|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Wakacyjna wymianka.NIEAKTUALNE Dzień dobry, zapraszam ![]() *AA, Help, Krem półtłusty. Zostało około 70% kremu. *Isana Med, Krem na noc z mocznikiem 5%. Użyty 3-4 razy. *Flos Lek, Ideal Skin Anti Acne, Antybakteryjny korektor. Kolor 2, naturalny to chyba jest. Tylko wypróbowany kolor, niestety nie pasował ![]() *Joanna, Styling Effect, Guma stylizująca ekstramocna. *Schwarzkopf, Taft Looks, Guma modelująca. Zostało około 70%.
Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014. Dbam o włosy: od III 2012. CG: od 5 VII 2012. Edytowane przez Majka1503 Czas edycji: 2012-08-04 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wakacyjna wymianka.
*PharmaCF, Cztery pory roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem.
Zostało około 75%. *Bielenda, Florina, Nawilżający balsam do ciała - kwas hialuronowy, algi morskie, kawior, wit. A+E. Użyty 2-3 razy. *Naklejki do paznokci, kupione kilka lat temu, ale klej raczej nadal działa. Tyle ile na zdjęciu. Mogę dołożyć kilka rybek Dermogal A+E lub zrobić odlewkę L'Biotica, Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych.
Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014. Dbam o włosy: od III 2012. CG: od 5 VII 2012. Edytowane przez Majka1503 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
*Joanna, Styling Effect, Guma stylizująca ekstramocna. i krem do rąk ale wole większe wymianki ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- a co byś oddała za babydream ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za krem AA ?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- zainteresowały Cie akrat rzeczy z mojej wish listy, rzeczy na wymiane oznaczone są na fioletowo ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- zainteresowały Cie akrat rzeczy z mojej wish listy, rzeczy na wymiane oznaczone są na fioletowo ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- zainteresowały Cie akrat rzeczy z mojej wish listy, rzeczy na wymiane oznaczone są na fioletowo ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- zainteresowały Cie akrat rzeczy z mojej wish listy, rzeczy na wymiane oznaczone są na fioletowo ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za gumę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
*AA, Help, Krem półtłusty.
Zostało około 70% kremu. *Isana Med, Krem na noc z mocznikiem 5%. Użyty 3-4 razy. *PharmaCF, Cztery pory roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem. Zostało około 75%. *Bielenda, Florina, Nawilżający balsam do ciała - kwas hialuronowy, algi morskie, kawior, wit. A+E. Użyty 2-3 razy. Najchętniej za ubrania, ubrania wymieniam tanio, bo się przeprowadzam, |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za AA ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() *Flos Lek, Ideal Skin Anti Acne, Antybakteryjny korektor. Kolor 2, naturalny to chyba jest. Tylko wypróbowany kolor, niestety nie pasował ![]() *PharmaCF, Cztery pory roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem. Zostało około 75%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to nie jest olejek tylko balsam.
i tak jak mówiłam wolę większe wymianki ewentualnie mniejsze ale tylko wtedy jeżeli bardzo mi na czymś zależy a na kremie i gumie nie zależy mi, aż tak bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za zainteresowanie, ale akurat te produkty mi nie odpowiadają, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Może być taka wymiana jak napisałaś, preparat na naczynka znalazłam http://ezebra.iai-shop.com/product-p...WIENIENIA.html
a piankę do golenia mam jedną, ale mój chłopak jej używa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
AA, Help, Krem półtłusty.
Zostało około 70% kremu. *Isana Med, Krem na noc z mocznikiem 5%. Użyty 3-4 razy. PharmaCF, Cztery pory roku, Krem do rąk glicerynowy z aloesem. Zostało około 75%. *Bielenda, Florina, Nawilżający balsam do ciała - kwas hialuronowy, algi morskie, kawior, wit. A+E. Użyty 2-3 razy. za krem pod oczy, lakier, to na naczynka, balsam do ust. Cenowo przeliczylam i wychodzi po równo. Pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.