![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ: Różne różności od Olki.NIEAKTUALNE. ZAPRASZAM!
JEŚLI NIE PRZECZYTAŁAŚ INFORMACJI Z POSTU #1 - NIE WYMIENIAJ SIĘ ZE MNĄ. Strasznie nie lubię zakładania nowych wątków, ale w tamtym brakło mi miejsca, żeby coś dołożyć i zrobił się straszny bałagan. Poza tym miał już prawie rok ![]() Zapraszam również do wątku książkowego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524774 a także biżuteryjnego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=540967 Będę ignorować osoby, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Coraz częściej się z tym spotykam i coraz bardziej mnie to irytuje. 1. Szanujmy swój czas - odpisz nawet jeśli nic Cie u mnie nie zainteresuje. 2. Zanim napiszesz: "coś u mnie?" zajrzyj tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544280 - to moja lista życzeń. Być może od razu będziesz w stanie zaproponować mi konkretną wymianę. 3. Nie sugeruj się metkowymi rozmiarami! Przy każdej rzeczy są jej wymiary. 4. Jeśli coś jest nie jasne: pytać, pytać, pytać! Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i zrobię więcej zdjęć. Unikniemy w ten sposób nieporozumień. 5. Jeśli nie jest to konieczne, nie wklejaj linków. Nie przeszkadza mi to, jednak nie warto zaśmiecać całego wątku linkami. 6. Ubrania wysyłam uprane, ale nie prasowane (nie miałoby to większego sensu, bo i tak wygniotą się w trakcie przesyłki). To chyba wsio. Życzę Wam wszystkim satysfakcjonujących wymianek ze mną! ![]() Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2013-08-06 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ: Różne różności od Olki.
BIAŁO-ZIELONE BUTY DC W's Munity
rozmiar: UK 7, euro 38 długość wkładki: 24 cm materiał: zamsz/skóra Podeszwa z tworzywa sztucznego, miękka i wygodna wkładka, wyściełany gąbką kołnierz i język. Posiadają oryginalne zielone sznurówki. Wyszłam z nich pare razy. Stan widać na zdjęciach. BIAŁE PANTOFELKI NA SZPILCE marka: Graceland rozmiar: 37 (ja noszę rozmiar 38, ale szpilki zawsze o rozmiar mniejsze, więc są na mnie dobre) wysokość szpilki: ok. 8 cm Nosiłam je kiedyś i muszę przyznać, że musiałam się na nich porządnie rozjechać Jak widać na zdjęciu. Ale myślę, że fleki zawsze można wymienić. Nic już chyba nie mogę dodać, stan butów jest widoczny na zdjęciach. Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-09-03 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-10-20 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
WIECZOROWA SUKIENKA
Kolor: czarny Rozmiar z metki: 40/42 (ja noszę M i jest dobra). Długość od ramienia: 92 cm Szerokość pod biustem: około 70 cm (na płasko - jest oczywiście rozciągliwa, ja pod biustem mam 80 cm i pasuje). Zamek z tyłu. Wyszłam w niej tylko raz. Przed wysyłką jeszcze przepiorę, bo grubo ponad rok kurzyła się w szafie. Wymienię tylko za jakiś fajny komplet książek/płyt z mojej listy życzeń. Na wieszaku nie wygląda dobrze, dlatego zamieszczam zdjęcia, na których widać jak się układa. BOLERKO Kolor: biały Stan/uwagi: ubrane dwa razy, w stanie bardzo dobrym Rozmiar z metki: 38 Wymiary: długość od pachy: 8 cm długość od karku: 28 cm szerokość na dole: 41 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
CZAPKA NEW ERA
