|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
S³odkie perfumy dla nastolatka.
Witam was, szukam s³odkich uwodz±cych perfum dla siebie ; )
mam 17 lat mój styl ubierania to co¶ ala justin bieber, buty supra society,rurki(czarne,bia³ e) , koszuleczka , bluza ; ) na razie zastanawiam siê nad tymi : PACO RABANNE 1 ONE MILLION CHANEL Allure Homme Sport ROCHAS MAN Givenchy Pi Zale¿y mi na tym ¿eby zapach by³ s³odki i ¿eby siê utrzymywa³ d³ugo ; ) no i ¿eby by³ uwodzicielski(wzbudzaj±cy zachwyt u mijaj±cych dziewczyn) Edytowane przez Belieber7 Czas edycji: 2012-07-25 o 19:51 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: S³odkie perfumy dla nastolatka.
Cytat:
ale jeszcze... ech, ale mi siê skojarzy³o ![]() za moich czasów... przynajmniej z punktu widzenia mijaj±cej dziewczyny zdaje siê ¿e ca³y czas jest na rynku ![]() echhh... ale to se ne wrati.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 251
|
bierz Rochasa, z czasem docenisz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 736
|
Polecam Au Masculin Lolity Lempickiej. W³a¶nie podarowa³em m³odszemu koledze. Jest zachwycony. Dziewczyny doceni± na pewno.
Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-07-25 o 23:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
chyba zdecydujê siê na PACO RABANNE 1 ONE MILLION chyba ¿e kto¶ poleci co¶ podobnego i tañszego ; )
|
|
|
|
|
#6 |
|
gamma Orionis
Wiadomo¶ci: 2 239
|
Jesu, bieber, rurki i koszuleczki.
B³agam, powiedzcie ¿e to prowokacja, bo za stara jestem i za s³aba na tak± rzeczywisto¶æ.
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
wyjd¼ do dresa.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wied¼ma
Wiadomo¶ci: 12 013
|
No to siê popisa³e¶, m³ody cz³owieku.
Podobnie jak taguj±c swój w±tek "perfum mêski". Je¶li wci±¿ oczekujesz rady, moja brzmi tak: u¿ywaj czegokolwiek. ![]() Je¶li Twoj± ikon± stylu jest Justin Bieber, a do tego jeste¶ bezczelny i niedouczony (czego dowiod³e¶ podczas swej krótkiej bytno¶ci na tym forum), pewien typ dziewcz±t poleci na Ciebie i tak. Reszta nie poleci, nawet gdyby¶ u¿y³ Attaru Amouage.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2012-07-26 o 02:47 |
|
|
|
|
#9 | |
|
spin doctor
Wiadomo¶ci: 7 515
|
Cytat:
A w temacie: je¶li ci siê podoba 1Million to wybierz te, s± do¶æ s³odkie i bardzo popularne
"Wybra³am osobê, któr± chcê byæ, i ni± jestem." Edytowane przez Ma³gosia791 Czas edycji: 2012-07-26 o 06:50 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 313
|
Wracaj±c do w±tku:
- CK One Shock for him - L de Lolita Lempicka, wysz³a spod r±k tego samego perfumiarza co Rochas Man, ale wiele ciekawsza (niewa¿ne, ¿e "damska") - Joop! Homme - Bulgari Black - Guerlain L'Instant pour homme Edytowane przez michau2312 Czas edycji: 2012-07-26 o 15:23 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Wied¼ma
Wiadomo¶ci: 12 013
|
Ch³opak wyskoczy³ do moderatora. Nie ma instynktu samozachowawczego.
![]() Cytat:
Nie mam nic do Biebera - biedne, przemielone przez machinê popbiznesu dzieciê, po prostu Black mi do niego drastycznie nie pasuje. Prêdzej co¶ w stylu Lacoste Red.
|
|
|
#12 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 076
|
£an Milion jest dla niego stworzony
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 932
|
tyle powiem
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak £an milion, to niech bêdzie olejek-attar arakowy. Ten sam poziom perfumiarstwa! |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 932
|
Cytat:
co twierdza ze to zapach lepsiejszy i bardziej oryginalny niz oryginal
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 043
|
Cytat:
), to jest szansa, ¿e taka "laleczka" w typie Biebera mog³aby Ci siê podobaæ . Swoj± drog± zastanawiam siê, czy on nie ma jakiego¶ defektu hormonalnego - czas mija, 18-latek to ju¿ w³a¶ciwie doros³y facet, a on coraz bardziej dziewczêcy i mutacji chyba jeszcze nie przechodzi³... W temacie - stawiam na Au Masculin Lolity Lempickiej. Mniej oklepany ni¿ 1Million, a powinien siê podobaæ m³odym dziewczynom .
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
Poczekaj, niech sobie przypomnê, na¶cie bli¿ej dziesiêciu... To by³ chyba ten czas, kiedy podkochiwa³am siê w Davidzie Bowie. Ville Valo te¿ siê doczeka³ o³tarzyka w pamiêtniku... Czy to siê kwalifikuje jako "laleczki"? W koñcu, oni siê malowali ![]() P.S. To nie fanki mnie przera¿aj±, tylko sam fakt istnienia fanów. P³ci mêskiej ;]
Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuñ "Noc" Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2012-07-26 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Je¶li chodzi o co¶ s³odkiego to Paco Rabanne Ultrared jest to megaaaa s³odki zapach od którego a¿ zêby bol± i trwa³o¶æ ma ca³kiem niez³a
Aquolina Blue Sugarb nastêpny mega s³odki ulep Rochas Man mieszanka kawy z kolejna dawk± mega s³odko¶ci od których cz³owiekowi siê robi s³abo Oraz o tym zapachu nie mog³em zapomnieæ Profumum Acqua e Zucchero edp wata cukrowa zmieszana z du¿± ilo¶ci± cukru+cukierków wszelkiej ma¶ci...Bello!!!! Nie umieraj bo kto bêdzie osob± od banów??
