![]() |
#1 |
szyciowa specjalistka :)
|
Kramik-Dior,ESSIE,ORLY,CH-G,SH, minerały, moja BIŻUTERIA.GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGULAMINUzapraszam witamz racji, że nie zaglądałam do mojego starego wątku, wiele propozycji może być nieaktualnych, dlatego otwieram nowy ![]() rezerwacja dokładka wymienione 1.Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odleję max 10ml ![]() 2.Guess, Guess for Woman EDP - odleję , lub oddam całość zostało ok 8-10 z 50ml ![]() 3.Escada, Moon Sparkle EDT - nie ma ODLEWKI:4.Tommy Hilfiger, Dreaming EDP - mam ok 20ml ze 100. Odleję lub oddam w całości. Niestety nie mam zamknięcia, zawleczki ![]() ![]() oraz odlewki które oddam ok 4-10ml (używane na bieżąco) ... mam ich po prostu za dużo ![]() 5. AA Cherry 6.Paco Rabanne, 1 Million EDT 7.Burberry, Brit EDT 8. FM luxury collection 50ml - nowe fiolki / peny 9.clinique happy 1ml 10.chole edt ok 0,7ml KOLORÓWKA TWARZ: CIENIE, RÓŻE, KOREKTORY ITP 5. E.L.F. eyeliner - All Over Color Stick - kolor TOASTED- użyty kilka razy / niestety nie mój kolor 6. baza pod cienie BENEFIT - F.Y...EYE! poj pierwotna 7g .. brak ok 15-20% 8. korektor BENEFIT - LYIN' EYES - kolor 02. Mam do z wymijanki. Pojemność początkowa to 1ml, użyty raz / niestety dla mnie za ciemny. 9. Christian Dior, Serum de Rouge (Szminka pielęgnująca do ust) No. 840 Crisom zużycie ? ... kilka razy dotknęłam ust. Jest tak miękka, delikatna i na-pigmentowana, że takie muśnięcie wystarczy Tassarinian PAZNOKCIE LAKIERY nowy Sation : Midnight Blueczęść oddam łatwo ![]() ORLY Tennis Anyone 18ml- nowy, pomalowany jeden paznokieć ![]() ORLY Star of Bombay 18ml - jest ok 80% ORLY mini Blue Collar jest ok 70% .. użyty 2x, ale wylał mi się ![]() ORLY mini Holla jest ok 80% ORLY mini Black Out - nowy Color club mały -7,5ml Hight Society - użyty raz słonik Color club mały -7,5ml Poker Face - użyty raz China glaze - Fitst mate - użyty 2x Colour Alike - lollipop pink - jest ok 75% Colour Alike - 441 użyty 2 razy (ważność 01-2013) CARTRICE c02 - rock barock - jest ok 80% ESSIE Little Brown Dress - użyty raz OPI Meet me on the star ferry - nowy 1. CDN effects - kolor copper shimmer #556. Top nadający wykończenie typu shimmer". Nowy - za coś ekstra. 4. OPI mini - podkład - CHIP SKIP OPI - zapobiegająca odpryskiwaniu lakieru. pojemność 3,75ml - nie używana ![]() 5. ORLY mini - ORLY GLOSSER - high shine topcoat ![]() ![]() nie ma na zdjęciu: ORLY Matte top - top matujący - 18ml, użyty raz ![]() ESSENCE glitter top - 8ml - nowy Seche vite, mam dużą butlę, mogę odlać do 40ml (tylko wcześniej musiałabym dostać buteleczkę po lakierze czy coś w tym stylu) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-top-coat.html blue cross cuticle remover - płyn do usuwania skórek - rewelacja. Mogę odlać do 30ml... http://www.makeupalley.com/product/s...r/0/Treatments NailTek II Intensive Therapy - jest dokładnie 3/4 buteleczki (z 15ml). Obecnie przeszłam na Xtra, wiec nie chcę b ![]() ![]() NailTek II Foundation - jest dokładnie 7/8 buteleczki (z 15ml). Obecnie przeszłam na Xtra, wiec nie chcę by ta leżała ![]() rozważam wymianę drugiego zastawu, nowego .. zrobiłam zapas, chyba za duży - ale za coś ekstra NailTek II Intensive Therapy - nowy- zakup grudzień 2011 słonik NailTek II Foundation - nowy- zakup grudzień 2011 słonik
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2012-07-03 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik - Dior, ESSIE, ORLY,CH-G, SH, minerały...moja BIŻUTERIA !!!
Coś za
ORLY Star of Bombay China glaze - Fitst mate CDN effects - kolor copper shimmer ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ORLY Tennis Anyone
ORLY mini Holla Colour Alike - lollipop pink Colour Alike - 447 CARTRICE c02 - rock barock 4. OPI mini - podkład - CHIP SKIP OPI - zapobiegająca odpryskiwaniu lakieru. pojemność 3,75ml - nie używana ![]() 5. ORLY mini - ORLY GLOSSER - high shine topcoat ![]() ![]() coś u mnie? z naciskiem na podkreślone? ![]() pozdrawiam
#4 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za szminke diora oraz kilka lakierow?
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos chociaz za niektore?
