|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad: kilka drobiazgów na wymianę
Wątek zakończony
Witam ![]() Chętnie pozbędę się do zimy kilku rzeczy, które szkoda wyrzucić a używać nie zamierzam. Kosmetyki pochodzą z Allegro, zakupione w tym roku, próbki i odlewki perfum z wymian na Wizażu. rezerwacja wymienione wolne 1) Paletka cieni Revlon Colorstay, kolor Berry Bloom (fiolety i róże), zużycie minimalne - tylko przetestowane, z 2 pacynkami, opakowanie plastikowe zamykane. Opinie z KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-powiek.html 2) Paletka 5 cieni Dior, Nr 130 Blue Croisette, w skład wchodzą perłowy, zielonkawy oraz trzy cienie niebieskie. To zdjęcie dość dobrze pokazuje kolory: http://www.polyvore.com/dior_colour_...hing?id=460131 zużycie widoczne, zwłaszcza na najjaśniejszym, perłowym, tak na 1/4 - 1/3.Tester - wkład bez opakowania! Cienie znajdują się w plastikowym pudełku bez zamknięcia. Na tylnej części opakowania napis: DEMO 5 COULEURS TESTER EYE SHADOW F214802130 6M03 7L MADE IN FRANCE oraz kod CB01 3) Matująco-wygładzający puder mineralny Eveline Cosmetics S.A., kolor 22 Natural, nr serii: 1110319/1, zużycie niewielkie - na środku starty kwiatowy wzorek, wgłębienia brak ![]() Puder w plastikowym pudełku, bez gąbeczki. Opinie z KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-kamieniu.html Odlewki i próbki perfum: YSL: Yvresse, 6ml T.Mugler: Angel edt, 3,5ml Voyage d'Hermes edp, 4ml Hermes: Un Jardin Apres La Mousson, 2ml Balmain: Ambre Gris, 9 ml Ginestet: Le Boise, 4ml - wym. na forum perfumowym) Lutens: Fumerie Turque, 3,5ml Chanel: Coco edp, 2,5ml Ajmal: Shadow for her, 1ml Ajmal: Shadow for him, 1ml Amouage: Intrlude Men, 1,2ml Brosseau: Fruit de Bois, 3ml F.Malle: Portrait of a Lady, 2ml - wym. na forum perfumowym CdG: Sequoia, 1ml Atelier Cologne: Oolang Infini cologne absolue, 1,3ml Olfactive Studio: Autoportait, 1ml Dokładam, bo zapomniałam, że mam: Reindeer Games, Smell Bent, flakon bez pudełka, ok. 9-10/55ml Najbardziej pragnę paletki Revlon Colorstay Nude Elements z dużą ilością tego brązowego cienia oraz białej kredki do oczu, najlepiej Nyx Milk. Przygarnę chętnie próbki perfum, książki i wszystko inne, co będzie mi bardziej przydatne od powyższej listy ![]() Ps. Jutro wstawię zdjęcie kosmetyków, dziś już zbyt ciemno.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BAHAMONDE Czas edycji: 2013-05-28 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Listopad: kilka drobiazgów na wymianę
1) Paletka cieni Revlon Colorstay, kolor Berry Bloom (fiolety i róże), zużycie minimalne - tylko przetestowane, z 2 pacynkami, opakowanie plastikowe zamykane.
coś u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przygarnęłabym wszystkie próbki i odlewki a najbardziej
Balmain: Ambre Gris, 9 ml Voyage d'Hermes edp, 4ml Ginestet: Le Boise, 4ml Lutens: Fumerie Turque, 3,5ml Amouage: Intrlude Men, 1,2ml F.Malle: Portrait of a Lady, 2ml CdG: Sequoia, 1ml Czy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Iwono75, odpisałam w Twoim wątku książkowym, gdyż tam znalazłam coś fajnego
![]() DiTu77, u Ciebie tradycyjnie w kosmetycznym ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też już odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za 3) Matująco-wygładzający puder mineralny Eveline Cosmetics S.A., kolor 22 Natural, nr serii: 1110319/1, zużycie niewielkie - na środku starty kwiatowy wzorek, wgłębienia brak
Puder w plastikowym pudełku, bez gąbeczki. Opinie z KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-kamieniu.html
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
![]() PW poszło.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Zdjęcia dodane
![]() Cienie Revlon wymienione. ps. Perfumy w negocjacjach. Znalazłam kartonik do Smell Benta ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BAHAMONDE Czas edycji: 2012-11-04 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystko co wymieniłaś mogę oddać, tylko co do Bois de Turquie prosiłabym o cierpliwość, bo czekam na odpowiedź Wizażanki, która o niego pytała. Mi z Twojego wątku spodobał się jeszcze puder Eveline, może coś za niego dobierzesz? ![]() Dam znać jak się dowiem co i jak z tą odlewką, ale ogólnie jestem chętna na wymianę i proszę o rezerwację ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bahamondku
![]() ![]() ![]() Aaaa i właśnie zauważyłam, że jesteś z (prawie)Olsztyna. Pozdrawiam moje rodzinne miasto ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Patrzyłam jakiś czas temu, że na All mogłabym go sprzedać za ok. 90-100 zł, więc chciałam go wymienić na flaszkę z ubytkiem lub kilka odlewek, byle mieściły się w moich zainteresowaniach ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Yhyyy, widzę, że mamy zbieżne gusta ![]() Padpy mam od niedawna zapasik odlewkowy, więc z wymienionych chętnie przygarnęłabym: Idole de Lubin edt 10ml Ogródek Nilowy 10ml Messe de Minuit edc 10ml Black Cashmere 5ml Poison 5ml Yvresse 6ml, Monsunowy 2ml , Reindeer Games 9ml fl. ode mnie: Biosilk silk therapy , jedwab, buteleczki 15 ml, nowe, nieotwierane, w pudełkach (exp. 10/2014) Dior j'adore 1 ml Serge Lutens Feminite du Bois ok. 0,5 ml Atelier Cologne Vanille Insensee ok. 1 ml edit. breloczek odblaskowy!!! ![]() sweterek Kenzo ![]() mogę Ci dorzucic spod lady buteleczkę jedwabiu Chi (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-infusion.html) Daj znać, czy taka wymiana byłaby dla Ciebie satysfakcjonująca, czy może coś chciałabyś innego zaproponować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.