---------------------------------------------- Mi³o¶æ, sen i ¶mieræ nadchodz± poma³u; Schwyæ mnie za w³osy i mocno poca³uj. (Algernon Charles Swinburne)-Bia³e jab³ka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2012-07-26 o 11:51 |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja stara jestem, wiêc jako dzieciê ¶lini³am siê na widok Kabira Bedi jako Czarnego Korsarza. Ta mi³o¶æ do d³ugopiórych przenios³a mi siê pó¼niej na Metali (typ Tuomasa Holopainena) i pozosta³a do dzi¶ A Ville Valo (to ten z HIM?) ca³kiem ca³kiem
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2012-07-26 o 12:43 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
gamma Orionis
|
Michau, on jest jak wino i bierze mnie w ka¿dym wydaniu! Pomy¶leæ, ¿e zaczê³o siê od mindfuckowego "Cz³owiek, który spad³ na Ziemiê", który obejrza³am podlotkiem bêd±c... Mo¿e st±d ta zryta psyche? Potem maniakalnie wyszukiwa³am wszystkie filmy, w których zagra³: Labirynt, Basquiat, Zagadka Nie¶miertelno¶ci, etc. Po Presti¿u stwierdzi³am, ¿e teraz mogê umrzeæ szczê¶liwa. I oczywi¶cie muzyka. I maglowane przeze mnie tygodniami Under Pressure. Wychowa³am siê na Queen, wiêc to chyba musia³o siê tak skoñczyæ ;]
I jako¶ tak, mimo tych wszystkich dziwnych strojów, makija¿y, natapirowanych d³ugich w³osów i dziwnych sposobów trzymania mikrofonu na scenie, wszystkie stare gwiazdy [nawet tañcz±cy David Lee Roth ] wydaj± mi siê znacznie bardziej mêskie ni¿ to co¶, co obecnie mamle siê w szo³biznesie.Daff, Tuomas tak!!! ^^
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 957
|
nie to ¿ebym siê czepia³a, ale za¶miecacie w±tek
![]() szanujmy siebie nawzajem i swoje odmienne gusta. gdyby wszyscy s³uchali/podziwiali tylko Dawida Bowiego lub tylko Justina Biebera (swoj± drog± uwa¿am, ¿e obydwaj s± przepaskudni) ¶wiat by³by nudny. |
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 736
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kaju, masz racjê - sorrki za OT
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
piszcie co chcecie - mnie tam do Biebera i kolegi za³o¿yciela idealnie pasuje ten adidas zalinkowany
tak idealnie jak do Janusza Józefowicza z lat 80 ![]() to pewnie przez tê marynareczkê No có¿, zatrzymalam siê nieco w samorozwoju intelektualnym z zakresu nut zapachowych dla lalusiowatych ch³opczyków, nawet one miliona nie znam |
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ¿e w dzisiejszych czasach wzorcem mêsko¶ci dla przedzia³u wiekowego 0-18 jest te piórow³ose ch³opiê, no có¿... BTW: what. the. hell. is. supra society. Nagle poczu³em ciê¿ar moich 25 lat na karku i efekt nie¶ledzenia trendów
Edytowane przez michau2312 Czas edycji: 2012-07-26 o 15:33 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie pamiêtam, kto mi siê podoba³, jak mia³am 15 lat...chyba by³am na etapie d³ugich w³osów i "im chudszy, tym lepszy". S³odkie pachnid³o to Hugo Boss szary - d³ugo mi siê podoba³, a¿ pozna³am Gucci PH - i mój ma³¿onek zacz±³ fujaæ na Bossa. Ale ma³¿onek móg³by byæ (co prawda m³odym) ojcem Biebera, wcze¶niej mu siê (i mnie tak¿e, zanim mnie wiza¿ zainfekowa³ perfumowo) Boss podoba³... |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I proszê was mo¿ecie nie pisaæ o Biebierze ? to jest te¿ cz³owiek i ona ma swój styl i o co wam chodzi ? ... ten temat dotyczy perfum a wasza Polska zazdro¶æ wychodzi jak na tacy, nie potrafiê tego poj±æ. Edytowane przez Belieber7 Czas edycji: 2012-07-26 o 19:30 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
gamma Orionis
|
"Polska zazdro¶æ", no ja ju¿ siê z wra¿enia przewracam.
Trochê mnie ten w±tek rozerwa³, to mi³a odmiana ;] Powodzenia w szukaniu perfum.
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

Aquolina Blue Sugarb nastêpny mega s³odki ulep
Oraz o tym zapachu nie mog³em zapomnieæ Profumum Acqua e Zucchero edp wata cukrowa zmieszana z du¿± ilo¶ci± cukru+cukierków wszelkiej ma¶ci...

] wydaj± mi siê znacznie bardziej mêskie ni¿ to co¶, co obecnie mamle siê w szo³biznesie.