![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Lipiec: Dolce&Gabbana i Marc Jacobs, Boucheron, Dali.
NIEAKTUALNE!!!!
Hej ![]() Wymienię perfumy: 1. D&G edt 25 ml nówka sztuka w folii nigdy nie otwierane. 2. Marc Jacobs Daisy eau so fresh 125 ml - ubytek jakieś 15 ml (ale używam) REZERWACJA Nisia1908. 3. Salvador Dali Femme 100 ml(klasyczna pierwsza wersja) - ubytek 10 ml 4. Balsam do ciała Salvador Dali do kompletu nowy 5. Sergio Soldano Atelier Noir z ubytkiem około 25 ml ze 100ml - bardzo mocny i trwały zapach - głownie czuć różane klimaty. 6. Boucheron Pour Femme Edp 100 ml kilkarazy psiknięte - limitowana wersja. W zamian inne perfumy w pododobnych cenach. Proszę nie proponować mi nic innego!!! ![]() Pozdrawiam Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2013-08-13 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec: Dolce&Gabbana i Marc Jacobs.
Cos u mnie za MJ Daisy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za Marc Jacobs Daisy?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za Daisy?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za Daisy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za Daisy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oddam wiele za
D&G edt 25 ml nówka sztuka w folii nigdy nie otwierane. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Daisy?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja po Daisy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To jak, wymianka
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Foto post 5 ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Masz racje ubytek jest o kilka ml większy, uzylam ja kilka razy miedzy czasie i nie updejtowalam wątku ![]() Niestety nie zgodzę sie ze flaszka wypełniona jest po sam korek :/ 3 dni temu otworzyłam nowa flaszkę elle edt 90ml, uzylam ja 2 razy a we flaszce już widać znaczący ubytek (mogę zrobić foto). Znalazłam rownież foto w necie ze jednak nie napelniaja ich do samej góry. Idac ta mysla daisy rowniez wyglada jak napelniona po sam korek ale wiem ze tak nie jest. Moge cos dołożyć gdyż w mojej eau fresh nie zostało dużo ale nie targujmy sie cenowo gdyż cena wyjściowa ysl elle jest wyższa niż daisy- mówię o cenach w perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej Mellaminko
![]() D&G Sicily - 5 ml Custo Barcelona - 5 ml Bvlgari Notte - 5 ml ale czy masz coś jeszcze poza wątkiem? abym Ci mogła oddać wszystkie te 4 odlewki, które Ci się u mnie spodobały? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz u mnie coś za D&G i/lub Dali Femme?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kochana, Alien mi dziś odszedł z wątku i tak sobie przeanalizowałam wszystko i ewetualnie widziałabym to tak:
- YSL Cinema edt - 10 ml - Annick Goutal Un Matin d'Orange - 10 ml D&G Sicily - 5 ml Custo Barcelona - 5 ml Bvlgari Notte - 5 ml Extravagance d'amarige - Givenchy - 5 ml + 1 ml próbka Hermes Mandarine Ambree Nie wiem, jak cenowo, bo nie sprawdzałam, ale mililitrowo się zgadza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Akurat byłam w trakcie tworzenia tego posta i musiałam nad nim długo pomysleć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mellamino, to może tak:
- Stendhal Noir Divin - 9 ml - Annick Goutal Un Matin d'Orange - 10 ml To są dwa droższe zapachy, trudniej dostępne, więc może za nie oddałabyś: D&G Sicily - 10 ml Custo Barcelona - 10 ml Bvlgari Notte - 10 ml do tego dołożyłam YSL Cinema edt 10 ml za 10 ml Extravagance d'amarige...? Czyli miałybyśmy sporą wymianę, co by było fajne ze wględu na koszt wysyłki ![]() I zapełniłabyś atomki 10 ml ![]() Aha, i jeszcze bym Cię poprosiła o tę próbkę nowego Hermesa Mandarine Ambree ![]() Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
ech... przyznam, że tych dwóch pierwszych w ogóle nie znam... Głownie zależało mi na Alienie i Cinema
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- A lubisz Dolve Vita - mam połowę 30 ml flakonika - takie małe cudeńko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A Dolce Vita jaki ma kod?
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Mellamino, musisz koniecznie umieścić link do swojej wymiany w podpisie, bo za każdym razem muszę szukać ![]() Czyli ta DV to nowa wersja, ja używam tylko starej. Hmm, to co jednak się nie wymieniamy w ogóle? ![]() Ja też biorę od Ciebie w ciemno (oprócz Sicily), ale pomyślałam sobie, że zawsze można coś ciekawego trafić zamiast trzymać te odlewki, które już mam ![]() No i na Cinemie Ci zależy a ją Ci daję przecież ![]() Ale ok, nie namawiam... No, może trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Już sama nie wiem, jaką konfigurację zaproponować
![]() D&G Sicily - 10 ml Bvlgari Notte - 10 ml Extravagance d'amarige - 10 ml za YSL Cinema edt 10 ml A.Goutal Un Matin d'Orage 10 ml Mogłoby być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, nie dopisałam tego w swoim wątku - zaraz uzupełnię - że akurat za Agenta będę nieco wybredna, a właściwie koleżanka, w imieniu której go wystawiłam. Dlatego niestety akurat za niego - nic, przykro mi
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Melu,
Czy szukasz tylko i wyłacznie perfum? Przeczytałam, w Twoim zachciankowym że równiez kremów do twarzy. Za Salwador Dali mą namiętność poszukam coś do buźki ekstra i nowego zafoliowanego po za wątkiem. Chyba że podoba Ci się coś u mnie na kramiku?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, Twoich zapachów nie znam, ale "po nutach" i recenzjach podoba mi się d&g oraz boucheron
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.