![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lipcove Wymiankove Love <3 SAME NOWE CIUCHY! Cubus, H&M, Atmosphere, Mango <3 <3 <3
Zachęcam do zaglądania do czerwcowego wątku
(nie przenosiłam tutaj ciuszków z tamtego wątku a wiele jest wciąż dostępne ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620589 _________________________ _________________________ __ _________________________ _________________________ __ WITAJCIE! Mam mało czasu na wizaż! jestem tutaj średnio raz dziennie! Dlatego proszę o cierpliwość ![]() ps nie mam czasu na robienie dodatkowych zdjęć. NAJNOWSZA DOKŁADKA 2.08.2012!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! link do czerwcowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620589 (wiele rzeczy wciąż jest dostępne) śpieszcie się, ponieważ rzeczy wystawiam na all i mogą zniknąć z dnia na dzień. Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze ok m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Ciuszki opisuję rzetelnie , nie wciskam zniszczonych ubrań.Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Jeżeli masz mniej niż 5 przekupek lub chociaż jednego negatywa - wysyłasz paczkę pierwsza W innych przypadkach ZAWSZE wysyłamy równocześnie!!! Pozdrawiam i zapraszam ![]() Szukam: -nowych kompletów bielizny (75-85 C) -balerinek 37 na 24cm stopę -butów na grubym obcasie 37 -marynarek, sukienek, spódniczek -sukienka zara wąż jak na foto niżej -sukienka różowo czerwona H&M juk niżej -biżu najchętniej H&M -wszystkiego co żółte/limonkowe itp -wszystkiego co wpadnie w oko rozm 38 może 40 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-08-02 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcove Wymiankove Love <3 SAME NOWE CIUCHY! Cubus, H&M, Atmosphere, Mango <3
Marynarki:
1 MANGO S 2 brązowawa kolory ziemi rozm M, stan bdb+ 3 NOWA ATMOSPHERE 36 kolor fiolet/granat 4 czarna, kupiona na all, zalozylam 2 razy, pasuje na 38, elastyczna, bardzo dobry materiał 5 zielona jak nowa ok SM taliowana super materiał 6 H&M divided używana stan bdb- nie ma wad ale byla noszona przez caly sezon wiec nie bede wybredna Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-08-02 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcove Wymiankove Love <3 SAME NOWE CIUCHY! Cubus, H&M, Atmosphere, Mango <3
Rurki
1 CUBUS 36 raz założone kupione za 129zł będę wybredna NIE MA! 2 NEXT 36 nowe nienoszone kupione za 45 funtów będę wybredna Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-08-02 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienki 1
1 Nowa sukienka z ćwiekami podszewka+siateczka+ćwiek i nienoszona z metki 32 34 ale pasuje na XS S M L bardzo elastyczna będę wybredna, kosztowała mnie około 100zł 2 Nienoszona sukienka w motyle pasuje na XS S elastyczna 3 czarna z ćwiekami pasuje na ok S 4 nowa H&M kupiona za 129zł bede wybredna pasuje na sm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-04 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sukienki 2
1 Sukienka REDIAL stan idealny-raz założona 36 pasuje na SM bardzo elastyczna dałam za nią 99zł 2 H&M snake za kolano 34 pasuje na sm elastyczna na jesien zime stan bdb+ 3. atmosphere 36 pasuje na xs s stan idealny Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-23 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty
1 evie, ząłozone raz na chwilę! rozmiar ok 37 ja mam 24cm stopę i mnie uciskają polecam tak na 23 - 23,5cm 2 koturny kwiaty 37 noszone 2 razy na stopę 24cm stan bdb, minusik jedynie za przybrudzenie na materiale w okolicy tylniej podeszwy u dołu foto dla chetnych Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-16 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
1 Zestaw : SOCZEWKI + płyn kolor fioletowe nowe, zerówki, każdy może je nosić! wiecej info dla zainteresowanych 2 Perfumy -raz psiknięte jabłko -zoomorfic ubytek nieznaczny -żółty nie paiętam jakiej firmy kilka razu psiknięty -bi es ubytek widać na foto -avon lirycal ubytek widać na foto nie ma już okrągłego perfumu avon(tego bordowego) Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-05 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
1 MANGO S, pasuje na SM 2 szara M pasuje na SML nie ma wymiana z anikah (+pierscionek i tunika) Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-05 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria 1
1 ATMOSPHERE nowy naszyjnik można go dowolnie formować 2 Nowy zegarek wylicytowałam go za ok 80zł nie mam opakowania do niego 3 pierscionek H&M srebrna kokarda rozm ok M 4 broszka ptaszek stan bdb- minus za starcie złotego koloru ze skrzydełka Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-05 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
-lakiery świeże (srebrny metalik i ala różowy i ala morelka) -nowa spinka tesco - 2 błyszczyki nowe na ustach tylko sie mienią(ost foto) polecam sama mam taki i jest świetny! nie zbiera się! ZOSTAŁA 1 SZTUKA -avon muss używany jasny -sally hansen jasny puder używany jest super ale mi za jasny bo sie opalilam polecam, jest dobry -nowy niezbednik do brwi -nowe cienie w kremi -korektory w kremie zielony raz mażnięty -nowy srebrny cien do powiek w kremie -błyszczyk miss sporty uzywany kilka razy nie mój kolor -eyeliner NIE MA Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-06 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bielizna
1. żółty i zielony komplet używane ok 2-3 razy stan bdb majteczki rozm 34 xl na moje oko to majtki pasuja na sm a staniczek to miseczka B 2. majtki kąpielowe z metki 14 ale pasuje tak na SM może xs z gwiazdą słonecznego patrolu ![]() super fajne nienoszone ale bez metki 3. szary staniczek push up stan bardzo dobry został zalozony raz okazal sie za mały;( wyprany ![]() z metki eur80 uk 36 miseczka pasuje na B duzy push up super podnosi i powieksza biust Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-16 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
TOREBKI:
dokładniejsze opisy jutro, teraz zmykam ![]() 1 mała atmosphere nowa 2 duża karmelowa nowa 3 srebrna saszetka bdb 4 diverse ciemnobrązowa bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-16 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
TOREBKI 2
1. Atmosphere bdb 2. różowawa stan bdb 3. zamszowa mała z frędzlami bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-17 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 6
1. Body z tygrysem, używane (zakladane na bielizne) stan raczej bdb bardzo elastyczne sml 2. Nowa bez metki koszula H&M ze skórzanymi wstawkami pasuje na ok SML kupione za 99zł BEDE WYBREDNA! nie ma! 3. cekinowa kamizelka stan bdb pasuje na xs s m Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-08-02 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 7
opisy za chwile Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-23 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dokładka 8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś za soczewki?!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za rurki cubus?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Spodobały mi się te 2 rzeczy:
1 Nowa sukienka z ćwiekami podszewka+siateczka+ćwiek i nienoszona z metki 32 34 ale pasuje na XS S M L bardzo elastyczna będę wybredna, kosztowała mnie około 100zł 1 CUBUS 36 raz założone kupione za 129zł będę wybredna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za rurki cubus?
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1338985750 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1339595364? albo za to I za to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
:)
|
znajdziesz cos u mnie za
2 szara M pasuje na SML |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za
1 CUBUS 36 raz założone kupione za 129zł będę wybredna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.