Kremy BB, CC i DD

SKIN79 Intense Classic Balm Krem BB do cery tłustej i mieszanej

SKIN79 The Premium BB Cream Intense Classic Balm SPF35 PA 2ml

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 listopada 2022 o 19:46
    Ulubiony krem BB
    Przestawiam wam mój ulubiony krem BB. Jest moim ulubionym, ale i tak są to 3 gwiazdki… Używam go na wakacjach, kiedy jestem opalona. Moja skóra nie potrzebuje wtedy pełnego krycia, aczkolwiek ten krem BB ma większe krycie niż inne tego typu kosmetyki na rynku. Może on lekko wpadać w pomarańczowe tony na niektórych karnacjach, ale kiedy jestem opalona nie przeszkadza mi to ponieważ tego nie widać. Produkt trzyma się na twarzy cały dzień kiedy jest utrwalony pudrem. Krem ma SPF 35, wiec chroni skore przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym ???? W składzie jest również kwas hialuronowy który mie wysusza naszej skory ????
    Zalety:
    • trwałość po przypudrowaniu
    • ładna i wygodna buteleczka
    • mocne krycie jak na krem bb
    Wady:
    • odcienie pomarańczy
  • 1 marca 2022 o 22:41
    Najlepszy podklad
    Moje odkrycie, uwielbiam ten krem bb najbardziej za to, ze nie zachowuje się jak bb a podklad i to prawie idealny :) Fajnie dostosowuje się do koloru mojej cery, lekko się rozprowadza czy to palcami czy gąbeczka, krem bb kryje moje niedoskonałości, można go dokładać w miejscach problematycznych i nie pozostawi żadnych plam, spokojnie wytrzyma na twarzy te 8-9h kiedy się go przypudruje( używam pudru bambusowego i efekt świetny), skóra wyglada promiennie i zdrowo, dodatkowo krem zawiera spf 35. Krem jest dosyć ciężki i na pewno widoczny na twarzy, bardziej zachowuje się jak podklad niż bb, na pewno nie dla osób szukających delikatnego efektu.
    Zalety:
    • Kolor
    • Krycie
    Wady:
    • Na lato może być dosyć ciężki
  • 15 sierpnia 2021 o 2:57
    Fajny na lato
    Kremik ma ładny beżowy kolor, jednak dla mnie jest nieco za ciemny, jestem bladziochem. Latem świetnie może się sprawdzić przy suchej skórze twarzy, dojrzałej cerze.. moja mama była zachwycona. Daje nawilżenie . Nie jest lekki, ale daje dobre krycie. U mnie się zbytnio nie sprawdził kolorystycznie oraz tym , że jest zbyt ciężki.
    Zalety:
    • Cena, często można trafić na niego w promocyjnej cenie
    • Ładnie kryje
    • Daje efekt zdrowo wyglądającej skóry
    EwkaMa
    29 maja 2020 o 15:17
    Bardzo fajny krem bb
    Co prawda jestem posiadaczką cery suchej ale kilka osób polecało mi ten krem bb, więc się skusiłam i w cale nie zawiodłam. Krem u mnie się sprawdził i to świetnie. Nawet pasuje mi jego kolor, co jest zazwyczaj rzadkością przy tego typu produktach. Łatwo się go aplikuje i rozprowadza, nie używam na niego pudru i moja cera wygląda bardzo ładnie, naturalnie, nie jest ani matowa ani błyszcząca, po prostu idealnie. Duży plus za to, że ten krem ma filtr. Kupiłam go w promocji i uważam, że jest on wart swojej ceny.
    Zalety:
    • kolor
    • wygląd na skórze
    • filtr
  • 4 kwietnia 2020 o 2:54
    Kocham go od lat.
    Mam cerę trądzikową, piegi. Jestem blada... Używam go od lat na co dzień. Świetnie współgra z moją cera. Jestem mu wierna i chyba już pozostanę... Moja mama-przeciwniczka podkładów za moją namową również zaczęła używać go regularnie. Siostra zakochała się tak samo, jak ja... Obie nie wyobrażamy sobie dnia bez niego i zawsze robimy zapasy.
    Zalety:
    • krycie (piegi, przebarwienia po trądziku)
    • łatwość rozprowadzania (ja to robię palcami a miejscami doklepuję gąbką)
    • dość naturalny efekt (jak na mój gust)
    • można stopniować
    • filtr
    • jasny odcień, dla bladziocha
    Wady:
    • bez pudru nie da rady (wymagane są drobne poprawki w ciągu intensywnego dnia w pracy. U mnie głównie strefa T).
    • cena czasami potrafi być dość wysoka,
    • ale często są promocje, gdzie można go dostać już za 35 zł.
    • Ja kupuję wtedy kilka na zapas lub wspólnie z kimś i tu wychodzi korzystniej.
    • Warto zwrócić uwagę na to skąd kupujemy. Ja stawiam na oficjalny, polski sklep online Skin-79.