kolor: niebieski rozmiar: 7 1/4, czyli 57,7 cm Założona kilka razy, stan idealny. CZAPKA CITY HUNTER kolor: biały, czerwony, czarny rozmiar: brak informacji o rozmiarze, ale najprawdopodobniej jest to 7 1/8, czyli 56,8 cm Założona kilka razy, stan idelany. GREEN DAY - AMERICAN IDIOT Płyta CD. Stan okładki: dostateczny - ryski, otarcia. Stan płyty: bardzo dobry, bez uszkodzeń. Tracklista: 1. "American Idiot" 2. "Jesus of Suburbia" I. "Jesus of Suburbia" II. "City of the Damned" III. "I Don't Care" IV. "Dearly Beloved" V. "Tales of Another Broken Home" 3. "Holiday" 4. "Boulevard of Broken Dreams" 5. "Are We the Waiting" 6. "St. Jimmy" 7. "Give Me Novacaine" 8. "She's a Rebel" 9. "Extraordinary Girl" 10. "Letterbomb" 11. "Wake Me Up When September Ends" 12. "Homecoming" I. "The Death of St. Jimmy" II. "East 12th St." III. "Nobody Likes You" (lyrics written by Mike Dirnt) IV. "Rock and Roll Girlfriend" (lyrics written by Tré Cool) V. "We're Coming Home Again" 13. "Whatsername" Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-09-25 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
KOSMETYCZKA
Czarna kosmetyczka firmy Nivea. Stan bardzo dobry, żadnych uszkodzeń. Pojemna. Wymiary po rozłożeniu: 25 x 60 cm KREM RUMIANKOWY REGENERUJĄCY DO PIELĘGNACJI RĄK I PAZNOKCI Cały, tylko wypróbowany. TERMOLOKI Użyte parę razy. Przed wysyłką jeszcze je wyparze. Średnica 2 cm, biało-różowe, 10 sztuk. Średnica 2,5 cm, zółto-zielone, 16 sztuk. WAŁKI Użyte parę razy. Przed wysyłką jeszcze je wyparze. Średnica 2,5 cm, różowe, 13 sztuk. Średnica 2 cm, różowe, 11 sztuk. Średnica 1,5 cm, różowe, 22 sztuki. PASKI 3 sztuki, wymiary dla zainteresowanych. Kolory: zielony, złoty, metalowy. SERWETKI DO DECOUPAGE Kolor beżowo-brązowy, motyw kwiatowy. 15 sztuk. SERWETKI DO DECOUPAGE Kolor różowo-fioletowy, motyw kół. 7 sztuk. DEN BRAVEN SUPER COLOR UNIVERSAL Farby w spray'u. Kolory: zielony, zółty. Tylko wypróbowane, przeleżały trochę w szafie. Data produkcji to grudzień 2008, a napis na puszce głosi, że okres trwałości to 10 lat od daty produkcji. Zastosowanie: do stali, metalu, kamienia, ceramiki, szkła, drewna i wybranych tworzyw sztucznych. Wydajność: ok. 2m kw. Objętość: każda puszka 400ml. Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-11-06 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
SPODENKI DO KOLAN
Kolor: jeans Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu Rozmiar z metki: brak Wymiary: długość od kroku: 28 cm długość od pasa: 49 cm szerokośc w pasie: 36 cm szerokość nogawki u dołu: 19 cm DŁUGIE ELEGANCKIE SPODNIE Kolor: brąz? Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu; z tyłu imitacja kieszeni Rozmiar z metki: brak Wymiary: długość od kroku: 82 cm długość od pasa: 102 cm szerokośc w pasie: 36 cm szerokość nogawki: 22 cm DŁUGIE SPODNIE CROPP Kolor: czarny Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu Rozmiar z metki: brak Wymiary: długość od kroku: 79 cm długość od pasa: 99 cm szerokośc w pasie: 40 cm szerokość nogawki: 20 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
TOP CHRISTINE
Kolor: czarny, szary nadruk, różowe, świecące w świetle napisy Stan/uwagi: jak na zdjęciu, bez uwag; rozciagliwa, dobra na M/38 Rozmiar z metki: S Wymiary: długość od pachy: 44 cm długość od ramienia: 60 cm szerokość pod biustem: 35 cm KOSZULKA Z KRÓTKIM RĘKAWEM FISHBONE Kolor: szary, nadruk czarno-biało-różowy Stan/uwagi: trochę sprana; rozciągliwa, dobra na 38/M Rozmiar z metki: S Wymiary: długość od pachy: 42 cm długość od ramienia: 61 cm szerokość pod biustem: 37 cm KOSZULKA Z KRÓTKIM RĘKAWEM Kolor: biały, nadruk niebiesko-czarny Stan/uwagi: kolor nie jest już idealnie biały Rozmiar z metki: S Wymiary: długość od pachy: 37 cm długość od ramienia: 55 cm szerokość pod biustem: 38 cm BLUZA NEXT Kolor: szary Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu; dobra na M/38; bez kaptura Rozmiar z metki: 16, czyli 44 - przekłamany Wymiary: długość od pachy: 36 cm długość od ramienia: 52 cm rękaw od pachy: 45 cm rękaw od ramienia: 55 cm szerokość pod biustem: 47 cm BLUZA BEZ ZAMKA Kolor: szary Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu; z kapturem, ale bez zamka, jedna kieszeń Rozmiar z metki: 12, czyli 40 Wymiary: długość od pachy: 35 cm długość od ramienia: 57 cm rękaw od pachy: 52 cm rękaw od ramienia: 72 cm szerokość pod biustem: 53 cm Zdjęcie nie zachęca, wybaczcie, nie miałam niestety czasu jej wyprasować. Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-08-24 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
