązana na kokardę jest naprawdę piękna, z tyłu zipSzerokość: 43 cm Długość: 54cm ?
|
|
|
#22 |
|
A.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1334241947
lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1334241490 cos u mnie?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za butki?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
coś za gladiatorki F&F
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za gladiatorki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
|
|
|
|
#27 |
|
A.
|
a nie oddalabys za nia szpilek miss sel?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1334248638 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1334243267
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

może znadziesz coś za: 6. New Look 8/S pastelowo błękitna mgiełka wiązana na kokardę jest naprawdę piękna, z tyłu zip