![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kwiecień ZABIERZCIE TO ODE MNIE :)Zapraszam do wymiany ![]() - zasady takie jak ogólnie panujące na wątku ![]() - chętnie pozbędę się tych rzeczy, chętnie też oddam np kilka za jedną konkretną - mile widziane większe wymianki - zawsze wysyłam listem poleconym i o to samo proszę Ciebie ![]() - jeśli nie odpisałam, to przepraszam, przypomnij się, czasem sprawdzam na telefonie posty i zdarza mi się zapomnieć odpisać gdy jestem już przy kompie, albo zastanawiam się nad wymianą i też czasem zdarza mi się zapomnieć odpisać... Szukam
wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() a z konkretów: - Yves Rocher Vanille Noire woda perfumowana- dużo za nią oddam ![]() - podgrzewacza do wosku, wosku, plastrów
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-07 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kwiecień ZABIERZCIE TO ODE MNIE :)
okulary pilotki- aviatorki, brązowe szkła, złote oprawki, brakuje cyrkonii, można je wkleić, chociaż nie jest to mocno widoczne, stan bdb
opalizujące etui na telefon białe etui na SGS/SGS+ stan bdb- lekkie przybrudzenie z tyłu i ułamany kawałek rogu [widoczny na zdjęciu] srebrna bransoleta srebrno- szara bransoleta plastikowa, posiada rysę widoczną na zdjęciu złota bransoleta, stan dost/db ma trochę przebarwień- dorzucę do wymiany fioletowa bransoleta zegarek wysadzany cyrkoniami, od wew str trochę odbarwiona bransoleta, w trakcie noszenia absolutnie niewidoczne!
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-07 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
srebrny [próba] pierścionek z mieniącym przezroczysto-szafirowym oczkiem, na drugim zdjęciu starałam się uchwycić dosłownie milimetrowe obtarcie rogu tej kostki
kwiatki - pierścionek złożony z 3 roletka Avon Passion Dance, nie wiem czy to ubytek [bo leżało w szafie], czy tyle było, "brakuje" ok 1/8- 1/10 portfel biały z napisem znanej firmy, nie jest oryginalny, dostałam w prezencie, ale że lubię zmieniać portfele to już go nie potrzebuję, ma lekką wadę widoczną na ostatnim zdjęciu, podszewka "wyszła" z jednej kieszonki, nie przeszkadza w użytkowaniu perfumy Oriflame Cocktails & the City, psiknięte max 2 razy, więc pełna butelka
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-28 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
szafirowa [lekkie przekłamanie przez aparat] tuba, ładnie marszczona na biuście i po bokach, u góry wykończona falbanką, na metce nie ma rozmiaru, ale wg mnie to S, raz założona stan idealny
zielona bluzka z koronką na biuście, H&M r.36, stan idealny bokserka czarna ze srebrną nitką, Vero Moda r.36, stan idealny czarna bokserka ze srebrnym nadrukiem, wg metki rozmiar M, ale wg mnie mniejszy, raczej S śliczny i bardzo dobry gatunkowo golf fioletowo-szary, Mexx r.M malinowa bluzka z kapturem, z podszyciem jakby białego t-shirtu, Papaya r.12, stan bdb Czerwone bolerko- krótka bluza z długim rękawem, rozmiar M-L z metki, stan bdb piękna granatowa bluzka na szyję z cekinami na biuście i żabotem idącym wokół szyi, rozmiar L, stan idealny [raz założona] koturny panterki, rozm 5, stan bdb-
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-07 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
okulary brązowe "kocie oko", używane stan idealny [jedna malutka ryska widoczna pod kątem]
okulary brązowe muchy, używane, stan idealny [jedna maleńka ryska ok 2mm, widoczna pod kątem] brązowy komin z pomponami, stan bdb ciepła kurtka do pasa [wymiary na życzenie podam ] z cudownym, dużym włochatym kołnierzem [odpinany], stan bdb, rozmiar z metki XS, ale wg mnie dobre też na S i małe M sweterek szaro- różowy w paseczki NEXT, z metki 40, ale wg mnie to jest bardziej 38 skandynawski sweterek rozpinany z kapturem, Vero Moda, z metki XL, ale dobre też na M/L biały nietoperz zapinany na jeden guzik, rozmiar M/L
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-28 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
czarna torebka, bardzo pojemna, stan idealny, z czarnym paskiem lakierowanym
bransoletka W. KRUK do charmsów
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-07 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 1-2. zielona, w słońcu prawie neonowa, stan idealny, mała, nie mieści A4 3-4. duży worek szaro- czarny, bardzo pakowna, stan bdb, ma obtarcie z boku widoczne na zdjęciu 5. mała River Island w kolorze czekoladowym, stan idealny 6. nowa szara z metką, takie same są w najnowszej kolekcji Orsay za 120zł 7. torba podróżna, idealna na bagaż podręczny, stan db/bdb
SZUKAM -----> Michael Kors Selma messenger medium neon yellow ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JegoKrolewna Czas edycji: 2013-04-28 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
7
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za opalizujące etui i koktajl oriflame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1365365057 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1365363438
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za:
okulary brązowe "kocie oko", używane stan idealny [jedna malutka ryska widoczna pod kątem] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej,coś u mnie za
złota bransoleta, stan dost/db ma trochę przebarwień- dorzucę do wymiany fioletowa bransoleta bransoletka W. KRUK do charmsów oddam wiele! ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
perfumy Oriflame Cocktails & the City, psiknięte max 2 razy, więc pełna butelka ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
do góry
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
raczej nie za bardzo...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() cos u mnie za perfumy Oriflame Coctails&City https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688938 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.