KOSZULA Z DŁUGIM RĘKAWEM
Kolor: biały, czarne pionowe pasy Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu; dobra na M/38; zapinana na zaczepy takie jak w stanikach Rozmiar z metki: L Wymiary: długość od pachy: 31 cm długość od ramienia: 53 cm rękaw od pachy: 49 cm rękaw od ramienia: 64 cm szerokość pod biustem: 41 cm KOSZULA Z DŁUGIM RĘKAWEM Kolor: biały Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu, przepraszam za kiepskie zdjęcia na sobie, ale na płasko ciężko uchwycić jej krój Rozmiar z metki: brak, ucięta Wymiary: długość od pachy: 28 cm długość od ramienia: 52 cm rękaw od pachy: 43 cm rękaw od ramienia: 62 cm szerokość pod biustem: 50 cm ZIMOWA CZAPKA PROMAN Kolor: w paski - bordowy, czarny, biały, jasnoniebieski Stan/uwagi: troszkę się mechaci ZIMOWY SZALIK Kolor: czerwony Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu Wymiary: długość: 180 cm szerokość: 32 cm Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-08-24 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
GARNIER BODY. Regenerujące mleczko do ciała.
Intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry. 250 ml Stan: tylko wypróbowane. GARNIER SKIN NATURALS. Regenerujący krem do rąk. Intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry. Z alantoiną. Do rąk zniszczonych. 100 ml Stan: 60% jest na pewno. Ciężko ocenić dokładnie. EVITTE NATURAL CARE. Nawilżający balsam do ciała. Skóra normalna i sucha. 200 ml Stan: tylko wypróbowany. AVON BRAZIL BEAT. Mgiełka zapachowa do ciała. 100 ml Stan: 75 %. AVON NATURALS. Pachnąca mgiełka do ciała, morela i słonecznik. 125 ml Stan: 80% ZIELONA FARBA AKRYLOWA 559 emerald green 100 ml Jedynie napoczęta. Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-11-06 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
A.
|
cos za szara bluze kangurke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za czerwony szalik i szary t shirt?
Mam poza wątkiem książki wojenne, dodam zdjęcie później, jeśli chcesz
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1345402355 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1345402355 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1345401917 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1345401917 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1345403065
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1345402355 Kochana cos u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To te dwie książki za szary t shirt, czerwony szal i Numer katalogowy: 35 czyli zestaw z m. in. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1340806072
co Ty na to?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Znika szary T-shirt z nadrukiem i czerwony, zimowy szalik. Zapraszam do dalszych wymianek!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Użyte parę razy. Przed wysyłką jeszcze je wyparze.
Średnica 2 cm, biało-różowe, 10 sztuk. Średnica 2,5 cm, zółto-zielone, 16 sztuk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Biało-zielone buty DC W's Munity znikają, sprzedane na innym portalu. Zabierzcie ode mnie resztę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Zapraszam!
Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2012-09-14 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.