|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Słodkie perfumy dla nastolatka.
Witam was, szukam słodkich uwodzących perfum dla siebie ; )
mam 17 lat mój styl ubierania to coś ala justin bieber, buty supra society,rurki(czarne,biał e) , koszuleczka , bluza ; ) na razie zastanawiam się nad tymi : PACO RABANNE 1 ONE MILLION CHANEL Allure Homme Sport ROCHAS MAN Givenchy Pi Zależy mi na tym żeby zapach był słodki i żeby się utrzymywał długo ; ) no i żeby był uwodzicielski(wzbudzający zachwyt u mijających dziewczyn) Edytowane przez Belieber7 Czas edycji: 2012-07-25 o 19:51 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodkie perfumy dla nastolatka.
Cytat:
ale jeszcze... ech, ale mi się skojarzyło ![]() za moich czasów... przynajmniej z punktu widzenia mijającej dziewczyny zdaje się że cały czas jest na rynku ![]() echhh... ale to se ne wrati.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
bierz Rochasa, z czasem docenisz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Polecam Au Masculin Lolity Lempickiej. Właśnie podarowałem młodszemu koledze. Jest zachwycony. Dziewczyny docenią na pewno.
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-25 o 23:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
chyba zdecyduję się na PACO RABANNE 1 ONE MILLION chyba że ktoś poleci coś podobnego i tańszego ; )
|
|
|
|
|
#6 |
|
gamma Orionis
|
Jesu, bieber, rurki i koszuleczki.
Błagam, powiedzcie że to prowokacja, bo za stara jestem i za słaba na taką rzeczywistość.
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
wyjdź do dresa.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wiedźma
|
No to się popisałeś, młody człowieku.
Podobnie jak tagując swój wątek "perfum męski". Jeśli wciąż oczekujesz rady, moja brzmi tak: używaj czegokolwiek. ![]() Jeśli Twoją ikoną stylu jest Justin Bieber, a do tego jesteś bezczelny i niedouczony (czego dowiodłeś podczas swej krótkiej bytności na tym forum), pewien typ dziewcząt poleci na Ciebie i tak. Reszta nie poleci, nawet gdybyś użył Attaru Amouage.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2012-07-26 o 02:47 |
|
|
|
|
#9 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
A w temacie: jeśli ci się podoba 1Million to wybierz te, są dość słodkie i bardzo popularne
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2012-07-26 o 06:50 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Wracając do wątku:
- CK One Shock for him - L de Lolita Lempicka, wyszła spod rąk tego samego perfumiarza co Rochas Man, ale wiele ciekawsza (nieważne, że "damska") - Joop! Homme - Bulgari Black - Guerlain L'Instant pour homme Edytowane przez michau2312 Czas edycji: 2012-07-26 o 15:23 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Wiedźma
|
Chłopak wyskoczył do moderatora. Nie ma instynktu samozachowawczego.
![]() Cytat:
Nie mam nic do Biebera - biedne, przemielone przez machinę popbiznesu dziecię, po prostu Black mi do niego drastycznie nie pasuje. Prędzej coś w stylu Lacoste Red.
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Łan Milion jest dla niego stworzony
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
tyle powiem
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak Łan milion, to niech będzie olejek-attar arakowy. Ten sam poziom perfumiarstwa! |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co twierdza ze to zapach lepsiejszy i bardziej oryginalny niz oryginal
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), to jest szansa, że taka "laleczka" w typie Biebera mogłaby Ci się podobać . Swoją drogą zastanawiam się, czy on nie ma jakiegoś defektu hormonalnego - czas mija, 18-latek to już właściwie dorosły facet, a on coraz bardziej dziewczęcy i mutacji chyba jeszcze nie przechodził... W temacie - stawiam na Au Masculin Lolity Lempickiej. Mniej oklepany niż 1Million, a powinien się podobać młodym dziewczynom .
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
Poczekaj, niech sobie przypomnę, naście bliżej dziesięciu... To był chyba ten czas, kiedy podkochiwałam się w Davidzie Bowie. Ville Valo też się doczekał ołtarzyka w pamiętniku... Czy to się kwalifikuje jako "laleczki"? W końcu, oni się malowali ![]() P.S. To nie fanki mnie przerażają, tylko sam fakt istnienia fanów. Płci męskiej ;]
Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2012-07-26 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o coś słodkiego to Paco Rabanne Ultrared jest to megaaaa słodki zapach od którego aż zęby bolą i trwałość ma całkiem niezła
Aquolina Blue Sugarb następny mega słodki ulep Rochas Man mieszanka kawy z kolejna dawką mega słodkości od których człowiekowi się robi słabo Oraz o tym zapachu nie mogłem zapomnieć Profumum Acqua e Zucchero edp wata cukrowa zmieszana z dużą ilością cukru+cukierków wszelkiej maści...Bello!!!! Nie umieraj bo kto będzie osobą od banów??
