|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wrzesień - Inglot, Revlon, Hakuro, Collistar, Chopard
Witam w moim wątku
![]() Kilka zasad: 1. Nie wymieniam się za jedną, dwie drobne rzeczy. W takim przypadku wymiana jest nieopłacalna. Propozycje wymiany za np 1 cień o wartości 10zł będę ignorowała. 2. Odpisuję u Ciebie. Staram się odpisać do 1 dnia, proszę o czas na przejrzenie Waszych kosmetyków. 3. Wysyłam priorytetem poleconym, proszę o to samo. 4. Dokładnie opisuję, zabezpieczam przesyłkę, nie wymieniam starych rzeczy - ale to oczywiste. 5. Nie odmieniam się, nie wysyłam za granicę. 6. Na terenie Rzeszowa chętnie wymienię się osobiście ![]() WYMIENIĘ: * INGLOT Puder sypki w odcieniu 15. Użyty kilka razy, ubytek prawie niewidoczny * INGLOT Róż w kremie AMC kolor 80. Kupiony tydzień temu, użyty dwa razy. Cudowny, ale jakoś odcień nie bardzo pasuje do mojej urody * INGLOT Cienie wkłady feedom kółka: - 366 matte pudrowy róż, ubytek ok 10%-wgłębienie - 490 double sp. intensywny róż z drobinkami, ubytek minimalny - 144 amc shine metaliczny róż z drobinkami, ubytek minimalny - 146 amc shine metaliczny fiolet z drobinkami, ubytek minimalny - 457 duble sp. matowy ciemny brąz z drobinkami, ubytek ok 10% wolałabym wymienić wszystkie na raz, najchętniej na inne wkłady Inglota * Hakuro pędzel H53 mam go z wymiany, stan bdb * Revlon Colorstay do cery tłustej i mieszanek 300 Golden Beige, ubytek około 1/6 * Delia korektor do brwi w kolorze brązowym, ubytek około 10% * Floslek krem samoopalający nowy * Alterra Olejek brzoza i pomarańcza, ubytek max 10% * Collistar puder rozświetlający do ciała w pędzlu, z drobinkami, zużycie kilka % * CHOPARD WISH pojemność 75ml, ubtek około 10 do 15 %
-> wymieniam kosmetyki Edytowane przez desporadka Czas edycji: 2012-11-03 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień - Inglot, Revlon, Hakuro, Collistar, Chopard
cos za puder i roz inglot oraz kredke do brwi?
Pomocy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391742&page=48 Wątek kosmetyczny - wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65797096 watek ciuchowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65831766 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
* CHOPARD WISH pojemność 75ml, ubtek około 10 do 15 % * INGLOT Róż w kremie AMC kolor 80. Kupiony tydzień temu, użyty dwa razy. Cudowny, ale jakoś odcień nie bardzo pasuje do mojej urody * Delia korektor do brwi w kolorze brązowym, ubytek około 10% * Hakuro pędzel H53 mam go z wymiany, stan bdb ? W razie czego poza wątkiem mam jeszcze: - kit do brwi z eyelinerem w kremie Fred Farrugia - użyty ledwie 2 razy - nowe mydełko The Body Shop Candied Ginger - połowę serum Full of Grace Lush Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-09-20 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
* Hakuro pędzel H53 mam go z wymiany, stan bdb * INGLOT Róż w kremie AMC kolor 80. Kupiony tydzień temu, użyty dwa razy. Cudowny, ale jakoś odcień nie bardzo pasuje do mojej urody i cienie Inglot? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie Chopard
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=644388 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach za :
CHOPARD WISH pojemność 75ml, ubtek około 10 do 15 %? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
* Delia korektor do brwi w kolorze brązowym, ubytek około 10% * Floslek krem samoopalający nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
interesują mnie:
cień inglot 457 pędzel hakuro podkład revlon colorstay - szczególnie!! znajdzie się coś u mnie? zapraszam.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za * INGLOT Róż w kremie AMC kolor 80. Kupiony tydzień temu, użyty dwa razy. Cudowny, ale jakoś odcień nie bardzo pasuje do mojej urody, * CHOPARD WISH pojemność 75ml, ubtek około 10 do 15 %
i dwa matowe cienie Inglot? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Hakuro, korektor Delii i cienie inglota 144, 366 i 457?
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za pędzel hakuro?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za
144 amc shine metaliczny róż z drobinkami, ubytek minimalny - 146 amc shine metaliczny fiolet z drobinkami, ubytek minimalny - 457 duble sp. matowy ciemny brąz z drobinkami, ubytek ok 10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś za :
INGLOT Puder sypki w odcieniu 15. Użyty kilka razy, ubytek prawie niewidoczny Hakuro pędzel H53 mam go z wymiany, stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
up
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
* CHOPARD WISH pojemność 75ml, ubtek około 10 do 15 % * Hakuro pędzel H53 mam go z wymiany, stan bdb ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś u mnie za róż inglot i pędzel hakuro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za hakuro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej, niestety nic..
pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.