Colour Alike - 447 użyty raz ![]() ORLY Matte top - top matujący - 18ml, użyty raz 4. OPI mini - podkład - CHIP SKIP OPI - zapobiegająca odpryskiwaniu lakieru. pojemność 3,75ml - nie używana ORLY mini Black Out - nowy ORLY Star of Bombay 18ml |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
6. baza pod cienie BENEFIT - F.Y...EYE! poj pierwotna 7g .. brak ok 15-20%
cos u mnie>?
#8 |
BAN stały
|
hej cos za CDN SHIMMER?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : )
9. Christian Dior, Serum de Rouge (Szminka pielęgnująca do ust) No. 840 Crisom zużycie ? ... kilka razy dotknęłam ust. Jest tak miękka, delikatna i na-pigmentowana, że takie muśnięcie wystarczy Color club mały -7,5ml Hight Society - użyty raz Color club mały -7,5ml Poker Face - użyty raz Colour Alike - lollipop pink - jest ponad 75% 4. OPI mini - podkład - CHIP SKIP OPI - zapobiegająca odpryskiwaniu lakieru. pojemność 3,75ml - nie używana ![]() 5. ORLY mini - ORLY GLOSSER - high shine topcoat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik-Dior,ESSIE,ORLY,CH-G,SH, minerały, moja BIŻUTERIA.GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGU
coś za:
8. FM luxury collection 50ml - nowe - który to nr??? 9.clinique happy 1ml 10.chole edt ok 0,7ml ESSENCE glitter top - 8ml - nowy 1.Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odleję max 10ml ![]() 2.Guess, Guess for Woman EDP - odleję , lub oddam całość zostało ok 8-10 z 50ml ![]()
#13 | |||||
|
Dot.: Kramik-Dior,ESSIE,ORLY,CH-G,SH, minerały, moja BIŻUTERIA.GRUDZIEŃ NIE ZNAM REGU
Cytat:
![]() niestety nic, dziękuję ![]() zaraz odpiszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niestety nic, dzięki ![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31189414]Hej, coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : ) 9. Christian Dior, Serum de Rouge (Szminka pielęgnująca do ust) No. 840 Crisom zużycie ? ... kilka razy dotknęłam ust. Jest tak miękka, delikatna i na-pigmentowana, że takie muśnięcie wystarczy Color club mały -7,5ml Hight Society - użyty raz Color club mały -7,5ml Poker Face - użyty raz Colour Alike - lollipop pink - jest ponad 75% 4. OPI mini - podkład - CHIP SKIP OPI - zapobiegająca odpryskiwaniu lakieru. pojemność 3,75ml - nie używana ![]() 5. ORLY mini - ORLY GLOSSER - high shine topcoat ![]() ![]() [/QUOTE] niestety nic, dzięki ![]() nic nie znalazłam, dzięki ![]() niestety nic, dzięki ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
co do vichy - jest dość poważnie zarezerwowany, chi - czekam na odpowiedź innej dziewczyny w jego sprawie, oba fekkai są jak najbardziej wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Coś u mnie za blue cross cuticle remover - płyn do usuwania skórek - rewelacja. ?
![]() |
#20 | ||
|
też tak myślę
![]() Cytat:
![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31204576]A masz może jakąś wish? ; ) Mogłabym poszukać poza wątkiem.[/QUOTE] odpisałam ![]() niestety nic, dzięki ![]() niestety nic, dzięki ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2011-12-29 o 13:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
A wszystkie lakiery, które wymieniłam masz w negocjacjach? : ) Na Diora oczywiście nadal jestem chętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
To zobaczymy co wam wyjdzie z tych negocjacji, zaczekam : ) Tylko nie zapomnij mi napisać jak tam poszło : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Przemyślałam sprawę i może zrobimy jeszcze inaczej? : ) Może szminka za szminkę? Moja Givenchy za twoją Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
coś za :
ESSIE Little Black Dress? chociaż to chyba little brown dress? |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a co byś ode mnie chciała za oba nowe nailteki II?
![]() chi jest nieaktualny, natomiast wstępnie zwolnił się micel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31290570]To zobaczymy co wam wyjdzie z tych negocjacji, zaczekam : ) Tylko nie zapomnij mi napisać jak tam poszło : )[/QUOTE]
![]() niestety nic ![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31302802]Przemyślałam sprawę i może zrobimy jeszcze inaczej? : ) Może szminka za szminkę? Moja Givenchy za twoją Diora?[/QUOTE] jasne, odpisane ![]() a fakt, juz poprawiam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Poza nailtekami przyda mi się na chwilę obecną tylko mini orly glosser, bo w święta moja kolekcja lakierów niespodziewanie się powiększyła i na razie mi więcej nie potrzeba
![]() Co powiesz na: The Body Shop - Flawelss skin protecting concealer Odcień 01 fekkai - Glossing cream - Krem nabłyszczający, pozostało ok. 90% z tubki 45g Fekkai - Hair mask with shea butter Stapiz - Sleek line - Jedwabna odżywka do włosów, 30 ml, raz pompnięta za NailTek II Intensive Therapy - nowy- zakup grudzień 2011 NailTek II Foundation - nowy- zakup grudzień 2011 5. ORLY mini - ORLY GLOSSER - high shine topcoat ![]() ![]() oraz ewentualnie Color club mały -7,5ml Hight Society - użyty raz ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.