![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ: oleje, biochemia, Biovax, TBS, BB Cream, Joanna Rzepa, produkty do włosów
NIEAKTUALNY
Odpisuj u mnie, a ja u Ciebie. Dodatkowe zdjęcia, więcej informacji? Pytaj na PW. WISH Nie szukam cieni do powiek, kosmetyków Avonu i Oriflame, chyba że sama o nie zapytam. Raczej nie wymieniam się również za ciuchy. Wiążąca jest dla mnie dopiero wymiana adresów (chyba, że spotykamy się osobiście - to wtedy przejście na PW), wcześniej mogę się rozmyślić i proszę, nie miej do mnie o to pretensji. Nie odpowiadam też za błędy Poczty Polskiej. Jeśli nie odpisuję, proszę, przypomnij się, zdarza mi się zapominać odpisywać. Wysyłam zawsze w nowych kopertach i nie zgadzam się na ich wykorzystywanie jeśli jest na nich mój adres. Nie wszystkie kosmetyki są sfotografowane, ponieważ część z nich jest w domu moich rodziców, dodam zdjęcia jak najszybciej. Na wymianę: 1. Olej jojoba, około 30 ml, mogę zrobić odlewkę lub oddać cały. 2. The Body Shop, Tea Tree Skin Clearing Facial Wash, 60 ml, zużycie na zdjęciu, LINK. 3. Macerat z orzecha na bazie oliwy z oliwek, około 50 ml, ma właściwości przyciemniające. 4. Odlewka żelu aloesowego Aloe Vera z Gorvity, pojemność do ustalenia, KWC. 5. Olej avocado firmy Profarm, około 10-20 ml. 6. Olej ze słodkich migdałów firmy Profarm, około 15 ml. 7. Spirulina, ważna do 14.09.12, mogę zrobić odsypkę. 8. Ziaja, De-makijaż, Uniwersalny płyn do demakijażu oczu, prawie nieużywany, poziom jak na zdjęciu. 9. Olej winogronowy firmy Profarm, mam około 60 ml, mogę zrobić odlewkę. 10. Joanna Rzepa, Kuracja wzmacniająca przeznaczona dla włosów przetłuszczających się, ze skłonnością do łupieżu i wypadania, prawie cała buteleczka, KWC. 11. Amla Dabur, około 50 ml. 12. BB Cream, Skin79, Intense Classic Balm, mam pojemność 43,5 g mogę zrobić odlewkę, tylko za inny BB Cream!, KWC. 13. L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych, trochę ponad połowa zużyta (pojemność 250 ml), ważna do 7.2012. 14. Biosilk, Jedwab do włosów, jest to niepełna buteleczka zlana z dwóch opakowań tego jedwabiu. 15. Schwarzkopf, Gliss Kur Shea Cashmere, Maseczka intensywnie pielęgnująca, pół opakowania 150 ml, nie ma daty ważnośic, jest kod produkcji, ale odżywka nie zmieniła konsystencji i nadal pięknie pachnie. 16. Schwarzkopf, Gliss Kur Liquid Silk Gloss, odżywka regeneracyjna bez spłukiwania, włosy matowe, łamliwe, nie ma daty ważności, tylko kod produkcji, nie potrafię powiedzieć ile jej jest, myślę, że trochę mniej niż połowa (opakowanie 150 ml), najchętniej oddam razem z czymś innym. 17. Joanna, Multi Color Effect, Saszetka koloryzujące do 4-8 myć, nieotwierana, kolor 01 Piaskowy blond z rękawiczkami. 18. 2 nowe odzywki do spłukiwania Pantene Pro-V, muszę sprawdzić z jakiej serii. 19. Mogę odsypać trochę glinki z Alepi Beloun na jedno użycie lub glinkę zieloną. 20. Mogę zrobić odlewkę maski Bingo (około 100-200 ml) 21. Odsypka maski algowej na wypróbowanie. 22. Mogę wymienić próbki BB Creamów, m.in. Missha nr 23, TonyMoly Expert Triple BB Cream. Hera Mineral Multi BB, proszę pytać jakie mam. 23. Podkład EDM, medium beige, formuła intensive, opakowanie 5,5 g, zużyte w 1/3, wymienię na inny odcień EDM
After all this time? Always. kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url] książki Edytowane przez Jigoku Czas edycji: 2012-07-07 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ: oleje, biochemia, Biovax, TBS, BB Cream, Joanna Rzepa, produkty do włosów
coś za amla dabur, l'biotica maska do włosów, macerat z orzecha na bazie iliwy z oliwek, ziaja płyn i ew. joanna rzepa?