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:51 |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja stara jestem, więc jako dziecię śliniłam się na widok Kabira Bedi jako Czarnego Korsarza. Ta miłość do długopiórych przeniosła mi się później na Metali (typ Tuomasa Holopainena) i pozostała do dziś A Ville Valo (to ten z HIM?) całkiem całkiem
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2012-07-26 o 12:43 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
gamma Orionis
|
Michau, on jest jak wino i bierze mnie w każdym wydaniu! Pomyśleć, że zaczęło się od mindfuckowego "Człowiek, który spadł na Ziemię", który obejrzałam podlotkiem będąc... Może stąd ta zryta psyche? Potem maniakalnie wyszukiwałam wszystkie filmy, w których zagrał: Labirynt, Basquiat, Zagadka Nieśmiertelności, etc. Po Prestiżu stwierdziłam, że teraz mogę umrzeć szczęśliwa. I oczywiście muzyka. I maglowane przeze mnie tygodniami Under Pressure. Wychowałam się na Queen, więc to chyba musiało się tak skończyć ;]
I jakoś tak, mimo tych wszystkich dziwnych strojów, makijaży, natapirowanych długich włosów i dziwnych sposobów trzymania mikrofonu na scenie, wszystkie stare gwiazdy [nawet tańczący David Lee Roth ] wydają mi się znacznie bardziej męskie niż to coś, co obecnie mamle się w szołbiznesie.Daff, Tuomas tak!!! ^^
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
nie to żebym się czepiała, ale zaśmiecacie wątek
![]() szanujmy siebie nawzajem i swoje odmienne gusta. gdyby wszyscy słuchali/podziwiali tylko Dawida Bowiego lub tylko Justina Biebera (swoją drogą uważam, że obydwaj są przepaskudni) świat byłby nudny. |
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kaju, masz rację - sorrki za OT
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
piszcie co chcecie - mnie tam do Biebera i kolegi założyciela idealnie pasuje ten adidas zalinkowany
tak idealnie jak do Janusza Józefowicza z lat 80 ![]() to pewnie przez tę marynareczkę No cóż, zatrzymalam się nieco w samorozwoju intelektualnym z zakresu nut zapachowych dla lalusiowatych chłopczyków, nawet one miliona nie znam |
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A że w dzisiejszych czasach wzorcem męskości dla przedziału wiekowego 0-18 jest te piórowłose chłopię, no cóż... BTW: what. the. hell. is. supra society. Nagle poczułem ciężar moich 25 lat na karku i efekt nieśledzenia trendów
Edytowane przez michau2312 Czas edycji: 2012-07-26 o 15:33 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie pamiętam, kto mi się podobał, jak miałam 15 lat...chyba byłam na etapie długich włosów i "im chudszy, tym lepszy". Słodkie pachnidło to Hugo Boss szary - długo mi się podobał, aż poznałam Gucci PH - i mój małżonek zaczął fujać na Bossa. Ale małżonek mógłby być (co prawda młodym) ojcem Biebera, wcześniej mu się (i mnie także, zanim mnie wizaż zainfekował perfumowo) Boss podobał... |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I proszę was możecie nie pisać o Biebierze ? to jest też człowiek i ona ma swój styl i o co wam chodzi ? ... ten temat dotyczy perfum a wasza Polska zazdrość wychodzi jak na tacy, nie potrafię tego pojąć. Edytowane przez Belieber7 Czas edycji: 2012-07-26 o 19:30 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
gamma Orionis
|
"Polska zazdrość", no ja już się z wrażenia przewracam.
Trochę mnie ten wątek rozerwał, to miła odmiana ;] Powodzenia w szukaniu perfum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

Aquolina Blue Sugarb następny mega słodki ulep
Oraz o tym zapachu nie mogłem zapomnieć Profumum Acqua e Zucchero edp wata cukrowa zmieszana z dużą ilością cukru+cukierków wszelkiej maści...

] wydają mi się znacznie bardziej męskie niż to coś, co obecnie mamle się w szołbiznesie.