![]()
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2012-05-31 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ: oleje, biochemia, Biovax, TBS, BB Cream, Joanna Rzepa, produkty do włosów
coś za olej jojoba i ze słodkich migdałów oraz za oba Schwarzkopf, Gliss Kur
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj, coś u mnie za:
Olej jojoba, około 30 ml, mogę zrobić odlewkę lub oddać cały. Olej avocado firmy Profarm, około 10-20 ml. Olej ze słodkich migdałów firmy Profarm, około 15 ml. Ziaja, De-makijaż, Uniwersalny płyn do demakijażu oczu, prawie nieużywany, poziom jak na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
Coś u mnie? Interesuje mnie kilka rzeczy do włosów.
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
muszę się jeszcze zastanowić, ale wstępnie podobają mi się
Olej jojoba Olej avocado firmy Profarm, około 10-20 ml Olej ze słodkich migdałów firmy Profarm, około 15 ml Olej winogronowy firmy Profarm L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A nie chciałabyś wymienić się na kremy bb (całe opakowania)?
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- aha no trudno ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za oleje i odlewkę maski bingo?
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Mam już tylko Chubby Stick'a, nie wiem, jak to by się przeliczało i czy opłacałaby się taka wymiana ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
może znajdziesz coś u mnie za: 3. Macerat z orzecha na bazie oliwy z oliwek, około 50 ml, ma właściwości przyciemniające.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Co byś dała za olejek myjący z BU i/lub za żel hialuronowy?
![]()
Edytowane przez KochamCzekolade Czas edycji: 2012-06-01 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
1. Olej jojoba, około 30 ml, mogę zrobić odlewkę lub oddać cały. 4. Odlewka żelu aloesowego Aloe Vera z Gorvity, pojemność do ustalenia, KWC. 5. Olej avocado firmy Profarm, około 10-20 ml. 6. Olej ze słodkich migdałów firmy Profarm, około 15 ml. 7. Spirulina, ważna do 14.09.12, mogę zrobić odsypkę. 9. Olej winogronowy firmy Profarm, mam około 60 ml, mogę zrobić odlewkę. 11. Amla Dabur, około 50 ml. 19. Mogę odsypać trochę glinki z Alepi Beloun. 20. Mogę zrobić odlewkę maski Bingo. Mogę zaoferować Ci sporą odsypkę pudru bambusowego z filtrem UV z BU i odlewkę kremu BB Sake Pore Peach SkinFood odcień 1, a z innych rzeczy zapraszam do mojego wątku ![]()
Moja wymiana kosmetyczna!! ![]() ![]() Moje blogowanie Proszę odpisuj w moim wątku, ja odpiszę w Twoim! ![]() Edytowane przez lawendowa1 Czas edycji: 2012-06-01 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że masz sporo olei
![]() I znowu nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się
11. Amla Dabur, około 50 ml. 12. BB Cream, Skin79, Intense Classic Balm, mam pojemność 43,5 g mogę zrobić odlewkę, tylko za inny BB Cream!, KWC. i żel do twarzy TBS, ale byłabyś w stanie oddać cały BB Cream? w razie czego poza wątkiem mam odlewkę Elemonga ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- a interesowałaby Cię odlewka Elemonga (ok. 20 ml) oraz klasycznej Misshy (zostało ok. 3 ml)? ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
przepraszam sprawdziłam ceny tych olei i nie bardzo to byłoby dla mnie opłacalne
![]()
http://www.aniabulkowska.com Edytowane przez aniabulkowska Czas edycji: 2012-06-01 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej, wstępnie podoba mi się u Ciebie żel z Body Shopu, byłabym też zainteresowana odsypką spiruliny i odlewką kremu BB (mam różowy Skin 79 poza watkiem, moge zrobic odlewkę). Co Ty na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co, to mi by najbardziej zależało na Amli, na pewno mogę oddać w zamian odsypkę pudru bambusowego i może chciałabyś przetestować truskawkowe masło TBS?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Z Kate Moss mam szminkę nr. 16
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
a wypatrzyłaś coś jeszcze?bo ja chętnie bym się wymieniła na więcej rzeczy
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
tego nie znalazłam, ale oglądałam inne (a że nie jestem w temacie olei doświadczona) pomyślałam sobie, że cena będzie podobna, po Twojej reakcji zapewne jestem w błędzie
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze prawie nieużywany pędzel do pudru for your beauty: taki: https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/98790.jpg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
widzisz jaką jestem ignorantką
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś fajnego na odżywienie włosów, co polecasz? Może byś szampon albo odżywka w sprayu, może olej? Trochę widzę tego masz.
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Niestety nie umiem kochana. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A zioła dobrze wpływają na moje włosy. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jak się tak zastanowiłam to na razie nic nie potrzebuję z tych rzeczy, pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.